تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 91 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سوال

یه سوال داشتم . یه جاهایی هست که مثل گلوله بخاره رو زمین که میری کنارش رادیو اکتیوی میشی . آیا راهی داره که اون رادیو اکتیو ها رو از بین برد ؟ میدونم که با اون تزریق آمپل حل میشه میخوام بدونم که خود اون منبع رو میشه از بین برد ؟
    یه جاهایی مثل توی تونل ها هم هستند یه چیزایی مثل رعد و برق میخواستم از توی تونل برم که باج ندم به اون نگهبانها (اول بازی تقریبا) اما نشد . آیا راهی داره که اون رعد و برقها یا مواد رو از بین برد ؟
    راستی صدای بوقها چیه که هر از چندگاهی میاد ؟
    اون اعداد زرد رنگ که پایین نقشه سمت راست مینویسه چیه ؟ کم و زیاد میشه
    مرسی

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

یه سوال داشتم . یه جاهایی هست که مثل گلوله بخاره رو زمین که میری کنارش رادیو اکتیوی میشی . آیا راهی داره که اون رادیو اکتیو ها رو از بین برد ؟ میدونم که با اون تزریق آمپل حل میشه میخوام بدونم که خود اون منبع رو میشه از بین برد ؟
    یه جاهایی مثل توی تونل ها هم هستند یه چیزایی مثل رعد و برق میخواستم از توی تونل برم که باج ندم به اون نگهبانها (اول بازی تقریبا) اما نشد . آیا راهی داره که اون رعد و برقها یا مواد رو از بین برد ؟
    راستی صدای بوقها چیه که هر از چندگاهی میاد ؟
    اون اعداد زرد رنگ که پایین نقشه سمت راست مینویسه چیه ؟ کم و زیاد میشه
    مرسی
    سلام دوست من
    رعد برق ها رو نمي شه از بين برد
    در مورد راديو اكتيو با پوشيدن لباس ها پيشرفته اين راديو اكتيو كمتر مي شه حتا بعضي از سنگ ها هم راديو اكتيو رو كم مي كنند
    اون اعداد و ارقام تعداد افراد كه توي نقشه شما ديدده مي شود است اون صداي بيب كه ميايد يعني يك نفر به نقشه اظافه شد اگر مي خواي انها رو ببيني به وسيله pda يا همون رايانه جيبي كه با دكمه m بالا ميايد مي توني تعداد افراد ديده شده در نقشه رو ببين كه ايا دوست هستن يا دشمن

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من اين بازی رو تازه تموم کردم آيا اين بازی چند تا پايان داره يا اينکه پايانش همينه که جلوی اون شی نورانی وایمیسته و میگه می خوام پولدار بشم و بعدش هم ميميره؟
    حيفه بازی به اين قشنگی پايان به اين مسخره گی داشته باشه...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سوال

چند تا پایان مختلف داره بستگی به انتخاب شما داره .
    راستی این سنگها که 5 تاش رو میشه انتخاب کرد اون بالا توی کوله پشتی گذاشت چه فایده ایی دارند ؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چند تا پایان مختلف داره بستگی به انتخاب شما داره .
    راستی این سنگها که 5 تاش رو میشه انتخاب کرد اون بالا توی کوله پشتی گذاشت چه فایده ایی دارند ؟
    سلام
    اونا آرتیفکت ها هر کدوم قدرت خاصی دارن مثلا یکیشون باعث میشه که خون کمتری از شما بره و لباس شما قوی تر بشه یکی دیگشون باعث میشه مقاومت شما در مقابل آلودگی رادیو اکتیو بالا بره و . . . . تویه کوله پشتی هر کدوم رو انتخواب کنی نمیدونم تو منویه سمت راست یا وسط مینوشت

در ضمن برایه دیدن پایان اصلی بازی نباید برین تو اون اتاقی که به بقول دوستمون شی نورانی (wish generator) توشه
    ببینید نقشه درستش اینه
    تویه طبقه سوم ساختمان کنترل منولایت چند تا اتاق هست که تویه یکدونشون یه خرابه و خاکروبه است که اگه وارد اون بشی و یکم از تپه ها بالا بری و دور بزنی میرسی به wish generator که پایان فرعی رو به شما نشون میده
    تویه همون ساختمون اگه بگردید یه اتاق هست که یدونه از این آژیر هایه چشمکزن زرد (مثل اینایی که بالایه آمبولانسه) اونجا فکر میکنم یه پله بود که میره یه طبقه بالا تر و به سمت پایان اصلی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من اين بازی رو تازه تموم کردم آيا اين بازی چند تا پايان داره يا اينکه پايانش همينه که جلوی اون شی نورانی وایمیسته و میگه می خوام پولدار بشم و بعدش هم ميميره؟
    حيفه بازی به اين قشنگی پايان به اين مسخره گی داشته باشه...
    سلام دوست من اين بازي از 7 راه تمام مي شه البته بسته بازي كردن شما داره البته همه معمولان از همون راهي كه شما تمام كرديد تمام مي كند
    بازي 6 نوع پايان داره و1 پايان اصلي كه يك مرحله بهش اضافه مي شه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک فوری

من از اون سنگها انتخاب میکنم بجای اینکه کمکم کنند باعث می شدند تند تند رادیو اکتیوی بشم ... وقتی از اون بالا برداشتمشون حالم خوب شد .
    میشه بگید اون مثبت و منفی که برای سنگها نوشته چیه ؟
    صدای بوق که میاد چیه بزی موقع ها ممتد میشه بعضی موقع ها تک تک ...
    دشمنها هم بعضی وقتها خیلی منگل میشن اصلا تیر نمیزدند یا پشتشون به منه وقتی تیر میزنم یا اصلا حالیشون نمیشه من تیر میزنم . اون وقت میگن هوش مصنوعیش خیلی بالاست . مشکل از چیه ؟ من سختی بازی رو روی stalker گذاشتم در ضمن .
    وقتایی هم که میرسم به رعد و برق ها ازون سنگها که ضد شک هست انتخاب میکنم بعضی موقعا ها از رعد و برق رد میشم مشکلی ندارم بعضی موقع ها هم الکی الکی میمیرم ... راهش چیه دقیق ؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من از اون سنگها انتخاب میکنم بجای اینکه کمکم کنند باعث می شدند تند تند رادیو اکتیوی بشم ... وقتی از اون بالا برداشتمشون حالم خوب شد .
    میشه بگید اون مثبت و منفی که برای سنگها نوشته چیه ؟
    صدای بوق که میاد چیه بزی موقع ها ممتد میشه بعضی موقع ها تک تک ...
    دشمنها هم بعضی وقتها خیلی منگل میشن اصلا تیر نمیزدند یا پشتشون به منه وقتی تیر میزنم یا اصلا حالیشون نمیشه من تیر میزنم . اون وقت میگن هوش مصنوعیش خیلی بالاست . مشکل از چیه ؟ من سختی بازی رو روی stalker گذاشتم در ضمن .
    وقتایی هم که میرسم به رعد و برق ها ازون سنگها که ضد شک هست انتخاب میکنم بعضی موقعا ها از رعد و برق رد میشم مشکلی ندارم بعضی موقع ها هم الکی الکی میمیرم ... راهش چیه دقیق ؟
    سلام
    بعضی سنگ ها یه اثر منفی هم دارن مثل اونی که شما برداشتین و در مقابل رادیو اکتیو آسیب پزیر شدین در مقابل که اون مثبت و منفی نشون دهنده همون اثراتشون
    صدایه بوق هم که صفحه قبل گفتم ماله محیط هایه آلودست که بوق تکتک وقتیه که داری نزدیک میشی به محیط و اخطار دهندست و بوق ممتد رو هم خودت حدس بزن
    والله من نمیدون شاید شما ورژن منگولش رو خریدی ولی برایه من یکی از سخت ترین بازی هایه عمرم بود
    شاید با نصب پچ مشکلشون درست بشه من که مشکلی نداشتم و پچی نصب نکردم باید بقیه بچه ها کمک کنن
    در مورد رعد و برق هم به شخصه مشکلی نداشتم کلا 2 بار با رعد و برق سر وکار داشتم یکی اول بازی زیر اون پل که سرباز ها پایینش نگهبانی میدن و دومیش هم باز زیر یه پل بود ماموریت داشتم یه تفنگ رو پیدا کنم
    شاید قدرت بعضی هاشون بیشتر باشه
    ================================================== ========
    اگه برازی صفحه برات کامل لود بشه اون بالا نوشتهجستجو در این تاپیک که با نوشتن کلمه ای در ارتباط با اون چیزی که سوال داری به جواب هایه کامل تر میرسی
    Last edited by MAXXX; 24-02-2008 at 00:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض سلام

سلام دوستان موتور گرافيك جديد براي S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl: Float32 2.0.2188

با ابعاد بزرگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موتور گرافيك بازي تغيير ات ايجاد شده و به float 32 تبديل شده تو عكس ها بالا مي توانيد مشاهد كنيد كه چه تغييرات ايجاد شده است
    جالب اينو رو بدون حجم اين فايل فقط 128 كيلو بايت است
    لينك دانلواد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضيح نصب: بعد از دراوردن فايل از حالت زيپ روي نصب كليك كرد ه خود نرم افزار به صورت اوتماتيك درايو بازي رو مي شناسه و فقط شما نياز است كه next رو بزنيد در اخر سر يك ريستارت كنيد و بريد توي بازي (البته ريستارت شدن رو همينجوري از خودم گفتم ولي شما يك ريستارت كن بهتر)

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مرسی

مرسی sinaset
    آقا من تو بازی بعضی موقع ها که میکشم از دشمنا جسدشون غیب میشه یکم که جا بجا میشم دوباره میان مشکل از چی ؟ باگ هست یا گرافیکم مشکل داره ؟
    در ضمن زیر نقشه بعضی مواقع یه چیز سبز رنگ مثل موس چشمک میزنه اون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •