دوستان کسی این شرایط رو نداره؟نظام وظیفه مجوز میده؟کسی این شرایط رو داشته بگه چون 67 بخواد دانشگاه عوض کنه شاید ندن...
دوستان کسی این شرایط رو نداره؟نظام وظیفه مجوز میده؟کسی این شرایط رو داشته بگه چون 67 بخواد دانشگاه عوض کنه شاید ندن...
طبق گفته ی سایت نظام وظیفه بهت جواب میدم البته اگه منظورت انصراف از رشته ی قبلی و شرکت دوباره در کنکور باشه:
چه كساني مجاز به ثبت نام در دانشگاهها مي باشند ؟
دسته آخر:مشمولان دانشجوي ورودي سال 1385 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در حال حاضر در حال تحصيل در دانشگاه هستند و كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند كه در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف و با احتساب مدت تحصيل قبلي در رشته يا دانشگاه جديد ثبت نام نمايند.
این گفته تا قبل از ترم 4
الان شما 4 ترم خوندین و دارین وارد ترم 5 میشین
اینجوری که من برداشت کردم شما نمیتونین رشته تون رو عوض کنین
من قدم 174 و وزنم 55 کیلو هست آیا من میتوانم از قوانین معافیت پزشکی استفاده کنم؟
درسته.اینو دیدم.اما من ورودی 86 هستم و الان 4 ترم رو تمام کردم و هنو 5 رو ثبت نام نکردم...نظام وظیفه چجوره گفته 85...من که ورودی 86 هستم...واسه این گیج شدم...بعد انقدر نظام وظیفه سخت گیره که واسه یه چند ماه نده...؟
نه.هم قدتون نرماله هم وزنتون
از دوستمون این سوالو کردم گفت میشه...شرایطم یه جوری لب مرز هست و نمیشه دقیق گفت...دنشگاهمون گفت میشه اما من قانون نظام وظیفه رو دیدم همین بود که هم گفته بود 85 به بعد هم 4 ترم
عزیز مندرسته.اینو دیدم.اما من ورودی 86 هستم و الان 4 ترم رو تمام کردم و هنو 5 رو ثبت نام نکردم...نظام وظیفه چجوره گفته 85...من که ورودی 86 هستم...واسه این گیج شدم...بعد انقدر نظام وظیفه سخت گیره که واسه یه چند ماه نده...؟
موضوع از این قراره که چون سایت نظام وظیفه هر 10 ماه یه بار آپدیت میشه واسه همین این قانون رو واسه قبولی ها پارسال گذاشته بودن
حالا واسه امسالش میشه ورودی های 86 به بعد دیگه
ضمنا دقت کن که گفته کمتر از 4 ترم
در این مورد هم چون قضیه حساسه به حرف این و اون توجه نکن و خود نظام وظیفه رو ملاک قرار بده
خب میگم ورودی 86 تا الان میشه 4 ترم...کمتر از 4 ترم نمیشه که گفته...یه جا دیدم گفته بود از زمان ثبت نام کنکور کمتر از 4 ترم باشه...اونجوری درست میشه..میشه 3 ترم...تو سایت شفاف ننوشته
محسن جان این لینکو ببین... قوانین نظام وظیفه هست...بند 16 رو ببین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من که از مدیر یه مدرسه پرسیدم اول سنم رو پرسید بعد گفت مشمول نیستی . ( سنم: 15/4/71 )
و چندتا سوال دیگه
کسی که کارت سبز و آموزش تکمیلی و بسیج فعال و گردان عاشورا و 1 سال جبهه پدر رو داشته باشه کلاً چقدر کسری خدمت میگیره ؟
میگن کسی که کارت سبز داشته باشه آموزشی نمیره و 2 ماه هم کسری خدم میگیره این درسته؟
و آخر اینکه پدر چند درصد جانبازی داشته باشه فرزندش معاف میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)