تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 942 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

اقا این کد ارسال اس ام اس برای gprs چیه؟
    S Nokia 6600
    بستگی به مدل گوشیتون داره، به 2225 بفرستین

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان
    برای استفاده و فعال شدن Gprs چه کدی رو باید وارد کنم؟
    یه کد تو سایت ایرانسل داده اما جواب نمیده.

ممنون بخاطر راهنماییتون.
    سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13

انتن دهی در مناطق اطراف شهری واقعا صفر.

اینجا(بناب) بد نیست اما از شهر 5 دقیقه میری بیرون انتن میره.ولی برا مخابرات انتن داره.

همه ی دوستام شاکی هستن میگن هر چی میگیریم میگه در دسترس نیست و ...

شده دردسر.منم همون 0912 رو مجددا راه انداختم و ایرانسل رو گزاشتم قاطی باقالیا.

تبلیغات دروغ در زمینه ی پوشش انتن دهی الویت اول این شرکت هست.

اولا بناب ماله آذربايجان شرقيه و پيش شمارش 0912 نيست 0914 هست
    دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
    حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
    درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
    و درضمن ايرانسل در تبليغاتش هيچ حرفي از پوشش جاده اي نزده
    و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
    حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
    درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
    و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!
    اره منم تبريزم حرف tempest رو 100% قبول دارم

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.

گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.

نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش

نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.

در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟

راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
    با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!

بیخیال.
    Last edited by solo_88; 15-10-2007 at 00:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

6

من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.

گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.

نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش

نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.

در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟

راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
    با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!

بیخیال.
    حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادا
    در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کن
    میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادا
    در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !
    حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بنابشما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.
    اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.

در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.

ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!

ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
    Last edited by solo_88; 15-10-2007 at 01:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض تنظیمات gprs و mms بصورت دستی

میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟
    این تنظیمات دستی gprs و mms است که بصورت عکس برات میذارم . البته اینکه این گزینه ها ای در کجای گوشی شما قرار داره بستگی به نوع و مدل گوشی شما داره . بگردی پیداش می کنی هر گزینه که پیدا کردی تنظیم کن و اونایی که نداشت بی خیال شو. مشکلت حل میشه . مهمترین قسمتش هم mtnirancell برای نقطه دستیابی است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بنابشما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.
    اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.

در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.

ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!

ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
    راستی اونهایی که ایرانسل می خرند انتظار نداشته باشن تو جاده ها آنتن بده ... هر چند تو این یه ساله برخی از جاده های مهم زیر پوشش رفته ولی امکان داره پوشش جاده ای استان شما خیلی دیر انجام بشه ... اول تحقیق کنید بعد بخرید ... در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •