تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 946 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

ببخشید وارد بحث میشم ولی دوتا مطلب هست که باید بگم.فقط قبلش بگم من از ترندمیکرو استفاده نمیکنم.سیستم امنیتی من چیز دیگه ای هستش.پس این رو به حساب طرفدار بودن نزارید
    اول اینکه KMPlayer چندان معتیر نیست.شاید از نظر پخش فایل های صوتی تصویری معتبر باشه ولی از نظر امنیتی چندان معتبر نیست.نمونه تاپیک در مورد همین مسئله:

KMPlayer هم Adware بحساب میاد.

دوم اینکه فایل FFSetup که مال برنامه ی FormatFactory هستش هم چندان معتبر نیست.این برنامه هم AdWare بحساب میاد.
    علاوه براین من یه زمانی ازش استفاده کردم و تموم کدک های سیستم رو مورد عنایت قرار داد.یعنی کلا خودش هرجوری عشقش بکشه با کدک های سیستم رفتار میکنه.
    و مهمتر اینکه تا برنامه های به مراتب با کیفیت تری برای تبدیل وجود دارند چرا باید از چنین برنامه هایی استفاده کرد؟؟

این هم اخطاری که سایت معروف VideoHelp در خصوص این برنامه بهتون میده:
    WARNING: Format Factory includes a codec pack(optional) that might cause problems with other video software on your computer
    NOTE! Format factory is ADWARE, it installs a browser toolbar, changes your browser homepage

سوم اینکه.موفق باشید :-))
    سلام دوست عزیز

کلام شما هم صحیح

ولی وقتی از بین 42 آنتی ویروس و دیتابیس دنیا فقط دیتابیس این شرکت به این محصول گیر میدهد نتیجه چی میشه ؟؟؟

شاید بگیم بقیه دیتابیس ها سطح داده ای پایین تر از ترند میکرو دارند !!! که اون موقع جواب منفی میشه

در کل من این پست را به این خاطر زدم که مدتی پیش دوستی خیلی طرفداری میکرد از این محصول و این محصول را بالاتر از خیلی از بزرگان امنیت میدانست که اشتباه بود

البته امروزه آنتی ویروس ها اختلاف های فاحش با هم ندارند و در نکات نرم ازفزاری و ساختاری هست که قدرت و برتری خود را نشون میدند و البته مواردی مثل خطا و ضعف دیتابیس هم تاثیر گذاری خود را دارد

شما در تست ها می بینید در بعضی مواقع اختلاف ها به 1 درصد هم نمی رسد

در کل ترند میکرو محصول خوبی هست با ویژگی های خاص خودش بخصوص شبکه ابری قوی و زمان لازم داره تا بتونه مثل سیمانتک و بیت و کسپر بشه

2. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

محمد عزیز.. اگه فرض رو بر این بگیریم که فلش Read-only شده باشه ، وقتی آنتی ویروس نمیتونه فایلهارو پاک کنه ( با توجه به اینکه آنتی ویروس شعور نداره! ) فکر میکنه که سیستم ویروس داره و میگه که باید ریستارت بشه تا پروسس ویروس بسته بشه ، بنابراین اولین کاری که براش تعریف شده رو از شما درخواست میکنه، یعنی ریستارت.. حالا اگه این قابلیت رو داشته باشه که فلش رو از فقط خواندنی خارج کنه که فبها.. اگه نداشته باشه ریستارت هم کاری از پیش نمیبره و مدام این چرخه ادامه پیدا میکنه... شما هم اگه تیم تخصصی امسیسافت نتیجه ای بهتون دادن به ما برسونین.

باسپاس.

@ kases

علی آقا..

ما منتظر نتیجه ی افراد ثبت شده هستیم ، که امشب احتمالا آقا مسعود لطف کنن نتیجه ی فعلی رو بگن و همچنین باقی بحثها در گروه های اجتماعی انجام میشه.

با سپاس.
    علی.

سلام

علی جان امسی سافت این ها را گفته اول کلام اینکه امسی سافت برای حذف مخرب های خیلی بد از این راهکار استفاده میکنه

آلودگی های Malware همیشه به آسانی پاکسازی نمی شوند. امروزه مخرب ها با استفاده از تکنیک های هوشمندانه خود را از حذف شدن در امان نگه می دارند. در بیشتر موارد حذف کردن یک Malware در حالی که ویندوز در حال اجرا می باشد غیر ممکن است.

فایل های و رجیستری های ورودی برای جلوگیزی از حذف شدن آن ها به روش های مختلفی مسدود شده اند. مانیتورینگ فرآیند Malware به گونه ای است که بر فعالیت یکدیگر نظارت کرده و با آسیب رسیدن به یکی، دیگری فعال می شود.

تنها راه حل این است که آلودگی ها در فرآیند بوت ویندوز قبل از آنکه Malware آغاز به کار کرده و فرآیند حفاظت از خود را اجرا کند حذف شوند.

برای این کار از تکنولوژی سطح پایین و با مکانیسم های حفاظتی متفاوتی استفاده می شود که جلوگیری از انجام این اقدامات تقریبا برای تروجان ها غیر ممکن است و در نتیجه باعث حذف آنها می شود

و حتی جالب تر اینکه نرم افزار اختصاصی این کار را هم را ارائه داده شرکت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و داخل پشتیبانی هم درخواست ارائه گزارش از سیستم مربوطه کردند که متاسفانه دیگه در اختیار نبود

موفق باشید
    Last edited by xman681; 10-10-2012 at 16:24.

4. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.
    مرسی محمد جان

پس این توضیح آخری که شرکت امسیسافت داده برای موقعی هست که خودتون به ویروس آلوده باشـــین
    و همونطوری که گفتن درحین بوت با استفاده از همون Low lever NTFS Access پاکسازی رو انجام میدن.

اون ابزار هم به نظر جالب میاد دوست دارم استفاده کنم ازش.

راجع به فلشهای Write protected شده سوال نکردین ؟ که آیا امسیسافت اول قفل رایت رو برمیداره یا نه..

6. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درود.
    مرسی محمد جان

پس این توضیح آخری که شرکت امسیسافت داده برای موقعی هست که خودتون به ویروس آلوده باشـــین
    و همونطوری که گفتن درحین بوت با استفاده از همون Low lever NTFS Access پاکسازی رو انجام میدن.

راجع به فلشهای Write protected شده سوال نکردین ؟ که آیا امسیسافت اول قفل رایت رو برمیداره یا نه..
    سلام دوباره

اون را هم مطرح میکنم ببینم چی میگند

بر روی چشم به زودی پاسخشون را ارائه میکنم

8. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من به انتخاب شما (Emsisoft) احترام میذارم.یعنی در واقع افراد آزاد هستند که از هر نرم افزاری که دوست دارند استفاده کنند.
    قصد بی احترامی نداشتم و فقط قصدم این بود که بگم نرم افزارهایی که فکر میکنیم نرم افزار های کاملا سالمی هستند هم ممکنه باعث آزار!! کاربر بشن.
    موفق باشید.

10. این کاربر از CafeNet999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من به انتخاب شما (Emsisoft) احترام میذارم.یعنی در واقع افراد آزاد هستند که از هر نرم افزاری که دوست دارند استفاده کنند.
    قصد بی احترامی نداشتم و فقط قصدم این بود که بگم نرم افزارهایی که فکر میکنیم نرم افزار های کاملا سالمی هستند هم ممکنه باعث آزار!! کاربر بشن.
    موفق باشید.
    سلام دوباره خدمت شما

اصلا ما اینجا هستیم که بحث های موثر و مفید داشته باشیم

اتفاقا من توی اولین وقت خالی که داشته باشم بیشتر وقت برای ترند میکرو و نوع شناساییش میگذارم شاید این شناسایی سریع و پر اشکال بوده و به قول آقا مسعود مثل نرم افزار اصلی نباشه

البته شاید من در مورد فایل نصبی فرمت فاکتوری تشخیص ترند را پذیرا باشم ولی در مورد پلیر اصلا پذیرا نیستم چون خیلی ها دارند استفاده میکنند و هیچ مشکلی برای سیستم هاشون نبوده

به طور حتم میتونم بگم اطراف خودم بالای 20 نفر دارند استفاده میکنند و تا حالا مشکلی این برنامه براشون نداشته جالب است هر کدامشان هم از آنتی خاصی و فایروال خاصی استفاده میکنند

البته ترندمیکرو در تست چند روز پیشش عجیب مشکل فالسش را حل کرده و تا حد کسپر خودش را رسونده که واقعا جالبه

در مورد فایل فرمت فاکتوری 5 آنتی ویروس تشخیص مخرب دارند که دیتابیس های معروف دنیا اصلا نیستند داخلش

موفق باشید
    Last edited by xman681; 10-10-2012 at 19:28.

12. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اقا چطوری ابن ویروسها را درwmvareاجرا میکنید که کامپیوتر اصلی ویروسی نشه ؟ویا بدون wmvareتست میکنید ؟اگه توضیح مختصری بدید ممنون میشم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا چطوری ابن ویروسها را درwmvareاجرا میکنید که کامپیوتر اصلی ویروسی نشه ؟ویا بدون wmvareتست میکنید ؟اگه توضیح مختصری بدید ممنون میشم
    سلام

با برنامه wmvare یک ویندوز مجازی نصب کنید و اونجا میتونید انتی ویروس و برنامه ای دلخواه رو نصب کنید و هر چی خواستین ویروس اجرا کنید و نحوه فعالیت اونا رو مشاهده کنید

در ویندوز اصلی توصیه نمیشه مخرب تست کنید اما به وسیله برنامه های مجازی سازی مثل Sandboxie , shadow defender و ........ میتونید این عمل انجام بدید برای اطلاعات بیشتر این تاپیک ببینید:

15. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درود.
    مرسی محمد جان

سلام

در مورد دو سوال دیگه

Emsisoft اعلام کرده برنامه برای حذف مخرب ها در حالت بوت تفاوتی در هارد و USB دیسک ندارد به شرطی که درایور آن به درستی نصب شده باشد و USB را در حالت بوت هم داشته باشد

در مورد Write protected بهتره جواب خودشون را عینا بگذاریم

Nothing should be able to delete files that are stored on a write protected USB drive (although, if the write protection is being simulated using NTFS file permissions, then that is not always true, as bootable disks would not respect those permissions, and neither would the NTFS driver for Linux).

پس نتیجه این میشه که : مشکل از نرم افزار نیست در این مواقع و عوامل دیگر باعث حذف نشدن مخرب های فلاش دیسک می شوند
    مثل :

ویروسی بودن سیستم
    نصب نبودن درایور USB
    و . . . .

فعلا ....

17. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

این نمونه رو تست کنید
    من پروسس این نمونه رو نتونستم با Comodo KillSitch و System Explorer ببندم شما هم تست کنید
    پسورد 123

19. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •