تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 222 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

ufo-alien جان خيلي از شما ممنونم ...ولي منظور من اموزش نصب تانك هايي كه دانلود كردم بود.....................................
    hshak جان ببخشيد كه ناراحتتون كردم.......................................... .................................................. ...........
    gholam_hossein_nk جان منم مي خوام همين كار رو كنم فقط يكم بهم وقت بديد و پشت سر هم سوال نپرسيد لطفا ... كرك 3dsmax رو هم اگه پيدا كردم براتون ميزارم(اينقدر پشت سر هم سوال مي پرسيد كه نميدونم جواب كدومو بدم)........
    texure ها و w3d ها رو نمي خواد دانلود كني .. خودش تو جنرالز هست .. مود ايران هم احتمالا اواخر اين ماه اماده بشه.....
    ولي بهتره بذاريم ufo-alien جان تمام وقتشون رو روي اون بذارند كه زودتر اماده بشه وتا جايي كه ممكنه ازش سوال نپرسيم.....
    .................................................. .................................................. ...............................
    HRN جان .generals 1 رو دوباره نصبش كن ببين درست نميشه.. .......................................... ..........................
    راستي gholam hossein جان اين برنامه كه گفتي براي چه كاريه؟ راستي چه تيمي هستي تا قيمت تانك هاشو كم كنم..راستي زيرو هور رو ميگي يا generals1 ؟........
    Last edited by naalosar; 27-09-2009 at 14:15.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

خب..... شروع مي كنيم... .
    .................................................. .................................................. ..............................................
    اونايي كه دوست دارن براي خودشون يه جنرالز داشته باشنبا من به ترتيب پيش بيان....مثلا وقتي من ياد ميدم كه صداهارو عوض كنن . تا اموزش بعدي تمام صداهاي جنرالز جديدي كه مي خوايد بسازيد رو به جاي صداها بذارند.
    2- عجله نكنيد . بذاريد تا با هم پيش بريم تا :1- جنرالزتون خراب نشه. 2- ( اخه من هم تا ساعت 12/5 ظهر مدرسه ام بعدش هم كه ميام كللي درس دارم ولي با اين حال اين اموزشو براي شما مي نويسم)
    3-صفحه را سيو كرده و در حالت off line ان را بخوانيد.. .................................................. .................
    ممنون ... قربان شما NAALOSAR . .................................................. .................................................. ...
    .خب شروع به اموزش ميكنيم .................................................. .............اول ميريم سراغ كار هاي ساده تر.......
    .......................................
    راستي... نكته ي خييييييييلي مهم: من دارم اموزش اديت(ويرايش)كردن generals 1
    رو ميگم نه generals : zero hour .......
    البته فكر كنم اونم همينطوري هك بشه ... فقط اخر اسم فايل هايي كه ميگم ZH اضافه داشته باشه.
    .................................................. ..
    خب.. شروع ميكنيم .
    اموزك هك كامل جنرالز .: قسمت اول... تغيير صداها....
    .................................................. .
    تا حالا به اين فكر كرديد كه صداهاي جنرالز رو عوض كنيد و بجاش صداي خودتون يا ...
    رو بذاريد؟
    ...........................
    اين كار خييلي اسونه پس من اول اينو اموزش ميدم..........
    ابتدا final big رو كه تو صفحات اول هست دانلود كنيد...........
    .................................................. .................................................. .....
    خب... حالا به فولدر جنرالز رفته و با نرم افزار final big فايل audio.big (audioZH.big) 1 رو باز كنيد. حالا از منوي edit گزينه ي extract all رو انتخاب كنيد. حالا ادرس نصب بازي رو بياريد(به جايي كه بازي را نصب كرده ايد رفته و فايل ها را درست در فولدر اصلي جنرالز اكستركت extract كنيد . حال برنامه هنگ ميكند اما اصلا نگران نشويد .. چون اين كاملا عادي است. . بعد از اينكه برنامه از حالت هنگ كرده خارج شد . انرا بسته و به فولدر اصلي جنرالز برويد. حال به پوشه ي اين ادرس برويد .. Data\Audio\Sounds
    و ميبينيد كه تعداد زيادي فايل با فرمت .wav در انجا هست. ميتوانيد انها را اجرا كرده و هر كدام را كه خواستيد ويرايش كنيد.
    خب ديديد وقتي روي يه چيزي كليك ميكنيم حرف ميزنه ؟ براي ويرايش اون حرف ها بايد همين كار ها را با فايل AudioEnglish.big
    (AudioEnglishZH.big) انجام بديد.... اما بايد به اين ادرس بريد.Data\Audio\Sounds\English
    .................................................. .................................................. ............................................
    خب . حالا بهتره بريد و صداهاي بازي جنرالز رو به ميل خودتون تغيير بديد تا من هم اموزش بعدي رو اماده كنم ...naalosar.
    اموزش بعدي اموزش تغيير شكل ماشين ها و خانه ها و ... هست ..............................ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

سلام منو ببخشید.من جنرال زیرو هاور رو میگم.منظورم تانکهای چین هست هر کدوم باشه فرقی نمیکنه. دستت درد نکنه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

سلام منو ببخشید.من جنرال زیرو هاور رو میگم.منظورم تانکهای چین هست هر کدوم باشه فرقی نمیکنه. دستت درد نکنه.
    بابا ايول. منم با تيم چين هستم.............. راستي . خودم هم تا وقتي ياد نگرفته بودم. مثل تو كنجكاو بودم
    اشكال داره براي generals 1 بذارم ؟ اخه زيرو هور رو سيستمم نصب نيست ...؟
    راستي .. هركي از اموزش راضي بود از ufo-alien جان تشكر كنه كه به من ياد داد كه به شما ياد بدم.. و الان هم داره براي شما يه مد ايران ميسازه..........
    راستي اموزشهاي بعدي رو هم (تغيير شكل جاها) 5 شنبه براتون ميذارم(اگه هم وقت شد زودتر) شايد هم چند تا از اموزشها رو 5 شنبه با هم گذاشتم... راستي . مي خوايد اموزس بعدي (بعد از تغيير شكل جاها ) چي باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

هک قدرتها قیمتها باشه .راستی ufo-alien ازت بخاطر تمام کارها تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

راستی بریم سر هک کردن جنرال زیرو هاور .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

راستی این برنامه khed 1.0.1 beta برای طراحی های سه بعدی برای بازی هایی مثل کانتر مثلا ساخت اسله ها و ... هست.برای بازیهای دیگر هم میشه ازش استفاده کرد. هرکی آموزشی یا چیزی بلده خواهش میکم به من هم بگید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

یک سوالی داشتم :میشه بگید چطوری میتونم عکسهایی که میخوام رو در سایت آپلود کنم؟

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

یک سوالی داشتم :میشه بگید چطوری میتونم عکسهایی که میخوام رو در سایت آپلود کنم؟
    آقا غلا م حسین شما باید بر ای آپلو د از سر ور ها و یا سا یتهای که این خد مات رو می دند استفا ده کنید ایمل خودتون رو بفر ستید تا من به شما فضا بدم ... 100 مگا بایت نا محدود از لحاظ زمانی کا مکلا را یگان (پرشین گیگ).....

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

gholam_hossein جان .. دوست عزيز اين اموزش هك هارو براي زيرو هور هم ميشه استفاده كرد....
    راستي khed رو براي من هم اپ كن .. ممنون ...... راستي سعي ميكنم همه اموزشهارو تو 5 شنبه با هم بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •