تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 860 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

آی هاروست مونیا بیاین که مژده دارم یه نشونه از شهر گیر آوردم
    تو عکس زیر دوتا سگ هستند تا جایی هم که من می دونم به جز سگ خودمون یه سگ دیگه میشه از شهر گرفت اونم وقتی که کارن مریض میشه در باره ساختگی بودن عکسم بگم که من این عکس رو از روی ویدویی که تو یوتوب بود گرفتم پس واقعیه
    در مورد این آره منم دوتا کلیپ ازش دیدم این کلیپم دیدم ولی فک نکنم مربوط به مریض شدن کارن و رفتن به شهر باشه.
    تا اونجایی که من فهمیدم اسمش wild dog (سگ وحشی) و تو هردو تا کلیپی که دیدم یا حتی همین دقت کنی ساعت 6 غروبه و مرغا بیرونن تو یه کلیپ دیگه گوسفندش بیرون بود این سگه میادو اونا رو میخوره (مطمعن نیستم چون تو هر دوتا طوری سگ رو زدن که وقت فرارم نداشت چه برسه خوردن گوسفند و مرغ) تو این کلیپم دقت کنی سگ مزرعه (واسه خودمون) دنبالش میده...

2. این کاربر از Arash-30r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

وقتی مرغو بیرون از مرغداریمیزارم شب جاش نمیکنم هر روز تخم میکنه ولی قلبش همیجور کم میشه!!!

یعنی راهی نداره قلبش کم نشه؟؟؟ البته روی چمن و تو حصار امتحان نکردم!!!! بعد اگه بخوام همه بیان بیرون باید دون دونه بیارم بیرون؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

وقتی مرغو بیرون از مرغداریمیزارم شب جاش نمیکنم هر روز تخم میکنه ولی قلبش همیجور کم میشه!!!

یعنی راهی نداره قلبش کم نشه؟؟؟ البته روی چمن و تو حصار امتحان نکردم!!!! بعد اگه بخوام همه بیان بیرون باید دون دونه بیارم بیرونa na rahi nadare yani bayad hamishe done done in karo konim

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بیا داداش اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط مطمعن نیستم فک کنم تبدیل شده هست و نیازی به شبیه ساز نداری !!!
    حالا بازیو دانلود کن اگه نبود بهت راهنمایی میکنم .....
    والا خودم نرم افزار اجراي بازي هاي پي اس وان رو پي سي رو داشتم كار هم مي كرد ولي هارد فرمت شد و ....
    راستي ميشه تو خوده كامپيوتر سيو كرد بازي رو ؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

راستي شنيدم اين بازي نسخه هاي مختلف داره از اون جايي كه كلي طول ميشه تا تموم بشه يه نسخه خوب شو پيشنهاد بديد
    در ظمن اون جور كه معمله كوتوله ها و هفت تا اله هم هست كه بايد پيداش شون كنيم ؟

عجب بازي هست هااااا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در مورد این آره منم دوتا کلیپ ازش دیدم این کلیپم دیدم ولی فک نکنم مربوط به مریض شدن کارن و رفتن به شهر باشه.
    تا اونجایی که من فهمیدم اسمش wild dog (سگ وحشی) و تو هردو تا کلیپی که دیدم یا حتی همین دقت کنی ساعت 6 غروبه و مرغا بیرونن تو یه کلیپ دیگه گوسفندش بیرون بود این سگه میادو اونا رو میخوره (مطمعن نیستم چون تو هر دوتا طوری سگ رو زدن که وقت فرارم نداشت چه برسه خوردن گوسفند و مرغ) تو این کلیپم دقت کنی سگ مزرعه (واسه خودمون) دنبالش میده...
    این سگ دوم نیست...این سگ وقتی حیوونا بیرونن میاد پارس می کنه و قلبشونو کم می کنه...باید با تبر بهش ضربه زد تا دور بشه....واسه خودم اتفاق افتاده

8. این کاربر از ali-dt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی راهی نداره قلبش کم نشه؟؟؟ البته روی چمن و تو حصار امتحان نکردم!!!! بعد اگه بخوام همه بیان بیرون باید دون دونه بیارم بیرون؟؟؟
    مرغارو حتما باید تو حصار بزاری....دوم اینکه بارون می یاد اگه بیرون باشن قلبشون کم می شه....سوم اینکه یک روز در میون یه بار بلندشون کن دوباره بزار زمین....

10. این کاربر از ali-dt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

راستي شنيدم اين بازي نسخه هاي مختلف داره از اون جايي كه كلي طول ميشه تا تموم بشه يه نسخه خوب شو پيشنهاد بديد
    در ظمن اون جور كه معمله كوتوله ها و هفت تا اله هم هست كه بايد پيداش شون كنيم ؟

عجب بازي هست هااااا
    من Back to nature رو پیشنهاد میکنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

این سگ دوم نیست...این سگ وقتی حیوونا بیرونن میاد پارس می کنه و قلبشونو کم می کنه...باید با تبر بهش ضربه زد تا دور بشه....واسه خودم اتفاق افتاده
    درسته این گرگه .... |:
    پس معلوم شد که راهنمایی های بعضی سایتا کامل نیست حتی کتاب لوحه خانه چون در مورد این چیزی نگفته بود !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

مرغارو حتما باید تو حصار بزاری....دوم اینکه بارون می یاد اگه بیرون باشن قلبشون کم می شه....سوم اینکه یک روز در میون یه بار بلندشون کن دوباره بزار زمین....
    یعنی مرغا رو بزاری بیرون ولی تو حصار باشن دیگه هر روز قلبشون کم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Arash-30r7; 15-03-2013 at 08:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •