من كه عضو شدم ولي بديش اينه كه تعداد خيلي كمه
من كه عضو شدم ولي بديش اينه كه تعداد خيلي كمه
زیاد میشه.یکم تبلیغ تو روم های گارینا می خواد.
از لحاظ کیفیت هنوز اونقدر نمیشه نظر داد برای پینگ های بد هنوز هم لگ و دلی وجود داره و البته قابلیت های بی نظیر بتل.نت نسبط به گارنا که برای نمونه میتونین در هر شرایطی با شخص مورد نظرتون چت کنید (مثلا تو 2 تا بازی مختلف)
قابل توجه دوستان که گیم خور هیچ رابطه ای به این سرور نداره و مربوط به سایت Irgs.ir هست
در ضمن امشب تازه تست توش شروع میشه و هنوز رسما راه اندازی نشده و ادمینی بر سرور نظارت نداره سرویس لدر و پوینتنگ هم غیر فعاله با توجه به این که سرور تو تهران هست امید هست که بهتر از گارنا بشه ولی احتمال این هم هست که با شلوغی سرورها دچار مشکل بشن
هم اکنون هم فقط یوزر ها با شرایط خاص میتونن هاست شن
فعلا![]()
Last edited by FerineFast; 05-09-2010 at 20:14.
من فك كنم شمارو ديدم ///ايديم n3p هست . گفتم برم پچ عوض كنم كه اومدم ديدي نيستي !!![]()
سلام بچه ها
جدیدا رفتین سایتببینین بازی League of Legend چه کرده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی میکنم. شما هم امتحان کنید.
همون دوناست که کاملا از وارکرفت و بتل دات نت مجزا شده. خیلی قشنگه.
حتما امتحان کنین.
من دارم بازیی میکنم lol رو.
فوق العاده قشنگ طراحی شده ولی یه سری مشکلات هم داره که البته چون تازه اومده به زودی فک کنم فیکس شه یکی از مشکلاتش نداشتن deny و بلاک کردن creep هاست.
بازی حالت کارتونی داره پس اگه حال اینطور سبکا دوست ندارید نرید سمتش.
برا دانلود هم بازی رو میتونید از سایت خودش بگیرید کاملا مجانی و پولی هم که تو بازی خرج میتونید بکنید اثلا رو گیم پلی و اینا تاثیر نداره و از کسی که پول نمیده قوی تر نمیشید.
گیم در حال حاظر برای اروپا و قاره ی امریکا سرورش ساخته شده پس موقع دانلود ممکنه یه کوچولو مشکل داشته باشید تو گرفتن data ها و اینا ولی در کل بعد ریختن و آپدیت داخل بازی هیچ مشکلی ندارید و نکته ای که خیلی برام جالب بود زمانی که ماه پیش بازی رو شروع کردم این بود به هیچ وجه حتی به کوچکترین ذره ای لگ ندارید تو بازی 5به5![]()
دوستان این battle.net چرا قطعه؟دارن تست می کنن؟
دارن ورژن سرور رو آپدیت میکنند و مشکلاتش با ویندوز 7 را بررسی میکنند
Last edited by FerineFast; 05-09-2010 at 20:13.
دوستان لول سه Pit Lord رو توضیح میدین؟
سادش اینه که به تعداد اسکلتهایی که روی زمین ریخته به حریف دمیج میده و یه مقدار خیلی کمم بش میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)