تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 773 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید فرق "Sharp 40LE830" با "Sharp LC-40LE8300X" چیه ؟
    فرقی با هم ندارن فقط 40LE830 مدل اروپاییشه و مدل داخل ایرانش میشه LC-40LE8300X

2. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دورود!!
    یک سوالی پیش اومد گفتم شاید کسانی که این مدل را پیشنهاد میکنن جوابی براش داشته باشن:
    چرا performance این ال ای دی Sharp LE830U در مشهورترین( نمیدونم که معتبرترین باشه؟) از 10 نمره تنها 5 است.حال فرض کنیم که بیایم و مدلی که مادیران ارائه میکنه را مطرح کنیم Sharp LE8300X ، با توجه به اسمارت نبودن مدل مونتاژ شده در ایران حتما از 5 هم کمتر میشه!! بنظر من رفوزه میشه یجورایی!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن در مورد متمایل به آبی شدن رنگ سیاه و عدم uniformity مناسب چه پاسخی هست؟
    e_parshang جان درسته که مدل Sharp LE8300X اسمارت نیست ولی گیرنده دیجیتال داخلی داره که این روزها داشتن dvbt توی tv ها خیلی طرفدار داره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستش اول كه شروع كردم به تحقيق حتما ميخواستم st30 پاناسونيك بگيرم 40 اينچش رو ولي چون گرون شد ديگه بي خيالش شدم
    الان بين اين مدل ها موندم لطفا راهنمايي كنيد:
    sony ex720
    sharp lc8300
    lg lw57000
    تو سايت cnet كه تو پيشنهاداش خبري از اين مدل سوني و شارپ نيست ولي اين مدل ال جي رو آورده
    من خودم توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت معتبری توی بررسی tv هست به اطلاعات مفیدی رسیدم . میتونی یه سر به سایته بزنی و به اطلاعات خوبی برسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

تا چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟
    درود
    والا هزینه دور و بر 600 تومان باشه
    اما خواستم بین مارک های ال جی و سونی چند مدل 32 اینچled معرفی کنید که برم از نزدیک ببینم و البته اونی که بهتره رو مدنظر قرار بدم
    پیشنهادتون چیه؟
    سپاس

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

بنده بدلیل اینکه بسیاری از دوستان این مدل البته مدل مادیرانیش Sharp LE8300X را پیشنهاد می دادن، یک کمی در مورد این محصول تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم که عرض میکنم :
    این نتیجه گیری سایت سی نت در مورد این پنل می باشد که نقل به مضمون ذکر میشود:
    The bottom line: Although it's blessed with a solid feature set, the picture quality of Sharp LC-LE830U series falls short of most LED-based LCD TVs we've tested.
    "برگردان : ....کیفیت تصویر این مدل از بسیاری از ال سی دی های بر پایه ال ای دی که ما تست کردیم اندکی پایین تر می باشد"
    تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!
    این حرف رو بسیاری از دوستان زدند و اثبات هم کردند اما..
    منم گفتم که اینقدر رو یه برند صحبت نکنید ،کو گوش شنوا..

بازم دست شما بسی درد نکنه..

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

e_parshang جان درسته که مدل Sharp LE8300X اسمارت نیست ولی گیرنده دیجیتال داخلی داره که این روزها داشتن dvbt توی tv ها خیلی طرفدار داره .
    ببخشیدا الان دیگه مونده رو تلویزیون های OCR گیرنده دیجیتال بزارند
    الان کدوم تی وی گیرنده دیجیتال نداره آخه؟!
    نمیگم اسمارت مهمه ولی دیگه این جوابتون نوبر بود..
    آخه کدوم تی وی الان گیرنده دیجیتال نداره
    فوق آخرشم نداشت میره 70 میده میخره
    اسمارت رو که نمیتونه بره بخره..

دوستان این شارپ آش دهن سوزی نیست
    بسیار تحقیق کنید..

چندین صفحه قبل هم علمی و عملی رد شد
    با این قیمت ،و بدون هیچ قابلیتی نمیارزه نظر شخصی بنده!
    جهت اطمینان بیشتر به دوستان با تجربه و ناظر و.. توجه کنید
    Last edited by AMIRHJ; 23-01-2012 at 19:33.

7. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    کسی از led 32 lg 5610 اطلاعاتی داره شنیدم 3dهم ساپورت میکنه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در باره ش داره منو راهنمایی کن

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام

دوستان این مدل ال جی کیفیتش چطوره؟؟کلا از همه لحاظ.....

LED 3D LG 47LX9500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

من امروز هارد اکسترنالم رو پر فایلای تصویری از همه نوع فورمت کردم و رفتم سراغ نمایندگی ها .. اول سامسونگ که مدل 6960 رو معرفی کرد هارد رو بهش دادم زد به تی وی و همه فورمتا رو پخش کرد خدایی کیفیت 2 بعدیش که حرف نداشت سه بعدیش هم خیلی عالی بود یعنی من هیچ لرزش ندیدم حتی سرم رو چرخوندم زاویه دید عوض کردم هیچ مشکلی نبود
    بعد رفتم سراغ ال جی که متاسفانه 3 دی تموم کرده بود و بهم قول شنبه داد که احتمال افزایش 12 درصدی قیمت هست .. ولی هارد رو روی یه مدل ال ای دی دو بعدی تست زدم که غیر از فورمت wmv همه فورمتا رو پخش کرد کیفیت 2 بعدیش عالی بود ..
    بعد رفتم سراغ سونی که اول مدل 925 رو معرفی کرد ولی عینکش رو که زدم هر از یه مدت تصویر لرزش داشت و سه بعدیش به نظر من به پای سامی نمیرسید .. متاسفانه هاردم رو هم نشناخت حالا نمیدونم مشکل از فورمت هارد بود یا نه این تی وی تنظیمات خاصی داشت

خلاصه صبر میکنم تا شنبه که الجی مدل سه بعدیش رو بیاره بعد میرم سراغش اگه کیفیت سه بعدیش مثل سامی چشمم رو گرفت میخرم وگرنه میرم سراغ سامسونگ

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من امروز هارد اکسترنالم رو پر فایلای تصویری از همه نوع فورمت کردم و رفتم سراغ نمایندگی ها .. اول سامسونگ که مدل 6960 رو معرفی کرد هارد رو بهش دادم زد به تی وی و همه فورمتا رو پخش کرد خدایی کیفیت 2 بعدیش که حرف نداشت سه بعدیش هم خیلی عالی بود یعنی من هیچ لرزش ندیدم حتی سرم رو چرخوندم زاویه دید عوض کردم هیچ مشکلی نبود
    بعد رفتم سراغ ال جی که متاسفانه 3 دی تموم کرده بود و بهم قول شنبه داد که احتمال افزایش 12 درصدی قیمت هست .. ولی هارد رو روی یه مدل ال ای دی دو بعدی تست زدم که غیر از فورمت wmv همه فورمتا رو پخش کرد کیفیت 2 بعدیش عالی بود ..
    بعد رفتم سراغ سونی که اول مدل 925 رو معرفی کرد ولی عینکش رو که زدم هر از یه مدت تصویر لرزش داشت و سه بعدیش به نظر من به پای سامی نمیرسید .. متاسفانه هاردم رو هم نشناخت حالا نمیدونم مشکل از فورمت هارد بود یا نه این تی وی تنظیمات خاصی داشت

خلاصه صبر میکنم تا شنبه که الجی مدل سه بعدیش رو بیاره بعد میرم سراغش اگه کیفیت سه بعدیش مثل سامی چشمم رو گرفت میخرم وگرنه میرم سراغ سامسونگ

ممنون
    سلام به همه ای بچه ها
    یه راهنمای از استید محترم و برو بچ موندم ال ای دی سامسونگ دی 8000 بگیرم یا ال جی ال ایک 9500 بودجه تا 2500
    lg lx9500
    samsung d 8000

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

جان؟گمون نکنم این نتیجه گیری ارزنده کار جناب مستفاذ بتنهایی باشد!!!

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------

دوست عزیز در مورد این Rank 5 ای که میگی باید بگم که حتما" سایتی که این رو نوشته معتبر نیست !
    اگه یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جزء معتبرترین سایتها در زمینه بررسی tv هست ، بزنی متوجه میشی . توی این سایت le830 جزء مدلهای برتر معرفی شده .
    اگر کیفیت تصویر این مدل رو از نزدیک دیده باشی حتما" از دیدن رنگ زردش که فوق العاده طبیعیه لذت میبری و میبینی که رنگ مشکیش هم کاملا" مشکیه .
    فرمایش شما در مورد بی اعتبار بودن سایت سی نت از عجایب است که در مکان های محدودی از جمله این فروم بوفور یافت میشود..موید باشید

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------

دوست عزیز cnet توی اخبار IT یه سایت خیلی معتبره ولی باید بگم که درست نیست شما روی متنی که توی یکی از سایتها میخونی تصمیم بگیری چون cnet بیشتر به خاطر اخبار IT ای که میده مطرحه و برای تمام وسایل الکترونیکی در زمینه IT یه Review میده ولی سایتی مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه سایت تخصصی در زمینه بررسی TV هست ، بهترین رتبه ها رو به شارپ و این مدلش داده.
    یه سر به سایتش بزنی متوجه میشی
    البته مدلی که سایت سی نت معرفی کرده دارای مشخصات متفاوتی نسبت به آن مدلی است که مادیران معرفی کرده است و ریویو سایت نمیتواند در مورد مدل مادیرانی کاملا منطبق باشد که این در مورد رویو سایت فلت پنل اچ دی نیز صادق است
    Last edited by e_parshang; 24-01-2012 at 02:31.

13. 2 کاربر از e_parshang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •