تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 719 از 870 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

می بینم که این مرتیکه مزدک میرزایی خوب کار خودش رو کرد و با حرفاش توی مغز بغضیا نظریات خودش رو فرو می کنه... حالم از خیابانی و مزدک میرزایی به هم می خوره.

یه زمانی آدم بودن اینا و بدون طرفداری یا دشمنی گزارشگری می کردن منم ازشون خوشم می اومد ولی الان ریخت و صدا و گزارششون رو که می بینم و می شنوم دلم می خواد برم صدا و سیما دست بندازم بیخ گردنشون و خفشون کنم! خصوصاً این مزدک مرزایی.
    به نظر شما الان تيم ملي خوب بازي ميكنه!؟ آخه زدن 3 تا گل به سنگاپور اينقدر خوشحالي كردن داره؟!
    من نه از مزدك خوشم مياد نه تحت تاثير بقيه قرار مي گيرم اما چيزي كه هست اينه كه تيم ملي خيلي بد بازي مي كنه و كارمون به جايي رسيده كه وقتي به سنگاپور گل مي زنيم بازيكنا و مربيا فكر مي كنن به برزيل گل زدن....

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض شهرداري تبريز قهرمان نيم فصل

شهرداري تبريز قهرمان نيم فصل

شهرداري تبريز قهرمان نيم فصل
    عصر امروز دو تيم شهرداري تبريز و پيام مخابرات شيراز در استاديوم مملو از تماشاگر تختي به ميدان رفتند و در برابر ديدگان بيش از بيست هزار نفر قهرماني نيم فصل خود را جشن گرفتند. تيم شهرداري تبريز در نيمه ي نخست توانست با شوت از راه دور رسول عليزاده به گل برسد و بيش از 5 گل ديگر را نزند و در اين بين برخورد دو بار به ديرك دروازه تماشاگران در دقايق آخر بازي به استرس انداخته بود ولي در نهايت بازي با همان تك گل رسول عليزاده به اتمام رسيد و با توجه به برد صنعت نفت در برابر اتكاي گرگان اختلاف امتياز تيم شهرداري در پايان هفته ي دوازدهم به 9 رسيد تا مدعي ترين تيم ليگ به راحتي ديدار هاي باقي مانده را انجام دهد.
    در ساير بازي ها نيز تيم صنعت نفت آبادان توانست در خانه بر حريف خود اتكاي گلستان غلبه كند و با نتيجه ي 2-1 اين تيم را شكست دهد.
    شموشك نوشهر 1 و داماش لرستان 0
    ايرانجوان بوشهر 1 و تربيت يزد 0
    پيام مشهد 1 و مس رفسنجان 1
    كاوه ي تهران 1 و سپاهان نوين 2
    دومين پيروزي متوالي تيم فوتسال شهرداري تبريز
    از هفته ي دوم از دور برگشت فوتسال دسته اول باشگاه هاي كشور تيم شهرداري تبريز توانست دومين پيروزي متوالي خود را كسب كند و با 13 امتياز خود را به عنوان يكي از مدعيان صعود به ليگ برتر معرفي كند. عصر امروز از ساعت 15 در سالن شهرداري تبريز(شهيد توانا) شهرداري توانست با نتيجه ي 5-3 تيم سايپاي اردبيل را مغلوب كند و با 4 برد و يك تساوي و 4 شكست در رده ي 4 قرار گيرد و خود را به عنوان مدعي ديگر از تبريز نشان دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

5

می بینم که این مرتیکه مزدک میرزایی خوب کار خودش رو کرد و با حرفاش توی مغز بغضیا نظریات خودش رو فرو می کنه... حالم از خیابانی و مزدک میرزایی به هم می خوره.

یه زمانی آدم بودن اینا و بدون طرفداری یا دشمنی گزارشگری می کردن منم ازشون خوشم می اومد ولی الان ریخت و صدا و گزارششون رو که می بینم و می شنوم دلم می خواد برم صدا و سیما دست بندازم بیخ گردنشون و خفشون کنم! خصوصاً این مزدک مرزایی.
    منظورت چیه مگه مزدک میرزایی چی گفته؟

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض شکایت باشگاه پيام مشهد از خداداد عزيزي

فارس: سخنگوي باشگاه پيام مشهد از شكايت از سرمربي اين تيم به دليل وارد كردن خسارت 8 ميلياردي به تيم خبر داد.

