دوستای عزیز لطفا جواب بدین. کلا هر راهنمایی که به ذهنتون میرسه بگین. ممنون
دوستان عزیز و اساتید گل
بهترین و کاملترین سایت یا کتاب یا فایل pdf که کلمات انگلیسی مثل حیوانات ، رنگ ها ، موجودات ، فعل ها و . . . را دسته بندی شده باشه چیه ؟؟؟؟
من علاقه زیادی دارم که Vocab ام را تقویت کنم .......
نوشته شده توسط hesammecha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان.
من مجموعه های face2face و همچنین Interchange را اعم از کتاب ، teachers book ، فایلهای صوتی و تصویری و برنامه Interactive را در اختیار دارم ولی نمیدونم چجوری بخونمشون.
اگه بخوام یکی از اینارو بخونم اولا بگین کدومو بخونم؟ ثانیا نحوه خوندنم چجوری باشه مثلا اول کتابو بخونم یا صوتی یا ...؟؟؟
هر کدوم از دوستان کمکی کنه ممنون میشم.
با تشکر
اگه بتونی کتاب photo dictionary رو از کتابفروشی ها گیر بیاری هم مفیدهبهترین و کاملترین سایت یا کتاب یا فایل pdf که کلمات انگلیسی مثل حیوانات ، رنگ ها ، موجودات ، فعل ها و . . . را دسته بندی شده باشه چیه ؟؟؟؟
من علاقه زیادی دارم که Vocab ام را تقویت کنم .......
از اینجا میتونی دیکشنری تصویری اکسفورد رو دانلود کنی یه فایل PDF هست ( لینک مستقیمش فقط کار میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دیکشنری تصویری دیگه
اینم یه دیکشنری تصویری دیگه هست -------- ( به نظر میاد این از همشون کامل تر باشه)-------
از اینجا هم میتونی نرم افزار دیکشنری تصویری برای گوشی( اندروید ) رو دانلود کنید
برای گوشیهای جاوا
اینجا میتونید فایلهای جاوا رو تبدیل به APK کنید برای گوشیهای اندروید ( هنوز این دیکشنری رو امتحان نکردم ولی قبلا خیلی از فایلها رو از همین طریق به فرمت APK تبدیل کردم و مشکلی نداشته) ( امتحان کردم - اون دیکشنری جاوایی که گذاشتم رو ظاهرا نمیتونه تبدیل کنه وسطش قطع میشه شاید به خاطر اینه که حجم فایل زیاده - اما فایلهای کوچیکتر رو راحت تبدیل میکنه و مشکلی نداره)
Last edited by sajjad1973; 22-02-2013 at 13:33.
دوستان خوندن کتاب دیکشنری آکسفورد المنتری چقدر تو یادگیری زبان تاثیر داره؟
دوستان مطلع لطفا جواب منو بدین. خیلی واجبه.
یک دیکشنری تصویری فوق العاده عالی که می تونه کمکت کنه
به نام pons
البته 5 زبانه است آلمانی. انگلیسی. فرانسوی. ایتالییی. اسپانیایی
چندین فصل داره: اعضای بدن. علوم. حیوانات. لوازم خانه. نجوم. پوشاک. ماشین و....
برای مثال در فصل اعضای بدن عکس یک نفر را انداخته دونه دونه اعضا را به این زبانها نوشته
اجزای داخل بدن را نیز نوشته
بعد روی هر عضو زوم کرده مثلا گوش تمام اجزای بیرونی و درونی اش را نوشته
شامل 35000 لغت 17 فصل و 750 موضوع است.
من خودم از کتابخونه OKF خریدم: خیابان خرمشهر، خ عربعلی، ایران اتریش OKF (نبش یک کوچه بود اسمش یادم نیست.)
زبانکده تو خیابان انقلاب هم می تونی بخری
ببینید، به نظر من بیشترین نقش در یادگیری زبان انگلیسی،تلاش و پشت کار خود شما هستش! اسم این کتاب روش هست! Elementary Learner's Dictionary ! خب این کتاب در سطح مقدماتی تالیف شده. ۱۹.۰۰۰ کلمه که ۲۰۰۰ از اون ها که از کاربرد بیشتری برخوردار هستند رو هایلایت کرده. مثال های خوبی رو بکار برده برای تثبیت کلمات، ۵۰۰ نکته برای تقویت Vocabulary شما اورده شده و ... که خب همه ی این هارو پشت جلد کتاب میتونید بخونید! اما در سطح مقدماتی و پس از اون شاید این کتاب یک " باید داشت " به شمار بیاد! اگر هنوز در شروع هستید خب به کارتون میاد کتاب + باید ۲۰۰٪ پشت کار و علاقه داشته باشید. تنها خوندن یک کتاب درست نیست، سعی کنید از این به بعد بیشتر دوستانی در خارج از کشور پیدا کنید و خب باهاشون چت کنید. من خودم وقتی از آمریکا اومدیم ایران خب هنوز دوستانی اونجا داشتم و با اونا + دوستانی در چین ، سوئد ، آلمان و فرانسه یه تیم رو تشکیل دادیم و هر هفته ۲-۳ بار در اسکایپ با هم حرف میزنیم و خب من به اونا فارسی و انگلیسی یاد میدم با بقیه دوستان از آمریکا، جنی به ما فرانسوی یاد میده و ...! سعی کنید خلاقیت داشته باشید و با شیوه های جدید یاد بگیرید!
دوست عزیز، Face 2 Face شیوه اش تقریبا با Interchange فرق داره. خب F2F میاد شما رو به شیوه پویا تری و به نظر من جالب تری با انگلیسی آشنا میکنه اما Interchange ( اول جلد زرد - قرمز - آبی و سبز رو مطالعه کنید به ترتیب) با شهرتی که داره خیلی اسم برای خودش پیدا کرده که خب بی دلیل و اساس هم نیست. Interchange امتحان خودش رو پس داده و نسخه ۴ امش هم خب از منابع جدیدی استفاده کرده و کتب جامعی هست. من به شما پیشنهاد میکنم با F2F شروع کنید ( خب مطمئنا آگاه هستید از ترتیبش؟)دوستان مطلع لطفا جواب منو بدین. خیلی واجبه.
Last edited by gap; 22-02-2013 at 21:14.
من می خوام زبان را شروع به یادگیری کنم . در ابتدا ان طور که تحقیق کردم می خوام لغات ضروری و یکسری لغات که به هرحال باید بدانم را همراه تلفظ ان ها یاد بگیرم و به همراهش گرامر کاربردی تا بتونه از انها استفاده کنم . بعد وارد یادگیری مهارت چهار گانه زبان بشم . برای اینکار می خواستم
1- کتاب یا مجموعه لغاتی که ضرورت داره و می تونه بدردم بخوره را معرفی کنید
2- یه کتاب یا برنامه گرامر مفید که کاربردی باشه و زیاد پیچیده نشده باشه معرفی کنید
3- برای یادگیری تلفظ لغات سوال کتابی برای یادگیری علائم فونتیک می شناسید
4- من یه کتاب مخصوص علائم فونتیک را دیدم اما ایا احتیاج هست ان کتاب را خواند یا همین اندازه که ابتدای دیکشنری ها برای اشنایی کافی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)