یعنی چی؟
اگر adsl نداری و امکان گرفتنشم نداری یک مدت با گوشیت تری جیشو امتحان کن اگر خوب بود مودم وای فای تری جی بگیر از 130 هست تا 230 و بالاتر
یعنی چی؟
اگر adsl نداری و امکان گرفتنشم نداری یک مدت با گوشیت تری جیشو امتحان کن اگر خوب بود مودم وای فای تری جی بگیر از 130 هست تا 230 و بالاتر
Last edited by ak313; 13-12-2014 at 21:23.
سرعت اینترنت 4g ایرانسل دوروزه تو مشهد حسابی کم شده و از 128 بیشتر نمیشه.اتفاقی افتاده؟البته دیشبم یه sms از ایرانسل اومده واسم:
مشترک گرامی،بر طبق قوانین جاري كشور،کلیه اپراتورها ملزم به تکمیل اطلاعات مشتركين بر اساس مشخصات كارت ملي می باشند.خواهشمند است در صورت دریافت پیامک از سوی این شرکت،بر اساس دستورالعمل اقدام فرماييد
نکنه دوباره به عصر حجر برگشتیم؟چرا کم شده سرعت خوب؟واسه کس دیگه ای هم سرعت کم شده؟
کسی اطلاع نداره اصفهان LTE می استارت میشه ؟
3G که مثل ادم نشده هنوز![]()
باز چرا سرعت رو اوردن پايين اخه . جريان چيه كسي ميدونه. واسه منم اس ام اس اومده كه كارت ملي بيار . ملت مسخره كردن بخدا![]()
آیا قراره باند فرکانسی نسل 4ایرانسل در آینده تغییر کنه؟
چون می خوام گگوشی بخرم برام مهمه این داستان
من که کارت ملی رو موقع ثبت نام دادم.دوباره چرا؟چه خبره تو این مملکت.
آقا سرعت عقب گرد کرد رو 2g.الکی گوشی 4gنخرین.
اره بابا 3جی مشهد داغونه من یک غلطی ردم این ماهم یک بسته خریدم به بدبختی دارم تمومش میکنم هنوز 1400 مگ دیگه از بستم مونده ، برا اون اس ام اسم به خط اعتباری من اومده ولی آیسیمم نه !
منم کاهش رو حس می کنم قبلا تا 950 هم میرفت الان دیگه بستگی داره کی باشه الان که یک ظهره. 100 دانلودشه.
دقیق نمی تونم بگم اما گوشی بگیرید که از 1800 و 2600 ساپرت کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)