یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شدالبته درست شد
![]()
یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شدالبته درست شد
![]()
Last edited by feranko724; 10-07-2018 at 16:29.
اون دهنو خوب امدی
+
من هر چند وقت یکبار با این داستان ها سر و کار دارم، زیاد می بینم.هیچوقت همه تخم مرغ هاتو تو یک سبد نزار و همیشه یک راه حل بک اپ داشته باش باسه این مواقع
![]()
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد پارس آنلاین
1- سرعت تک کانکشن خوبه واسه اینستاگرام و ویدئو آنلاین و ...
2- یخ شکن ها خوب کار می کنن ؟سرعتشون چه طوره؟
3- پینگ چطوره؟
4- سرعت ها تا 16 مگابیت بازه یا هرچی بگیری همونو میدن؟
1-بله،من 4 مگش رو داشتم مشکلی نبود حداقل تو منطقه ما مشکلی نداشت
2-بله با فایفون یوتیوب بدون مشکل استریم میکرد.
3-پنیگ 120 130 همین حدودا
4-همون سرعت اعلام شده رو میدن نه بیشتر
این ها در مرکز سمت ما هستش شاید سمت شما فرق کنه.(جنوب استان تهران)
ممنون از شما
برای بقیه هم همینطوره؟
مودمتو ریست کن. پارس آنلاین در زمینه شیلترینگ پیش تاز هست و انواع تکنیک های جدید رو اول از همه این ISP به کار میگیره
راستی یک سوال از کاربران پارس آنلابن آیا شما یکی از این ۵۷۰۰ نفری که پارس آنلاین ادعا میکنه ازشون برای ریدایرکشن نظرسنجی کرده بودید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نبودم ولی خوب خوشبختانه گزینه غیر فعال کردنش بالاخره اضافه شده که خودش پیشرفتیه !
Last edited by alireza20202003; 03-07-2018 at 13:37.
دوستان عزیزی که هم پارس آنلاین داشتن تو تهران و هم آسیاتک از لحاظ خدمات دهی و سرعت و پینگ کدوم رو ترجیح میدید ؟؟
من یک زمانی یادمه برای من فعال و به شدت رو مخ بود.
کلی باعث خطا و ارور می شد.......
گرچه هر چی گشتم سابقه اش رو پیدا نکردم ( نمی دونم چی شده چون یادمه از یکی برای غیر فعال کردنش راهنمایی گرفتم.)
ولی یادمه یک صفحه داشت که قبلا با یوزرم واردش شدم و همه گزینه های اطلاع رسانی در رابطه با اتمام سرویس، اتمام حجم، سرویس جدید و جشنواره ... رو برداشتم که دیگر ریدایرکت نکنه چپ و راست
+
اصلا دوست ندارم سرویس ریدایرکت بگرده یا اجبار شه - اس ام اس و ایمیل یا از پروفایل خبر بدن بهتر از اینه که یکهو وسط کار ادم هر کار می کنه ریدایرکت کنند و باعث قطعی و خطا بشه.
سلام
برا من یه مشکلی پیش اومده من کیفیت خطم خوبه...
از پریروز گرمای هوای اهواز به شدت رفته بالا دیگه از 50-60 گذشته
من داخل کل روز شاید یه 500 تا crc داشته باشم
ولی تو این 2 روز خیلی بیشتر شده همین طوری میره بالا (سیمم هم 2 زوج کشیدم از سر خط بیرون)
2 تا خطیم که اینترنت دارم این طوری شده...
گرمای هوا اصلا تاثیری داره یا مشکل از جایه دیگست اصلا؟!!
مرسی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)