مسعود حكم‌آبادي گفت: متاسفانه بعد از ادعاهاي گاه و بيگاه و البته ضد و نقيض خداداد عزيزي درباره طلبكاري‌اش از پيام، مجبور شديم با استناد به قراردادي كه سال گذشته بين او و باشگاه بود، از وي شكايت كنيم.

حكم‌آبادي ادامه داد: در ماده 16 از بند 5 قرارداد سرمربيگري خداداد عزيزي با پيام آمده بود؛ «چنانچه سرمربي، عملي مرتكب شود كه به تيم خسارتي وارد گردد، وي موظف است اين خسارت را جبران كند» و آقاي عزيزي قاطعانه به عدم سقوط تيم مطمئن بود ذيل اين قرارداد را امضا كرد و حالا وقتش رسيده كه پاسخگو باشد.

وي با بيان اينكه رئيس كميته انضباطي قول مساعد براي پيگيري قاطعانه اين شكايت را داده، خاطرنشان كرد: از چند جهت معتقديم كه خداداد باعث اصلي وارد شدن خسارت به تيم بوده‌؛ اول اينكه او به خاطر درگيري با خبرنگار شيرازي و در پي آن محروميت از مربيگري، پيام را بدون سرمربي گذاشت و عملا شاكله تيم را از هم پاشيد.

حكم آبادي افزود: نكته دوم اينكه وي بعد از رفتنش، مهدي هاشمي‌نسب كاپيتان پيام را كه هنوز با تيم ما تسويه حساب نكرده بود را با خود به اهواز برد و علاوه بر تضعيف ديواره دفاعي تيم خواسته يا ناخواسته باعث شد روابط دوستانه هاشمي‌نسب با بازيكنان، روحيه تيم را تضعيف كند.

وي حضور خداداد عزيزي در اهواز را هم يكي ديگر از عوامل ضربه خوردن پيام دانست و افزود: در حالي كه ماراتن سقوط بين استقلال اهواز و پيام در حال انجام بود، خداداد عزيزي به عنوان مديرفني به تيم حريف رفت و باعث شد استقلالي‌ها در ليگ بمانند و پيام سقوط كند.

سخنگوي باشگاه پيام با بيان اينكه اين شكايت علاوه بر كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دادگاه عمومي مشهد هم ارائه شده است، خاطرنشان كرد: دادگاه عمومي، رسيدگي به اين شكايت را منوط به اعلام راي كميته انضباطي و يا اجازه كتبي اين كميته مبني بر بررسي همزمان با فدراسيون كرده است كه آقاي شريفي قول داده‌اند گزينه دوم را عملي كنند و طي نامه‌اي به دادگاه عمومي اين اجازه را بدهند كه هر دو محكمه به صورت موازي اين شكايت را رسيدگي كنند.

وي در ادامه به صحبت‌هاي ضد و نقيض خداداد عزيزي اشاره كرد و گفت: بعد از بازي ابومسلم و سايپا خداداد عزيزي در مقابل ضبط خبرنگاران ايستاد و اعلام كرد كه به خاطر عشقش به پيام تا يك سال به اين تيم مهلت مي دهد. او آنجا تاكيد كرد كه حق خودش اصلا مهم نيست بلكه به دنبال وصول حقوق ديگر طلبكاران است.

وي با بيان اينكه صداي ضبط اين مصاحبه خداداد موجود است، اظهار داشت: حالا كه پيام در روند صعودي خود قرار گرفته، آقاي عزيزي نه تنها به فكر شكايت به AFC و هزاران جاي ديگر افتاده كه بارها تاكيد كرده تا طلب خودش را نگيرد دست بردار نيست و حتي يك بار هم سراغ طلب بقيه را نگرفته است.

وي افزود: خداداد عزيزي يكبار اعلام مي كند 80ميليون طلب دارد، يك بار مي گويد 120ميليون و حالا هم كه با يكي از روزنامه‌هاي صبح مصاحبه كرده و گفته چيزي حدود 16ميليون تومان. حالا كه وضع به اينجا رسيده منتظر مي‌مانيم ببينيم كميته انضباطي به 16ميليون طلب ايشان راي مي‌دهد يا به 8ميليارد خسارت پيام؟

مسعود حكم آبادي در پايان با اشاره به عدم حضور تيم شاهين اهواز در 2بازي پياپي در ليگ دسته اول خاطرنشان كرد: چنانچه اين تيم در اين هفته هم در ميدان حاضر نشود، علاوه بر اينكه به دسته پايين‌تر سقوط خواهد كرد، باعث مي‌شود امتيازهايي كه تيم هاي ديگر به واسطه مسابقه با شاهين به دست آورده اند، خنثي شود و به اين ترتيب از هر 3تيم بالاي سر ما يعني شهرداري تبريز، صنعت نفت و اتكاي گلستان هر كدام 3امتياز كسر خواهد شد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بهتره بگیم خدا کفاشیان وباندش(تاج-عنایت-و..) واز همه بیشتر دایی را لعنت کنه.
    ایران تو دور بانکو ژاپن را شکست میداد.الان کارمون به جایی رسیده که باید ذوق مرگ شیم واسه این که با 2گل برتری سنگاپور رابردیم .خدا آخر عاقبت این فوتبال رابه خیر کنه.حیف پول نفت که داره
    خرج فوتبال ما میشه.
    البته پول نفت قبل از فوتبال خرج چیزای دیگه ای هم میشه که فوتبال در برابرش هیچه!
    ذر این مورد بیشتر نمیتونم توضیح بدم!

تایید میشه! با این گزارش امثال مزدک و خیابانی برزیل رو هم ببریم اینا حال همرو میگیرن!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض دایی: گل ذوب‌آهن آفساید بود

مهر: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه برخی اشتباهات داوری در رقم خوردن تساوی تیمش برابر ذوب آهن تاثیرگذار بود گفت: اعتقاد دارم گل تیم ذوب آهن در شرایطی به ثمر رسید که مهاجم حریف در موقعیت آفساید قرار داشت.

علی دایی پس از تساوی یک بر یک عصر شنبه تیمش برابر ذوب آهن اصفهان در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی ضمن بیان این مطلب افزود: قبول دارم که در نیمه اول فوتبال زیبایی را از سوی هر دو تیم شاهد نبودیم.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی اشتباهات داوری در نتیجه این دیدار تاثیرگذار بود. در این دیدار هم آقای قهرمانی در چند صحنه اشتباهاتی داشتند که گل ذوب آهن مهمترین آن بود. به اعتقاد من قبل از اینکه این گل به ثمربرسد کاسترو در آفساید بود اما داور این آفساید را اعلام نکرد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که نخستین حضورش بر روی نیمکت این تیم به عنوان سرمربی را تجربه می کرد در ادامه افزود: در فوتبال یک اشتباه می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد. به نظر من اگر داور در صحنه گل حریف اشتباه نمی کرد ما با همان یک گل پیروز می شدیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس درست بود نیز گفت: من از صحنه دور بودم و نمی توانم در این مورد اظهار نظر کنم.

دایی در مورد اعتراض به قضاوت محسن قهرمانی در دقایق پایانی بازی گفت: به هر حال ایشان خطای مسلم روی مدافع ما را نگرفت و مهاجم حریف را در موقعیت زدن گل دوم قرار داد که با توجه به فشاری که روی مربیان است ناراحتی من طبیعی است.

علی دایی با ابراز نارضایتی از عملکرد محمد پروین و آرفی در نیمه اول این دیدار گفت: قطعا من از عملکرد این دو در نیمه اول راضی نبودم که تعویض شان کردم. این دو در تمرینات خوب بودند اما متاسفانه امروز خواسته های من را پیاده نکردند.

" آیا پرسپولیس می تواند عنوان قهرمانی را کسب کند؟" علی دایی در پاسخ به این پرسش گفت: تمام تلاشمان را می کنیم که به این مهم دست پیدا کنیم اما کار سختی پیش روداریم.

وی از تیم ذوب اهن به عنوان تیمی منظم و با شخصیت تیمی یاد کرد و در مورد عملکرد کلی پرسپولیس گفت: ما امروز خوب بازی نکردیم و نتوانستیم انطور که می خواهیم نتیجه بگیریم. نباید این دو امتیاز را در زمین خودمان از دست می دادیم اما به هر حال اتفاقات فوتبال است.

سرمربی سرخپوشان در مورد بازی نکردن ملی پوشان این تیم از ابتدای بازی نیز گفت: شناخت کافی از آنها نداشتم و خسته بودند.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مایلی کهن: صدمیلیون پول تلفن برانکو!

مهر: سرمربی تیم فوتبال سایپا پس از تساوی تیمش برابر استقلال به انتقاد از برخی اتفاقات سالهای اخیر فوتبال ایران پرداخت و گفت: با مستندات اعلام می کنم که خداداد عزیزی و وحید هاشمیان با تماس مهرعلیزاده از آتن به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

محمد مایلی کهن که در پایان دیدار عصر یکشنبه تیمش برابر استقلال با خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب به ارزیابی فنی این دیدار پرداخت و افزود: اعتقاد دارم هر دو تیم فوتبال زیبا و جوانمردانه ای را به نمایش گذاشتند و با شناخت کامل به مصاف یکدیگر آمده بودند.

وی ادامه داد: وقفه ای که در مسابقات لیگ برتر افتاد این فرصت را در اختیار استقلال قرار داد تا سه بازیکن محرومش را دوباره به تمرینات بازگرداند که کاظمی امروز بازی کرد. امید روانخواه که مصدوم بود به شرایط مسابقه رسید و در این دیدار تاثیرگذار بودند.

سرمربی تیم فوتبال سایپا ادامه داد: با این حال نحوه آرایش تیمی ما به گونه ای بود بتوانیم در این دیدار سه امتیاز را از آن خود کنیم اما نتوانستیم از موقعیت های خلق شده به نحوه احسن استفاده کنیم. اما از عملکرد بازیکنانم راضی هستم چرا که آنها فوتبال زیبا و قابل قبولی را به نمایش گذاشتند.

مایلی کهن از برنامه هایش برای مهار بازیکنان استقلال خبر داد و گفت: برنامه ویژه ای برای از کار انداختن خسرو حیدری داشتیم که همین اتفاق هم افتاد و او مثل دیدارهای گذشته عملکرد خوبی نداشت.

وی تیمش را مستحق کسب پیروزی در این دیدار دانست و گفت: در مجموع بازیکنان سایپا عملکرد خوبی داشتند و اگر از موقعیت ها استفاده می کردند می توانستیم سه امتیاز را از آن خود کنیم.

سرمربی سایپا در مورد عملکرد داوری نیز افزود: اعتقاد دارم یک صحنه مشکوک به پنالتی بود که به نفع ما گرفته نشد. البته باید فیلم را ببینم و امیدوارم که اشتباه کرده باشم.

وی در مورد تیم ملی و خوشحالی قطبی پس از گلهای ایران، گفت: هر سرمربی ای بعد از زدن گل خوشحال می شود. شاید این کادر فنی تیم ملی فکر می کنند که فشار زیادی روی آنهاست و مسئولیت آنها بسیار زیاد است. اما باید بگویم که زمان ما فشار بیشتری روی کادر فنی بود و به نسبت الان امکانات کمتری در اختیار داشتیم.

مایلی کهن خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم ملی باید انتقاد پذیرش باشد و نسبت به انتقادات حساسیت زیاد به خرج ندهد. باید بپذیریم که تعطیلات لیگ برای دیدار مقابل سنگاپور بسیار زیاد بود. البته این حرف من نیست و اکثر مربیان لیگ برتر نسبت به این تعطیلی معترض بودند.

سرمربی سایپا در خصوص از بین رفتن نسل طلایی فوتبال و نبود جایگزین آنها تصریح کرد: ما همیشه نسل طلایی را داشته و خواهیم داشت. الان بازیکنان بسیار خوبی مثل داوود حقی، عبدالله کرمی، ابراهیم صادقی، حدادی فر و دیگران داریم که متاسفانه از آنها خوب استفاده نمی کنیم. ما الان در تیم ملی مشکل پاسور داریم که بتواند فورواردها را تغذیه کند. من سه سال پیش گفتم که احسان حاج صفی فیکس تیم ملی خواهد شد و شما الان می بینید که حاج صفی یکی از بازیکنان بسیار موثر در تیم ملی است. البته اگر نظر من را بخواهیم معتقدم که وی در هافبک وسط بسیار موثرتر از هافبک چپ خواهد بود.

وی در خصوص مربیان خارجی و تخصص آنها در فوتبال ما نیز گفت: ما همیشه عادت کرده ایم که برای مربیان خود ارزشی قائل نشویم اما به مربی خارجی بهای بسیاری بدهیم. هیچ وقت سئوال نکرده ایم که برانکو قبل از اینکه به ایران بیاید مربی درجه چندم بوده است؟ من اطلاع دارم که هزینه هایی که این مربی برای ما داشت بسیار گزاف بوده است. حتی پول تلفنی که بابت حضورایشان در ایران پرداخت شد بالای صدها میلیون تومان بوده است.

مایلی‌کهن گفت: من سند دارم و مستند این را می گویم که در زمان حضور ایشان به عنوان سرمربی تیم ملی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی -آقای مهرعلیزاده- از آتن تماس گرفت و عنوان کرد که حتما باید خداداد عز یزی و وحید هاشمیان به تیم ملی دعوت شوند و شما دیدید که حضور این دو چقدر برای ما مثمر ثمر بودم. حرفهای من کاملا مستند است و شما می توانید به آقای امیررضا خادم رجوع کنید چرا که ایشان هم آن وقت در آتن بوده و در جریان کامل این صحبت ها هستند.

وی در پایان در خصوص هواداران نیز گفت: تماشاگران سرمایه های فوتبال هستند و باید برای آنها ارزش و احترام قائل شد. البته آنها باید صبور باشند و سعی کنند با حمایت تیم خود فقط تیم را تشویق کرده تا هر تیمی که مورد علاقه آنهاست به پیروزی برسد.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

این قسمتاش فک کنم حذف شده:

وي ادامه داد: به طور مثال فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي كه از همكاران شما نيز بوده است با وجود حمايت‌هاي فراوان وقتي يكي دو مورد از او انتقاد مي‌شود تحمل همين دو مورد انتقاد هم ندارد. با اين حال اگر من مي‌گويم ليگ نبايد به خاطر بازي با سنگاپور تعطيل شود اين فقط حرف من نيست بلكه حرف اكثر مربيان ليگي است. اگر ما به دنبال فوتبال بهتر هستيم بايد به فوتبال باشگاهي توجه بيشتري شود. در تمام كشورهاي صاحب فوتبال فوتبال باشگاهي را به خاطر فوتبال ملي تعطيل نمي‌كند
    و
    ه گزارش فارس مايلي‌كهن در ادامه در مورد رفتن نسل طلايي از فوتبال ملي اظهار داشت: در كشور ما جوانان زيادي داريم كه مي‌توانند جايگزين نفرات شوند. يكسري بازيكن بي‌نظير در ليگ داريم مثل داوود حقي كه با وجود آنكه هافبك است پاس گل و گل‌هاي زيادي را به ثمر رسانده يا عبدالله كرمي، ابراهيم صادقي، رضا خالقي‌فر يا حدادي فر در ذوب ‌آهن. بنابراين مشكل تيم ملي نداشتن بازيكن نيست. مشكل تيم ملي اين است كه بازيكن پاسور در خط هافبك ندارد.

وي افزود: بازيكناني مانند كريم انصاري فرد و ميلاد ميداوودي نياز دارند كه پاس توي در داده شود تا در موقعيت تك به تك قرار گيرند اما اينكه پاسي به مهاجمان داده شود كه مقابل آنها سه مدافع حريف باشند من هم با اين سن و سال مي‌توانم چنين كاري كنم. بنابراين مشكل تيم ملي عدم شناخت نسبت به بازيكنان است. فوتبال ما خالي نشده است. من به سليقه‌ مربيان تيم ملي احترام مي‌گذارم اما قطبي در زمينه مربيگري كم تجربه است و زياد مربيگري نكرده است.

مايلي‌كهن در مورد صحبت‌هاي دادكان مبني بر فوتبال پاك و دستمزد چند صد ميليوني مربيان تاكيد كرد: فوتبال پاك و غير پاك ربطي به اين مسائل ندارد. مجيد جلالي اشاره‌ درستي كرد؛ مگر هر مربي كه از خارج مي‌آيد متخصص است. برانكو چند سال در فوتبال ايران زحمت كشيد اما او قبل از سرمربي تيم ملي ايران مربي درجه چندم بود و مدرك تحصيلي‌اش چه بود. هزينه تلفن‌هاي برانكو بيش از چندين ميليون تومان است. بنابراين چه مربي داخلي و چه مربي خارجي بايد پول‌ها درست خرج شود.

سرمربي سايپا يادآور شد: خيلي از حرف‌هايي كه محمد دادكان زد قابل پاسخگويي بود؛ مثل آمدن هاشميان و خداداد عزيزي به تيم ملي. آمدن اين دو به تيم ملي كار شخص مهر‌عليزاده رئيس وقت سازمان تربيت‌بدني بود و اين دو با دستور او به تيم ملي اضافه شدند. اميررضا خادم آن زمان نماينده مجلس بود. او خودش به من گفت مهرعليزاده از آتن تماس گرفت و دستور بازگشت اين دو بازيكن را به تيم ملي داد. اگر اين دو مهره ارزشمند به تيم ملي نمي‌آمدند معلوم نبود تيم ملي بتواند از دور مقدماتي نيز صعود كند.

مايلي‌كهن با اشاره به منافع برخي اشخاص عنوان كرد: برخي دوستان منافع زيادي بردند. قرار نيست اين منافع فقط به صورت قراردادي باشد اما هم اينكه پستي به شخصي داده شود مي‌تواند از مزاياي آن استفاده كند. دريافت نشان ملي درآمد سالانه براي شخص در بر دارد كه تا آخر عمر همراهش است. اگر دستمزد مربيان افزايش پيدا كرده من اين دستمزدها را افزايش ندادم اما يكسري پول‌ها به صورت بن يا چك پول پرداخت مي‌شود.

اين مربي گفت: دكتر سجادي سال گذشته دو سه ميليون تومان به من بن داد و گفت آن را هر گونه كه مي‌خواهي خرج كن اما من نگران نحوه خرج كردن آنها بودم. من بازيكناني به فوتبال ايران معرفي كردم كه 12 سال است در اين فوتبال حضور دارند. بازيكنان نظير مجيدي، مهدوي‌كيا، بختياري‌زاده، علي موسوي و ... كه اگر بخواهم اسم بياورم تا صبح طول مي‌كشد. بنابر اين بايد انتقادپذير بود انتقاد نبايد غرض‌ورزي باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

وی در مورد تیم ملی و خوشحالی قطبی پس از گلهای ایران، گفت: هر سرمربی ای بعد از زدن گل خوشحال می شود. شاید این کادر فنی تیم ملی فکر می کنند که فشار زیادی روی آنهاست و مسئولیت آنها بسیار زیاد است. اما باید بگویم که زمان ما فشار بیشتری روی کادر فنی بود و به نسبت الان امکانات کمتری در اختیار داشتیم.

ولی جدا باید جلوی این خوشحالی های بی حد قطبی رو گرفت . ضایعه به یه تیمی مثل سنگاپور گل بزنیم اینجوری خوشحالی کنیم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض 3 بازيكن بدهيد، خطيبي را بگيري

محمدرضا زنوزي، مالك باشگاه فولاد گستر در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره جلسه روز گذشته خود با ناصر شفق كه براي جذب رسول خطيبي برگزار شده بود، اظهار داشت: تراكتورسازي تيم محبوب شهر ما است و مي خواهيم كه در اوج باشد اما روند موفقيت فولاد گستر هم نبايد قطع شود و مي خواهيم اين روند استمرار داشته باشد و مشكلاتش حل شود.
    وي افزود: در جلسه اي كه با آقاي شفق داشتم به ايشان گفتم حاضريم خطيبي را به تراكتورسازي بدهيم اما به شرطي كه اين تيم نيز سه بازيكن خود را در اختيار فولادگستر قرار دهد.
    مالك باشگاه فولاد گستر تصريح كرد: بازيكناني هستند كه در اين تراكتورسازي مورد استفاده قرار نمي گيرند و مي توانند به ما كمك كنند. قرار شد مسئولان باشگاه تراكتورسازي در اين مورد فكر كنند و جواب خود را به باشگاه فولاد بدهند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •