تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 136 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

داره خودمونی میشه reza_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از اون جایی که عادت ندارم بلایی رو گوشی اورجینالی که میخرم بیارم. یه مقدار روی خرید این گوشی مردد شدم.
    حالا به نظر دوستان گرامی تو رنج قیمتی بین 180تا 210 هزار تومن همین v3x رو بگیرم یا به فکر گوشی دیگه ای باشم؟ (با توجه به انتظاراتی که از گوشی گفتم)
    ممنون میشم اگه نظراتتون رو بگید.
    Last edited by reza_t; 15-11-2007 at 15:28.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    مسعود جان اجازه میدید من مورد 7 رو یکمی مخالفت کنم نه اینجوری میگم اقا اگه خوزستان زندگی میکنی من مورد 7 رو مخالفم یعنی منظورم اینه اینجا ضعیفه
    حرفه شما درسته آقا مجتبی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از اون جایی که عادت ندارم بلایی رو گوشی اورجینالی که میخرم بیارم. یه مقدار روی خرید این گوشی مردد شدم.
    حالا به نظر دوستان گرامی تو رنج قیمتی بین 180تا 210 هزار تومن همین v3x رو بگیرم یا به فکر گوشی دیگه ای باشم؟ (با توجه به انتظاراتی که از گوشی گفتم)
    به نظره من v3e ماهه ولي خوب حداقل صداش رو بايد تقويت كرد همين طور فيلم برداري همين بسه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

با سلام
    3 تا سوال در مورد v3x

1 -من تعداد زيادي بازي JAVA از نوع 3D رو گوشي ريختم كه تمام اونها نصب ميشن و وقتي مي پرسه RUN تاييد ميكنم ولي APLICATION ERROR ميده . انگار كه گوشي قابليت اجراي بازهاي سه بعدي جاوا رو نداره . بازيهايي كه روي W800 و W810 و K510 و حتي K310 از برند SONY ERICCSON تست كردم و اجرا شدن . نمونش بازي RESIDENT EVIL

2-يكي از كاربران با اسم METALLICA تو يكي از فروم هاي همين سايت گفته بود يه باتري ديگه هست براي V3X كه قويتر از اين باتري ORIGINAL خودشه كه هم مدت شارژ بالاتر ميره هم از لق زدن درب پشت گوشي با پر كردن فضاي GAP بين در و باتري جلوگيري ميكنه . كسي شنيده چيزي ؟ چنده اين باتري ؟ اسمش و مدلش چيه ؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    مایی که V3x گرفتیم به خاطر همین چیزاش دوسش داریم
    وقتی خودم صداشو تقویت کنم فیلمبرداریشو و.... چه جوری بگم ادم یه جورایی احساس تعلق خاطر بهش پیدا میکنه
    واقعا گوشیه متفاوتیه به نظر من یکی از راههای شناخت افراد نوع گوشی طرفه (ببخشید جای بحث زیاد داره............)
    Last edited by beckham7; 16-11-2007 at 01:42.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    مایی که V3x گرفتیم به خاطر همین چیزاش دوسش داریم
    وقتی خودم صداشو تقویت کنم فیلمبرداریشو و.... چه جوری بگم ادم یه جورایی احساس تعلق خاطر بهش پیدا میکنه
    واقعا گوشیه متفاوتیه به نظر من یکی از راههای شناخت افراد نوع گوشی طرفه (ببخشید جای بحث زیاد داره............)
    با حرفات كامل موافقم

مخصوصا اونجايي كه گفتي جاي بحث زياد داره
    من اگه بارها برگردم عقب و حتي اگه بودجه بيشتري داشته باشم بازم اين گوشي رو انتخاب ميكنم
    من براي خريد گوشي بيشتر از 3 ماه مفصل روي بيشتر از 30 تا از محبوب ترين گوشيهاي بازار از هر چهار BRAND برتر دنيا يعني
    NOKIA
    MOTOROLA
    SAMSUNG
    SONY ERICSSON
    تحقيق كردم و با خيليهاش كار كردم ولي بازم Motorola V3X با تمام كاستيهاي جزييش چيزه ديگه ايه !!!

از نظر من بزرگترين مشكلش و كلا مشكل MOTOROLA باتري هاي ضعيفيه كه تو گوشيهاش به كار ميبره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

خاهش عزیز
    من همیشه گفتم هر کسی موتو نمیگیره
    واسه باتری هم با اون کیفیت تصویر به نظر من طبیعیه
    بازم خیلی بهتره K750 یا مدلهای دیگه سونی اریکسونه که نه کیفیت تصویر دارن نه یه چیز درست وحسابی شش تا Mp3 باهاشون پخش کنی نصف شارژشون میپره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

حرفه شما درسته آقا مجتبی!
    ما کوچیک شماییم
    مسعود جان میگم پلیرITUNES شما مشکلی پیدا نکرده فقط همون چند روز اول خوب کار کرد تو گوشی من الان فقط دو ولوم داره یک و هفت پلیرهای دیگه هیچ مشکلی ندارن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ببخشششششید
    Last edited by beckham7; 16-11-2007 at 02:26. دليل: تکرار

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

با سلام
    3 تا سوال در مورد v3x

1 -من تعداد زيادي بازي JAVA از نوع 3D رو گوشي ريختم كه تمام اونها نصب ميشن و وقتي مي پرسه RUN تاييد ميكنم ولي APLICATION ERROR ميده . انگار كه گوشي قابليت اجراي بازهاي سه بعدي جاوا رو نداره . بازيهايي كه روي W800 و W810 و K510 و حتي K310 از برند SONY ERICCSON تست كردم و اجرا شدن . نمونش بازي RESIDENT EVIL

2-يكي از كاربران با اسم METALLICA تو يكي از فروم هاي همين سايت گفته بود يه باتري ديگه هست براي V3X كه قويتر از اين باتري ORIGINAL خودشه كه هم مدت شارژ بالاتر ميره هم از لق زدن درب پشت گوشي با پر كردن فضاي GAP بين در و باتري جلوگيري ميكنه . كسي شنيده چيزي ؟ چنده اين باتري ؟ اسمش و مدلش چيه ؟
    كسي جوابي نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •