تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 973 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه نفرم جواب ما رو بده ای ول
    این مرحله مانی سرویس کرده منو
    وقتی اون ماشینو تعقیب میکنی میره سر یه چهار راه وای می ایسته ولی هیچ آیکونی نیست که من برم روش واستم تا دمو نشون بده اون مرده از مشین پیاده بشه . اصلا باید آیکون زرد باشه یا باید با ماشینم جای خاصی وایستم تا پیاده شه یکی گفت جلو تر برو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا جواب بدید کممممممممک

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

اقا این سیو مرحله manny قضیه من هم مثل اقای reza bala هست...
    یه کی برام رد کنه..
    لینک اتومات هست

Last edited by don mohsen; 30-04-2009 at 18:27.

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

[quote=rezabala;3736735]یه نفرم جواب ما رو بده ای ول
    وقتی اون ماشینو تعقیب میکنی میره سر یه چهار راه وای می ایسته ولی هیچ آیکونی نیست که من برم روش واستم تا دمو نشون بده اون مرده از مشین پیاده بشه . اصلا باید آیکون زرد باشه یا باید با ماشینم جای خاصی وایستم تا پیاده شه یکی گفت جلو تر برو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا جواب بدید کممممممممک[/quote

هنوز مونده تا از ماشین پیاده بشه باید تعقیبش کنی تا برسه دم یه انباری بعد که ماشین رو پارک کرد پیاده میشه و شما پشت فلش زرد رنگ ماشین رو متوقف میکنید.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا این سیو مرحله manny قضیه من هم مثل اقای reza bala هست...
    یه کی برام رد کنه..
    لینک اتومات هست
    یه نفرم جواب ما رو بده ای ول
    وقتی اون ماشینو تعقیب میکنی میره سر یه چهار راه وای می ایسته ولی هیچ آیکونی نیست که من برم روش واستم تا دمو نشون بده اون مرده از مشین پیاده بشه . اصلا باید آیکون زرد باشه یا باید با ماشینم جای خاصی وایستم تا پیاده شه یکی گفت جلو تر برو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا جواب بدید کممممممممک
    هر دوتانو لينك هاتون رو روي 2shared.com آپ كنيد بديد ببينم چي كار مي تونم بكنم من از صبح الاف اين رومن اينا هستم رهمه پارامترها (Mission , Respect , Like ) با همه 100% شده حتي تمامي Most Wanted ها رو هم كشتم با ماشين پليس ولي بازي پيشرفتش رو 76 درصد مونده

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

لطفا اگه ميشه راهنمايي كن فكر نكنم با صبر كردن كاري از پيش ببرم احتمالا بايد رسپكت يا لايك رو با يه نفر افزايش بدم همونطور كه توي سان آندرياس با صبر كردن نميشد ماموريت به دست آورد بايد يه فعل و انفعالي صورت مي گرفت مثلا مراحل مدرسه هواپيما تا رد نميشد ماموريت هاي جديدي نميومد يا اگه مدرسه اختياري ماشين رو رد نمي كردي ماموريت هاي اختياري كه منجر به خريد اون نمايشگاه ماشين ميشه باز نميشد. من الان بايد چيكار كنم كه ماموريت بياد آيا بايد اساسين رو تموم كنم؟ تا حالا فكر كنم 7 تايي رفتم

ويرايش...

حل شد تونستم راهي پيدا كنم اساسين هم تموم شد دارم ادامه مي دم اگه مشكلي بود مي پرسم

بازم ويرايش... ماموريت هاي بازي تموم شد حالا اگه بخوام اچيومنت ها رو بدست بيارم و سعي كنم 100% بشه (كه مني دونم نميشه چيزهايي بوده كه انجام ندادم مثله تموم كردن سريع السير بازي) ارزش داره به 100% نزديك كنم آخه خيلي از چيزهاش اونقدر ارزش نداره حتي من sa رو هم تموم كرده بودم وقتي ديدم واسه 100 درصد شدن بازي چه راه طولاني در پيش دارم بيخيال شدم
    اساسین فقط یک مرحلش اصلیه
    شما به مرحله اخر رسیدی؟
    چند درصد هستی؟
    چون باید در نهایت دیمیتری رو بکشین یا باهاش برین معامله کنید
    ودر نهایت 2 پایان جداگانه خواهید دید!!

به اینجا رسدین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اساسین فقط یک مرحلش اصلیه
    شما به مرحله اخر رسیدی؟
    چند درصد هستی؟
    چون باید در نهایت دیمیتری رو بکشین یا باهاش برین معامله کنید
    ودر نهایت 2 پایان جداگانه خواهید دید!!

به اینجا رسدین؟
    ااا؟

جدي پس كاش زودتر مي گفتي سيوش رو جدا گانه نگه ميداشتم حيف شد چون من كشتمش. آره بازي كه كاملا تموم شده مرحله نمونده 76 درصد شده الان ولي بازي حدود 65 درصد بود كه تموم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض http://www.2shared.com/file/5566941/9f8ce552/New_WinRAR_ZIP_archive.html

هر دوتانو لينك هاتون رو روي 2shared.com آپ كنيد بديد ببينم چي كار مي تونم بكنم من از صبح الاف اين رومن اينا هستم رهمه پارامترها (Mission , Respect , Like ) با همه 100% شده حتي تمامي Most Wanted ها رو هم كشتم با ماشين پليس ولي بازي پيشرفتش رو 76 درصد مونده
    اینم از 2shared:
    تو عنوان هست
    Last edited by don mohsen; 30-04-2009 at 20:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینم آدرس سیو 99% :
    thegtaplace.com/downloads/file.php?id=3922

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم از 2shared:
    تو عنوان هست
    خوب اولش خواستم رد كنم ديدم اگه راهنمايي كنم خودت رد كني بهتره البته قبل اينكه وارد مامورت Manny بشي يا با چيت خودت رو مسلح كن يا برو اسلحه فروش و كمي تفنگ و فشنگ بخر. وقتي مي ري پيش Manny يه ماشين گير مياري و ميري جايي كه با علامت زرد مشخص شده بعد دنبالش مي كني اون ماشين رو فقط مواضب باش فاصله ات باهاش كم نشه نبايد اونقدر بهش نزديك بشي داري تعقيبش مي كني طوري كه نفهمه بعد كه رسيديد به مقصد يارو از ماشين پياده ميشه از يك در طوسي رنگ وارد ميشه شما نمي توني در رو باز كني بري داخل بنابراين با مشت يا تفنگ به در شليك مي كني تا باز بشه داخل تعداد زيادي دشمن هست كه بايد بكشي همين فكر كنم مشكل شما داخل شدن به اون در بود اگه دقت كني زير نويس هم ميگه كه براي ورود بايد به در ضربه بزني يا شليك كني به طرفش بازم مشكلي بود من در خدمتم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بدون xlive چطوری سیو هارو میشه اجرا کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •