تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 719 از 1547 اولاول ... 2196196697097157167177187197207217227237297698191219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش مصرف ماهيانه ما الان حدود 70 گيگه و الانم ارت5 دارم ک محدود شدم... اين شاتل رو هرچقدرم پول بالاض خرج کنى بازم کمه و اخر محدود مى شى و آمار مصرفى الکى رد مى کنه مثلا من از 24 ساعت شبانه روز شايد هشت ساعت استفاده کردم بالاى چهار گيگ مصرف زد... بعد مى گم بهشون جواب مى دن هک شدى!! دگه بهانه خوبى دستشون اومده... الان من حساب کردم فشفشه هاى وب بگيرم برام ارزون تر مى افته و حداقل نسبت ب شاتل دزداى خوبى هستن!!! براى همين س شنبه جم مى کنم مى رم از شاتل
    خودت میدونی ولی شما هرچی مصرف کنی شاتل برات دوبرابر رد میکنه و فرض کن برای آرت ۶ یک ماهه قرارداد بستی، به روز ۲۱ که مثلا برسی سرعتتو کم میکنه سرعت هم برای من اینجور کم شد که سرور داخلی ثابت بود ولی سرور خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام به حدی کند شده بود که یک فیلم ۲ مگابایتی رو باید ۱۰ دقیقه براش صبر میکردی و به نظر من روی ۱۲۸ کیلوبیت برام بستن ، حالا باز هرجور میل خودته،میتونی یک ماه بیا آرت ۶ بگیر،اگه خوب بود باز تمدید کن ،همینجور یک ماه یک ماه قرارداد ببند ولی مطمئن باش دست آخر انقد سرعتت کند میشه که غیرقابل استفاده میشه.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان

اینطوری که من از صحبت های شما متوجه شدم ظاهرا شاتل مصرف عادلانه ( یا شاید ناعادلانه!) رو سر ماه اعمال میکنه. درسته؟
    در حالی که من قبلا تحقیق کرده بودم و شرکت ها مدعی هست که مثلا در صورتی که 50 گیگ حداقل تبادل باشه . 50 رو تقسیم بر 30 میکنن و میزان حجم با بالاترین سرعت روزانه به دست میاد و بعد پله پله کم میشه سرعت و سر ساعت صفر بامداد هم این حجم هر روز ریست میشه.
    ممنون میشم شفاف تر توضیح بدید

2. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان

اینطوری که من از صحبت های شما متوجه شدم ظاهرا شاتل مصرف عادلانه ( یا شاید ناعادلانه!) رو سر ماه اعمال میکنه. درسته؟
    در حالی که من قبلا تحقیق کرده بودم و شرکت ها مدعی هست که مثلا در صورتی که 50 گیگ حداقل تبادل باشه . 50 رو تقسیم بر 30 میکنن و میزان حجم با بالاترین سرعت روزانه به دست میاد و بعد پله پله کم میشه سرعت و سر ساعت صفر بامداد هم این حجم هر روز ریست میشه.
    ممنون میشم شفاف تر توضیح بدید

خواهش می کنم

عرض کنم که شاتل همیشه این سیاست مضحک مصرف عادلانه که همون ناعادلانه برای مشترکینه رو داره و الان که 5ساله شاتلم نفهمیدم این ضرب و تقیسماشون چیه!! درظاهر که مشخصه اما در اصل عمل چیزی بیشتر از مصرف عادی برداشت می شه و عملا دزدی هست که شاتل انجام می ده و بقیه سرویس دهنده ها هم هستن اما تااونجا که شنیدم محسوس نیست و کمتره

خلاصه بگم هیچ متر و معیاری نداره که کاربر کی محدود می شه و کی از محدودیت خارج می شه

4. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چقد در ماه مصرف؟میصرفه برات که برای مغازه مودم و بخری و نت وصل کنی؟خب بسته بخر روی موبایلت. البته به نظر من سمت شاتل نیا که شدیدا ترافیک دزده .شرکت های دیگه هستن اگرم مصرفت کمه بسته دیتا بخر روی موبایلت راحت

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    10 گیگ در ماه مصرف اینترنت خونه هست که 3 نفریم... مغازه خودم تنهام اینستا هم نمیرم میدونم حسابی ترافیک خوره....مودم اضافه دارم... پی سی دارم واسه مغازه باید به نت وصل بشه.... خب چه شرکتی بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان اوضاع فعلی شاتل از لحاظ رایگان شبانه و محدودیت هاش چطوره؟ تو سایتش زده 1 تا 8 رایگان میده با 7000 تومن بیشتر رو سرویسا. شبانش واقعا رایگانه یا ازین داستان داراست؟ میخوام برم رو یه ISP جدید میخوام حالا تو این بین بهترو پیدا کنم شاتل رو 1 مگابیتش سرعت چند میده رو ساعات رایگان چی؟ پیشنهاد بهترم دارین ممنون میشم بگید فقط زودتر یه مقدار عجله اییه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دیروز بعد دو ماه سرعت سرویس ارت 5 شده نصف در اصل الان دارم ارت سه دریافت میکنم با اسم ارت 5 و هزینه ارت 5 (مصرفم اونقدر بالا نیست که بخواد محدود بشه سرویسم)شاتل هم هزارتا بهانه و لطف های خودش میاره که نگو ما سرعت استاندارد 384 کیلوبیت و... و کلی حساب کتاب تا اخرش گفت مرکز مخابراتی این پروموشن اعمال کرده رو سرویس های ارت و اکو!اینجا از دوستان کسی هست تو اهواز ارت داشته باشه ببینه سرعتش نصف شده باشه یا نهمن دیگه خسته شدم از 88 تا الان شاتل داشتم بجز سال اول بقیه سال ها سرویس ارت داشتم اینکه بیاد به بهانه مخابرات و مرکز سرعت نصف بده و بندازه گردن خط و مرکز دیگه خیلی رو اعصابه، الانم به هر بهانه ی نمیخوان سرویسم تغییر بدن به ارت سه! که حداقلش پول اونو بدم، الانم دارم های وب چک میکنم که تغییر بدم.

8. این کاربر از adelhardan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان یه نگاه به عکس پایین بندازید بعدش یک دقیقه سکوت :/
    شما رو نمیدونم ولی هارد من این سرعت رو ساپورت نمیکنه
    تمام هارد های معمولی جدید سرعت بالای 800 مگابیت رو برای تک فایل به راحتی ساپورت می کنند. ( البته اگر بصورت پراکنده نوشته شده باشه روی هارد کمتر می شود ولی باز کشش کافی رو دارد.)
    ولی موردی که توجه نکردین اینه که اولا انجا دیگر محدودیت سرعت، مسدودیت، فیلتر و.... نیست که طرف بخواد یک فایل به عنوان مثال دانلود کنه و بعدا بببینه.
    انها خیلی وقت است تعریفشون باسه استفاده از اینترنت عوض شده.
    کسی که این اینترنت رو داره بدون قطعا کلود داره باسه شیر کردن فایل هاش بین سیستم ها ( و همشون هم اکانت می خرن نه با فری کار کنند + تمام برنامه هایی که ما دانلود می کنیم رو انها به راحتی اکانت می خرن و می بینند + دیگر مصرف کننده خانگی در خارج به عنوان تنها دریافت کننده و مصرفی نیست و بستر برای محتوا سازی هم ایجاد می کنند تا بیشترین استفاده رو ببرند.
    ارتباطات تصویری که دیگر جای خود....
    ریموت روی سیستم های گیم مجازی، سرور بک اپ مجازی ..... می خوای همینجور برم کیف کنی

دیگر به ان شکل سیستم هارد اکسترنال به ان معنی که ما داریم استفاده می کنیم انها استفاده نمی کنند و بیشتر برای بایگانی اطلاعات است تا ذخیره سازی.
    اینجا تعریف اینترنت می خوان روی هم سبک دهه 2000 خارج بزارن بمونه .... فقط فرصت سوزی می کنند.

خواهش می کنم

عرض کنم که شاتل همیشه این سیاست مضحک مصرف عادلانه که همون ناعادلانه برای مشترکینه رو داره و الان که 5ساله شاتلم نفهمیدم این ضرب و تقیسماشون چیه!! درظاهر که مشخصه اما در اصل عمل چیزی بیشتر از مصرف عادی برداشت می شه و عملا دزدی هست که شاتل انجام می ده و بقیه سرویس دهنده ها هم هستن اما تااونجا که شنیدم محسوس نیست و کمتره

خلاصه بگم هیچ متر و معیاری نداره که کاربر کی محدود می شه و کی از محدودیت خارج می شه
    ببینم ارت 7 منو کی منهدم می کنند
    می گم اگر محدود کنند برم رو ارت 8 بعد مصرفم بیشتر شه می تونند بگن سرویس بالاتر بگیر؟ کمیک میشه

10 گیگ در ماه مصرف اینترنت خونه هست که 3 نفریم... مغازه خودم تنهام اینستا هم نمیرم میدونم حسابی ترافیک خوره....مودم اضافه دارم... پی سی دارم واسه مغازه باید به نت وصل بشه.... خب چه شرکتی بگیرم؟
    راه ساده، مصرف فعلی با میانگین سرعت فعلی رو بردار، به میزانی که سرعت رو اضافه می کنی ضریبش رو به نسبت 40-75 درصد در حجم اضافه کن، تجربه نفرات در استفاده از اینترنت و صرفه جویی در حجم رو کم کن می تونه یک تخمین اولیه باسه ماه اول بده بهت بعد از ان هم باید با میانگین و تخمین و میزان رشد کار کنی

دیروز بعد دو ماه سرعت سرویس ارت 5 شده نصف در اصل الان دارم ارت سه دریافت میکنم با اسم ارت 5 و هزینه ارت 5 (مصرفم اونقدر بالا نیست که بخواد محدود بشه سرویسم)شاتل هم هزارتا بهانه و لطف های خودش میاره که نگو ما سرعت استاندارد 384 کیلوبیت و... و کلی حساب کتاب تا اخرش گفت مرکز مخابراتی این پروموشن اعمال کرده رو سرویس های ارت و اکو!اینجا از دوستان کسی هست تو اهواز ارت داشته باشه ببینه سرعتش نصف شده باشه یا نهمن دیگه خسته شدم از 88 تا الان شاتل داشتم بجز سال اول بقیه سال ها سرویس ارت داشتم اینکه بیاد به بهانه مخابرات و مرکز سرعت نصف بده و بندازه گردن خط و مرکز دیگه خیلی رو اعصابه، الانم به هر بهانه ی نمیخوان سرویسم تغییر بدن به ارت سه! که حداقلش پول اونو بدم، الانم دارم های وب چک میکنم که تغییر بدم.
    یک چیز درست حداقل بگن ادم درست بفهمه چشه
    مگه از سایت نمی تونی درخواست تغییر رو ارسال کنی؟

+

من الان تقریبا میانگین کیفی سرویس رو در ماه اول دیدم - بدک نیست و هنوز شروع نکردن به اذیت کردن

از داخل ( که البته استفاده من زیر 1 درصد است)

هنوز ترافیک دزدی اش را تو مجموع مصرفی ام ندیدم ( البته 2-3 درصد هست ولی فعلا به عنوان خطای محاسباتی می زارم)

داره خودمونی میشه Canadian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Milky way galaxy

پيش فرض

تمام هارد های معمولی جدید سرعت بالای 800 مگابیت رو برای تک فایل به راحتی ساپورت می کنند. ( البته اگر بصورت پراکنده نوشته شده باشه روی هارد کمتر می شود ولی باز کشش کافی رو دارد.)

هارد من تعطیله بابا
    Last edited by Canadian; 05-06-2017 at 22:04.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سه روزه پینگم با اینکه سرویس گیم فعاله بالای 170 رفته و تایم اوت هم زیاد دارم

داره خودمونی میشه Canadian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Milky way galaxy

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    من الان 8 گیگ حجم دارم
    میخوام از اکو 128 سرویسم رو به اکو 2048 تغییر بدم
    در این حالت اون 8 گیگم به باد میره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    من الان 8 گیگ حجم دارم
    میخوام از اکو 128 سرویسم رو به اکو 2048 تغییر بدم
    در این حالت اون 8 گیگم به باد میره؟
    چرا میخوای از 128 به 2048 تغییر بدی چه فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •