ممنون مسعود جان![]()
![]()
ممنون مسعود جان![]()
![]()
من واسه خوب جلوه دادن این بازی حاضرم تلاش کنم
پس به سوی GTA I.R. Tehran
آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
به نظر من اگه شهر فقط از تمام خیابونهای اصلی و معروف تهران درست بشه هم کار شما آسون تره هم یه تهرانه کامل دارید هم میتونید بیشتر به جزئیات همین خیابونهای اصلی برسید و گرافیک بالایی هم داشنه باشه.
در ضمن آقا یحیی هنوز این آموزش zmodeler تموم نشده؟حتی اگه فقط همون صفحه هایی که تا حالا ترجمه شده رو هم بزاری کمک بزرگی کردی.
خيلي ممنون.
به نظر من كه همون GTA Tehran خوبه.مجوز هم مي دن.مگه ما تهران رو نمي سازيم؟؟؟دوستان بالاخره مشاخص نشد اسم بازی رو چی می خوایم بزاریم در ضمن آقایونی که روی شخصیتهای بازی کار می کنن میشه بگن کی کارشون تموم می شه آخه حوصلم سر رفت از بس منتظر موندمپس بهتره اسمش همون جي تي اي تهران باشه.
![]()
شايد من تونستم بسازم.البته اگه وقت كنم(به دليل امتحانات و ...)آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
Last edited by T O O M A J; 13-05-2007 at 13:40.
به نظر من كه عاليه آقا رضااین دیگه تمام شد ... اگه مشکلی داره بگید تا درستش کنم ... ( این عکس به خاطر وسعت و نور پردازی و .. 35 طول کشید تا فقط یکی از عکس ها Render بشه)
![]()
![]()
در ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد![]()
كاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehranدرود .. من الان کمی فکر کردم دو .. سه تا اسم به ذهنم رسید مثل
Persian GTA
Pars GTA
منم مخالفم .. یعنی با اسمهایی که دادم مخالفم .. نه با شماكاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehran![]()
ممنونمبه نظر من كه عاليه آقا رضا![]()
![]()
اگر یک شهر کوچیک ولی با گراقیک بالا داشته باشیم خیلی بهتره .. همون طور که maxoud عزیز گفت
آقای T O O M A J نام کاربری شما قبلا چی بوده ؟
نمیدونم کسی ورزشگاه آزادی را ساخته یا نه ؟ ... اگر کسی ساخته به من اظلاع بده که نسازم
بدرود .. رضا ایران![]()
Last edited by iil-iran-lii; 13-05-2007 at 18:08.
آقا رضا کارت عالیه عالیه![]()
![]()
دوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ![]()
![]()
![]()
پس این امتحانا کی تموم میشه؟![]()
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم)![]()
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید![]()
ممنونمآقا رضا کارت عالیه عالیه![]()
![]()
![]()
امید وارم که نمره هات خوب بشهدوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ![]()
![]()
![]()
پس این امتحانا کی تموم میشه؟![]()
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم)![]()
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید![]()
![]()
بدرود ..
رضا ایران![]()
من بلد نیستم که فیل MAX را بکنم DFF & TXDدر ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد![]()
البته دو سه تا MaxScript گرفتم که این که این کارو میکردن و اتفاقا کارش همین بود ...
DFF Exporter ولی واسه من Export نمیکنه
جالا چاره چیه ؟
رضا . ایران![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)