تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 1124 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داش میثم میبینم که بازم دور گرفتی. این مخابرات تا شما رو داره پشتش واقعا گرمه.
    ما مسئول تبلیغات مخابرات نیستیم که بخوایم بیایم ازش تعریف کنیم و واقعا سرعتش جای تعریف نداره. همون طور که قبلا هم خودم گفتم و هم شما بارها گفتین فقط به درد دانلود سنگین میخوره. اون هم به این خاطر که سرویسای محدودش تو ساعات رایگان کاملا نامحدودن و نامحدودها هم واقعا نامحدود. دیگه سرعت رو واقعا باید بیخیال شد.
    در ادبیاتت تجدید نظر کن ....
    در ضمن فلسفه وجودی این تاپیک معرفی سرویساست تا دوستان بتونن بهتر انتخاب کن .
    سرعت دانلود مخابرات در سرویسای نامحدود فعلی از همه سرویس دهنده ها باقیمت مشابه بهتره !

یه عده ناراحت خواهند بود از شلوغ تر شدن مخابرات و یه عده ممنون خواهند بود از اینکه سرویسایی که نمیشناختن بهشون معرفی شد.

خونده باشی گفتم واسه من کار نمیکنه. از صبح پاشدم کلا l2tp و sstp از کار افتاده بودن
    سرعتم یه مدت مشکل داشت اما به زور کانکشن کشیدم ازش. البته یه چیزی هم میثم جان خداییش همیشه خطت سر حال بوده. وقتایی که ما همه پکیده بودیم تو داشتی فول دان میکردی دیگه
    الانم من مثل 512 سابق ماکزیمم 60 تا میگیرم. پینگش هم بالاست اما کار منو راه میندازه و راضیم.
    آخی.. حالا چرا اشک میریزی چیز پی ان تو هم وصل میشه ایشالا ... (شایدم مال من قطع بشه )

هرچند 60 هم سرعت خوبیه ولی ایشالا بهترهم بشه سرعتت

الان 512 برنزی اسیاتک به فرمایش بهنام عزیز و بزرگوار کمتر از 50 میده .... حسابگر 40 هزار میگیره تا 256 با سرعت 32 بده والبته حسابگر پینگ خوبی داره (همینطور قیمت خوب! )

انتخاب با خود آدمه ... هیچ کس با خودش دشمنی نداره ...

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ادبیاتت تجدید نظر کن ....
    در ضمن فلسفه وجودی این تاپیک معرفی سرویساست تا دوستان بتونن بهتر انتخاب کن .
    سرعت دانلود مخابرات در سرویسای نامحدود فعلی از همه سرویس دهنده ها باقیمت مشابه بهتره !

یه عده ناراحت خواهند بود از شلوغ تر شدن مخابرات و یه عده ممنون خواهند بود از اینکه سرویسایی که نمیشناختن بهشون معرفی شد.

آخی.. حالا چرا اشک میریزی چیز پی ان تو هم وصل میشه ایشالا ... (شایدم مال من قطع بشه )

هرچند 60 هم سرعت خوبیه ولی ایشالا بهترهم بشه سرعتت

الان 512 برنزی اسیاتک به فرمایش بهنام عزیز و بزرگوار کمتر از 50 میده .... حسابگر 40 هزار میگیره تا 256 با سرعت 32 بده والبته حسابگر پینگ خوبی داره (همینطور قیمت خوب! )

انتخاب با خود آدمه ... هیچ کس با خودش دشمنی نداره ...
    در مقام مقایسه
    حسابگر با تک کانکشن سرعت رو میده
    اما مخابرات با جون کندن و 100 تا لینک و کانکشن
    و این + پینگ یعنی کیفیت صد درصد بهتر
    خوب قیمت بیشتری هم میگیره و طبیعیه
    اما انتخاب با کاربره و یکی مثل شما مهم نیست با چند کانکشن مهم دانلوده و اینکه سرعت بده

سرویس مخابرات فقط قیمتش ارزونتره و به همون نسبت کیفیتش افتضاح
    برای کسی که نمی خواد پول بده و اون رو پول زور میدونه پس بهتره بره مخابرات

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مقام مقایسه
    حسابگر با تک کانکشن سرعت رو میده
    اما مخابرات با جون کندن و 100 تا لینک و کانکشن
    و این + پینگ یعنی کیفیت صد درصد بهتر
    خوب قیمت بیشتری هم میگیره و طبیعیه
    اما انتخاب با کاربره و یکی مثل شما مهم نیست با چند کانکشن مهم دانلوده و اینکه سرعت بده

سرویس مخابرات فقط قیمتش ارزونتره و به همون نسبت کیفیتش افتضاح
    برای کسی که نمی خواد پول بده و اون رو پول زور میدونه پس بهتره بره مخابرات

البته مهاجرت دوستان از حسابگر به مخابرات برای همین نامحدود ارزون گویای خیلی از مسائله ...

مهم دانلوده برای من ... سرعت باز کردن صفحات خوبه سرعت دانلود منیجر و تورنت هم خوبه ... من اینا کارم رو راه میندازه ... چرا باید بیام 120 هزار تومن بدم حسابگر تا نامحدود با سرعت دانلود 64 بهم بده ؟!

اختلاف 120 هزار و25 هزار میشه کمی ارزونتر خیلی ها هستن که دلشون هم بخواد ماهی 120 هزار ندارن بدن برای نامحدودهای 512 حسابگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته مهاجرت دوستان از حسابگر به مخابرات برای همین نامحدود ارزون گویای خیلی از مسائله ...

مهم دانلوده برای من ... سرعت باز کردن صفحات خوبه سرعت دانلود منیجر و تورنت هم خوبه ... من اینا کارم رو راه میندازه ... چرا باید بیام 120 هزار تومن بدم حسابگر تا نامحدود با سرعت دانلود 64 بهم بده ؟!

اختلاف 120 هزار و25 هزار میشه کمی ارزونتر خیلی ها هستن که دلشون هم بخواد ماهی 120 هزار ندارن بدن برای نامحدودهای 512 حسابگر
    عزیز گفتم در مقام مقایسه

من خودم از کساییم که از حسابگر انتقاد شدید کردم اینجا و هنوزم دارم
    اما نباید ادم صرفا یک جا رو ببینه و حرفش رو چپکی بزنه

وقتی مثلا میگیم مخابرات سرعت و حسابگر پینگ این حرف درستی نیست
    بهتره بگیم مخابرات با چندکانکشن و لینک تا برسه به سرعت در عین حال ارزان
    و حسابگر با یک کانکشن حداکثر سرعت و پینگ مناسب اما گران

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تو این چند روز خیلی با وی پی ان مشکل داشتم تا با l2pt تنظیمش کردم و درست شد الان هم راحت کار میکنه

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز گفتم در مقام مقایسه

من خودم از کساییم که از حسابگر انتقاد شدید کردم اینجا و هنوزم دارم
    اما نباید ادم صرفا یک جا رو ببینه و حرفش رو چپکی بزنه

وقتی مثلا میگیم مخابرات سرعت و حسابگر پینگ این حرف درستی نیست
    بهتره بگیم مخابرات با چندکانکشن و لینک تا برسه به سرعت در عین حال ارزان
    و حسابگر با یک کانکشن حداکثر سرعت و پینگ مناسب اما گران
    در مورد سرویس های نامحدود مخابرات همون چند کانکشن بودن یک لینک کافیه و نیازی نیست که چند لینک باشه ... (عکسای دوستامون هم با نظرات مختلف گویای همینه)

شما بگو حسابگر خیلی کیفیت بالا .... های کلاس ....
    حالا کسی بخواد در طول روز دانلود و وبگردی داشته باشه و روزیم یه فیلم دانلود کنه (فیلمش زیر 1 مگ باشه) چقدر باید تو حسابگر خرج کنه ؟ (این یه فرد کم مصرفه تازه برای مخابرات!)

حسابگر چی داره؟ کیفیت تک کانکشن ... خیلی خوب این میشه سرعت برای کسی که نیاز اولش حجم دانلودیه؟ نه ! چند درصد از بچه هایی که دنبال نامحدوداً واقعاً اولویت اولشون کیفیته؟ چند درصد اولویتشون حجم دانلود شده در روزه ؟

باید با واقعیت کنار کنار بیاید ... خیلی از دوستان که علاقه مند به نامحدود هستند ، دانلود زیاد دارند .... بنابر این اولویت اولشون حجم دانلود شدست در یه بازه زمانی ... حالا با کانکشن باشه با الاغ باشه با وانت باشه با هرچی باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تو این چند روز خیلی با وی پی ان مشکل داشتم تا با l2pt تنظیمش کردم و درست شد الان هم راحت کار میکنه
    ممنون از اطلاع رسانی ... اره برای منم L2PT راحت داره کار میکنه ....

پورت L2PT بازه و دوستانی که نمیتونن وصل بشن باید تنظیمات سیستمشون رو چک کنن .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد سرویس های نامحدود مخابرات همون چند کانکشن بودن یک لینک کافیه و نیازی نیست که چند لینک باشه ... (عکسای دوستامون هم با نظرات مختلف گویای همینه)

شما بگو حسابگر خیلی کیفیت بالا .... های کلاس ....
    حالا کسی بخواد در طول روز دانلود و وبگردی داشته باشه و روزیم یه فیلم دانلود کنه (فیلمش زیر 1 مگ باشه) چقدر باید تو حسابگر خرج کنه ؟ (این یه فرد کم مصرفه تازه برای مخابرات!)

حسابگر چی داره؟ کیفیت تک کانکشن ... خیلی خوب این میشه سرعت برای کسی که نیاز اولش حجم دانلودیه؟ نه ! چند درصد از بچه هایی که دنبال نامحدوداً واقعاً اولویت اولشون کیفیته؟ چند درصد اولویتشون حجم دانلود شده در روزه ؟

باید با واقعیت کنار کنار بیاید ... خیلی از دوستان که علاقه مند به نامحدود هستند ، دانلود زیاد دارند .... بنابر این اولویت اولشون حجم دانلود شدست در یه بازه زمانی ... حالا با کانکشن باشه با الاغ باشه با وانت باشه با هرچی باشه
    بحث بی نتیجه!

اصلا پست من رو می خونی؟
    من میگم باید در بیان درست بیان کنیم
    کی حرف از مشتری و تعداد کم و زیاد زد ؟
    کی حرف از های کلاس و .. زد؟

گفتم بیان درست کیفیت سرویس ها + قیمت اونا

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث بی نتیجه!

اصلا پست من رو می خونی؟
    من میگم باید در بیان درست بیان کنیم
    کی حرف از مشتری و تعداد کم و زیاد زد ؟
    کی حرف از های کلاس و .. زد؟

گفتم بیان درست کیفیت سرویس ها + قیمت اونا

حالا شما یه بیان درست از سرویسای نامحدود حسابگر داشته باشید تا متوجه بشیم + قیمت

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا شما یه بیان درست از سرویسای نامحدود حسابگر داشته باشید تا متوجه بشیم + قیمت
    هر وقت کسی دنبال سرویس میگشت ازش نیازش رو میپرسم و صادقانه راهنماییش می کنم

راستی یه سوال
    تا حالا چند نفر از حسابگر در مورد سرعت و پینگ اینجا نالیدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •