من امشب دیدم سرعت بازی نسخه اصلی توی بازیهای مختلف تغییر نمیکرد و سرعت کلی بازی نسبت به نسخه ای که من دارم کمتر بود اما بازم سرعت از نسخه 2009 بیشتر بود که چندان جالب نیست .
بنظر من اول باید صبر کنیم ببینیم کونامی توی پچهایی که در آینده میده مشکل تغییر سرعت بازی عوض میشه یا نه بعد به فکر نسخه اصلی باشیم .
اما سخت کردن بازی و کم کردن سرعت بازی هم راه حل داره یکیش همونیه که من گفتم ( انتقال گیم پلی دمو به نسخه نهایی ) اما مطمئنا اکثر گیمر زمان پاسخ دهی زیادی که توی دمو هست رو نمیپسندن بنابراین باید دنبال یک راه دیگه بود همونطوریکه یکی از بچه ها دو صفحه قبل گفت یکی از بهترین راهها برای اینکه بازی سخت تر بشه و سرعت بازی کم بشه تنظیم درست تواناییهای تمام بازیکنان توی این بازیه من اون تاپیکی که در این باره زده شده رو خوندم کسانیکه اینکار رو کردن از نتیجش واقعا راضی هستن .
ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :
حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
و چند مورد دیگه
همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه میداد خیلی عالی بود .
اصلا هنوز آماده نیست این لینکشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جان توی نسخه های ما تغییر سرعت بازی توی بازیهای مختلف وجود داره اما توی نسخه اصلی من چنین چیزی ندیدم اما سرعت کلی بازی بازم بیشتر از نسخه 2009 بود که به نظرم زیاد میومد .
احتمالا شما هم مثل من لیگ ایتالیا رو انتخاب کردی . من پچ 0.6 و کیت سرور 9.04 رو نصب کردم همه چی مرتب شد .
فکر میکنم بهترین کار همونیه که بالا گفتم و خوشبختانه امتحانشو هم خوب پس داده .
من همین الان اینجا بودم مطالب بالا رو بر اساس همین تاپیک نوشتم .
خب مولفه های اصلی در سرعت بازی چیه ؟
یکی سرعت توپ و یکی هم سرعت بازیکنان درسته ؟
ما میتونیم هر دو مورد رو کاهش بدیم و به این شکل سرعت بازی کم میشه و بازی طبیعی میشه . منظور شما از کاهش طبیعی سرعت بازی چیه میشه بیشتر توضیح بدین .