اگر شارژ هم بکنی باید چیپش رو عوض کنی وگرنه فکس رو نمی تونه بگیره
اگر شارژ هم بکنی باید چیپش رو عوض کنی وگرنه فکس رو نمی تونه بگیره
اینطور که پیغام نشون می ده یعنی پرینتری تعریف نکردی و یا شاید offline هست.
شما به من بگو کاغذ در کدام قسمت گیر می کنه و یا وقتی گیر کرد یه عکس بگیر (اول کارتریج رو در بیار) ببینیم تو کدوم مرحله است. اگر تو هیتر گیر می کنه که یه ذره پر هزینه است.
عکس گیر نمیکنه الان ، میده بیرون ولی چاپ روش براحتی پاک میشه !!
ظاهرا به خاطر گیر کردن کاغذ دور هیتر هست !!
چرا بعضی وقت ها موقع پرینت از کل صفخه پرینت نمی گیره و بخشی از صفخه رو چاپ نمی کنه ؟مثلا کادری رو که برای نوشته انتخاب می کنم از سمت راست وجود نداره و نمی افته؟
سلام
مشکل اینه که دستگاه کپی شارپ یک قسمتی از صفحه رو سایه میندازه و سیاه میزنه و قبل از پرینت روی درام همیشه رو همون قسمت سیاهه وقتی کارتریج رو بیرون میاریم اون پیچ بغل رو میپیچونیم فقط از همون قسمت گوشه پودر میریزه .میبخشید چون وارد نیستم اسمش رو نمیدونم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه دو ماهی هست پرینتر
Canon PIXMA MG2440
خریدم جوهرش تموم شده ، میخوام خودم شارژش کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید
مثلا جوهر چی بخرم ، یا اصلا چطوری شارژش کنم.هیچی ازش نمیدونم.
بعد سوال دیگه اییم که دارم میگن این مدل رو میشه مخزن دار کرد ، کسی میدونه چطوری؟
چقدر خرجش میشه؟
Last edited by hamed224; 19-05-2015 at 10:13.
یا در قسمت printable area قرار نداره و پرینتر هم نمی تونه پرینت بگیره یا سایز کاغذ رو درست تعریف نکردی
بله کاغذ دور هیتر چرخیده ولی اینطور که تکه از فیلم رو می بینم که پاره شده. فکر کنم هیتر دستگاه باز بشه و فیلم دستگاه عوض بشه.
اگر خواستی فیلم بخری یا اصل بخر یا می تونی فیلم کرونا بخری کیفیت خیلی خوبی داره البته اصل نمی شه.
یه عکس بگیر بگذار شاید بشه کمک کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)