تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 1211 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان پست قبلیمو هم بجواب
    اینم بجواب
    توی نسخه اصلی داور و دروازه بان درست شده ؟ سرعت پاس ها و سرعت بازی چی ؟
    گیم پلی بهتر شده ؟
    ارزش داره 50 هزار پول بدیم ؟
    ممنون

من امشب دیدم سرعت بازی نسخه اصلی توی بازیهای مختلف تغییر نمیکرد و سرعت کلی بازی نسبت به نسخه ای که من دارم کمتر بود اما بازم سرعت از نسخه 2009 بیشتر بود که چندان جالب نیست .
    بنظر من اول باید صبر کنیم ببینیم کونامی توی پچهایی که در آینده میده مشکل تغییر سرعت بازی عوض میشه یا نه بعد به فکر نسخه اصلی باشیم .

اما سخت کردن بازی و کم کردن سرعت بازی هم راه حل داره یکیش همونیه که من گفتم ( انتقال گیم پلی دمو به نسخه نهایی ) اما مطمئنا اکثر گیمر زمان پاسخ دهی زیادی که توی دمو هست رو نمیپسندن بنابراین باید دنبال یک راه دیگه بود همونطوریکه یکی از بچه ها دو صفحه قبل گفت یکی از بهترین راهها برای اینکه بازی سخت تر بشه و سرعت بازی کم بشه تنظیم درست تواناییهای تمام بازیکنان توی این بازیه من اون تاپیکی که در این باره زده شده رو خوندم کسانیکه اینکار رو کردن از نتیجش واقعا راضی هستن .

ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :

حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
    کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
    افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
    افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
    کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
    افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
    برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
    و چند مورد دیگه
    همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
    اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه میداد خیلی عالی بود .

حسين جان ميتوني لينك همين برنامه رو بهم بدي
    كامل نباشه نباشه
    فقط بوتم بازي كنارو از اين تيم به اون ببرم و يه كم ويرايش كنم
    يا كلا لينكهر چي ويرايشگر كامل و خوب اومده تا حالا رو بهم بده
    ممنونت ميشم

اصلا هنوز آماده نیست این لینکشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون حسين جان از خبرت
    بفرما مهران جون من كه گفتم اين مشكل از نسخه دزدي بودن بازي هستش و كونامي نمياد با اين كار خودش رو خراب كنه حقم دارن وقتي به قول حسين طرف 85 تومن پول داده واسه نسخه ارجينال ما مي خواهيم با 2000 تومن بازي خدا داشته باشيم

پس از الان بايد به فكر تهيه نسخه اصل و ارجينال بازي باشيم البته به صورت كپي !!!
    وحید جان توی نسخه های ما تغییر سرعت بازی توی بازیهای مختلف وجود داره اما توی نسخه اصلی من چنین چیزی ندیدم اما سرعت کلی بازی بازم بیشتر از نسخه 2009 بود که به نظرم زیاد میومد .

بله دوست عزیز متاسفانه همین طوره .
    ولی پچو که نمیشه پاک کرد آخه همه لباسها دوباره خراب میشه شما خودت چیکار کردی ؟؟ راه حلی داره یا باید صبر کنیم تا تو پچ های بعدی این مشکل حل بشه ؟؟
    احتمالا شما هم مثل من لیگ ایتالیا رو انتخاب کردی . من پچ 0.6 و کیت سرور 9.04 رو نصب کردم همه چی مرتب شد .

حسين جان راهي جديدي براي تغيير تو ديتا بيس بازي پيدا نكردي ؟
    اقا با اون روش اول گيم پلي بازي تقريبا شبيه دمو شد و اگه بتوني راهي براي تغيير حركت وسرعت در اين نسخه مثل دمو پيدا كنيم كه عالي ميشه ؟ تو اين زمينه كاري كردي حسين جان ؟

فکر میکنم بهترین کار همونیه که بالا گفتم و خوشبختانه امتحانشو هم خوب پس داده .

حسين جان مژده مژده اقا يه راه واسه كم كردن سرعت پاس پيدا كردن لطف كن اينو واسمون ترجمه كن تا اجراش كنيم تو بازي : اينم لينكش :
    کد:
    من همین الان اینجا بودم مطالب بالا رو بر اساس همین تاپیک نوشتم .

به نظر من اگه قرار باشه با کم و زیاد کردن توانایی های بازیکنان سرعت بازی را کم کنیم فایده ای نداره، بهتره یه راهی پیدا کنیم که به صورت طبیعی سرعت بازی کاهش پیدا کنه.
    خب مولفه های اصلی در سرعت بازی چیه ؟
    یکی سرعت توپ و یکی هم سرعت بازیکنان درسته ؟
    ما میتونیم هر دو مورد رو کاهش بدیم و به این شکل سرعت بازی کم میشه و بازی طبیعی میشه . منظور شما از کاهش طبیعی سرعت بازی چیه میشه بیشتر توضیح بدین .

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا مشکل منو حل کنید
    من هم این مشکل رو داشتم ولی با دانلود فایل زیر و قراردادن اون تو این مسیر C:\windows\system32 مشکلم کاملا حل شد و بعد از او دایرکس بازی هم نصب شد.
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود و سلام و خسته نباشيد به همگي عزيزيان ::

خوب راستش من تازه pes2010 خريداري كردم . نسخه قبلش رو يعني 2009 رو بازي كرده بودم . خيلي عالي بود ... سوالي داشتم تو اون نسخه يه اديتور داشت كه راحت ميتونستي از طريق ويندوز بازيكنان رو اديت كني ... يا ليگندش رو هم ميتونستي به وسيله ذخيره اديت كني ...

آيا باسه اين نسخه هم اين اماكن داره ... يعني نرم افزارش اومده ؟؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت بود ممنون ميشم كه لينكش رو در اختيارم قرار بديد

واقيتش چون تعدا صفحات زياد بود متاسفانه تو چند صفحه آخري ديديم چيزي پيدا نكردم ...

منتظرم .. اگر هم ترينيري بود ممنون .........

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مولفه های اصلی در سرعت بازی چیه ؟
    یکی سرعت توپ و یکی هم سرعت بازیکنان درسته ؟
    ما میتونیم هر دو مورد رو کاهش بدیم و به این شکل سرعت بازی کم میشه و بازی طبیعی میشه . منظور شما از کاهش طبیعی سرعت بازی چیه میشه بیشتر توضیح بدین .
    درسته، منظور من این بود که بدون دستکاری در توانایی های بازیکنان سرعت را کم کنیم؛ ولی اگه این تغییر برای تمام بازیکنان باشه، این روش، روش خوبیه...
    من همین الان این تغییر توانایی ها را برای بازیکنان دو تیم چلسی و آرسنال اعمال کردم؛ سرعت بازی خیلی خیلی بهتر شد.

6. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اینم یه پچ جدید
    Leo Patch PES2010
    Bundes liga, new balls, new boots, players names fixed, some transfers, some new players and many more.
    Soon will have all transfers.
    باید بریزید توی کیت سرور
    یه کم حجمش زیاده 129 mb
    کد:
    کد:
    منبع
    کد:

8. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان منتظر چند تا چیز هستم اونا که آماده بشه دیگه دنبال چیز دیگه ای نخواهم رفت :
    1- آپدیت نقل و انتقالات
    2- لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
    3 - شاید اضافه کردن چند چنت برای بعضی از تیمها .
    4 - تنظیم تواناییهای تمام بازیکنان .
    کیت ها لوگوها و اسمها هم که قبلا مرتب شده .همینطور گزارشگری بازی که الان در دسترسه .

چیزی دیگه ای به ذهن شما نمیرسه که از قلم انداخته باشم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود و سلام و خسته نباشيد به همگي عزيزيان ::

خوب راستش من تازه pes2010 خريداري كردم . نسخه قبلش رو يعني 2009 رو بازي كرده بودم . خيلي عالي بود ... سوالي داشتم تو اون نسخه يه اديتور داشت كه راحت ميتونستي از طريق ويندوز بازيكنان رو اديت كني ... يا ليگندش رو هم ميتونستي به وسيله ذخيره اديت كني ...

آيا باسه اين نسخه هم اين اماكن داره ... يعني نرم افزارش اومده ؟؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت بود ممنون ميشم كه لينكش رو در اختيارم قرار بديد

واقيتش چون تعدا صفحات زياد بود متاسفانه تو چند صفحه آخري ديديم چيزي پيدا نكردم ...

منتظرم .. اگر هم ترينيري بود ممنون .........
    کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

بله و بازم بگی دیگر نگاه کنید ببینید برا شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1- آپدیت نقل و انتقالات
    لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
    این دو مورد را منم خیلی منتظرشم. مخصوصاً لیگ دسته دوم ایتالیا.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

من الان منتظر چند تا چیز هستم اونا که آماده بشه دیگه دنبال چیز دیگه ای نخواهم رفت :
    1- آپدیت نقل و انتقالات
    2- لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
    3 - شاید اضافه کردن چند چنت برای بعضی از تیمها .
    4 - تنظیم تواناییهای تمام بازیکنان .
    کیت ها لوگوها و اسمها هم که قبلا مرتب شده .همینطور گزارشگری بازی که الان در دسترسه .

چیزی دیگه ای به ذهن شما نمیرسه که از قلم انداخته باشم ؟
    داوری رو نمیشه کارش کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •