تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 905 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    بردمش چند جا نشون دادم
    یکی گفت مشکوک به واشر سرسیلندره
    من بهش گفتم که همین چهار ماه پیش واشر رو تعویض کردم و نه جوش میاره و نه آب کم می کنه و ...
    گفت ممکنه کف تراش به درستی انجام نشده باشه .
    بردمش پیش تنظیم موتوری ( دوستمه ) چندتا مکانیکم اونجا بودن . اوناهم حرف طرف رو تایید کردن ( چون جنت آب بالای رادیات سفت بود ) ولی گفتن محض احتیاط جنت و ترموستات رو تعویض کنم . ( چون سری قبلی جنت رو تعویض نکرده بودم ) . بعد از تعویض بهتر شد . ولی گفتن اونجور که باید نشده . چک کردن روغن موتو شیری رنگ نشده بود . کمپرس هم نداشت . دمای آب هم خوب بود . تو دستگاه دیاگ هم مشکلی دیده نمی شد .
    حالا قرار شد شنبه ببرم شب بزارم دم مغازه طرف تا صبح چک کنه مطمئن بگه از سرسیلندر هست یا نه.
    چون مسافتی که میرم تا محل کارم 400 کیلومتر رفت و برگشته و بیشترش هم بیابون و ... موندم چکار کنم .
    تو فکر بودم که ماشینو صفر کنم ولی یکی از اقوام که گرفته همش دستش بهش بنده . می ترسم با کلی وام و ... ماشینو صفر کنم ولی بازم دم مکانیکی باشم

در ضمن دیسک و کلاج ماشین هم مورد داره . پام که حایل کلاج می شه یه صدای خر خر می کنه . موقع نیم کلاج هم صدا میده . قبلا نشون دادم گفتن جوری نیست که بزارتت تو راه . فعلا باش برو . اگه اونا رو بخوام درست کنم چقدر خرجم می شه ؟
    سلام
    جدیدا مد شده هر جا ببری واسه این اشکال ها میگن واشره اته منظورم این نیست که 100 درصد از واشر نیست ولی تا مطمئن نشدی باز نکن. اگه مشکل داشته باشه شما باید نشونه ای از واشر سوزوندن داشته باشی. مثلا اب روغن قاطی بشه، اب کم کنه که در نتیجه صبح باید لحظه اول خفه کن و بخار زیادی از اگزوز بزنه بیرون، ماشین جوش بیاره که در هر صورت با کمپرس گرفتن معلوم میشه. باد کردن جزئی جنت بالا زیاد مهم نیست و شاید از موارد دیگه ای مثل هوا داشتن یا خرابی ترموستات و یا جنس خیلی نرم شیلنگ هستش (زیاد باشه نشونه عبور کمپرس به اب هست)
    بهترین کار همون شب گذاشتن تعمیرگاه هست (البته جای مطمئن) و صبح همه چیز رو چک کنه، هم موتوری و هم سنسورها

سمت ماشین صفر ایرانی هم اصلا نرو. یا برو سمت خارجی های کارکرده و یا چینی ها

در مورد کلاچ هم مشکلت از بلبرینگ کلاچه که اگه دیسک و صفحه هم خیلی وقته عوض نکردی یه دفعه کیت کلاچ رو عوض کن و راحتش کن ولی اگه خیلی کار نکرده فقط بلبرینگ عوض کن، اگر هم صداش کم باشه فعلا کار میکنه و کم کم صداش زیاد میشه و نهایتا کامل خورد میشه و تو راه میمونی

خرجش رو نمیدونم دقیق. هرجا یه قیمته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    آقا ما یه Infiniti I35 اتوماتیک داریم که دیروز یهو وسط حرکت خاموش کرد، بعد که استارت میزدم تا مرحله روشن شدن پیش میرفت ولی باز خاموش میشد، خلاصه انقدر استارت زدم که باطریش کم آورد ، با کمک یکی از دوستان با کابل ماشینو جامپ کردیم. 30 ثانیه کابل به ماشین دوستمون وصل بود که شروع به استارت زدن کردم، ولی بازم روشن نشد، "در همین اوصاف بود که یه صدای مدام تق تق از ماشین می اومد که وقتی پامو رو کلاج میزاشتم اون صدا قطع میشد ولی وقتی پامو از کلاج بر میداشتم دوباره اون صدا می اومد" . خلاصه بعد از 2 ساعت دیگه بازم جامپ کردیم که اینبار روشن شد "اینبار مدت زمان بیشتری کابل به ماشین وصل بود که شرع به استارت زدن کردم". میشه بفرمایید مشکل از کچا میتونه باشه؟ این برای اولین بار بود که همچین اتفاقی افتاده، میترسم بازم سرم بیاد، اونم تو مملکت غریب که کسی به کسی رحم نداره. یه راهنمایی بکنید، تشکر
    Last edited by ali_yari5; 24-12-2015 at 11:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    جدیدا مد شده هر جا ببری واسه این اشکال ها میگن واشره اته منظورم این نیست که 100 درصد از واشر نیست ولی تا مطمئن نشدی باز نکن. اگه مشکل داشته باشه شما باید نشونه ای از واشر سوزوندن داشته باشی. مثلا اب روغن قاطی بشه، اب کم کنه که در نتیجه صبح باید لحظه اول خفه کن و بخار زیادی از اگزوز بزنه بیرون، ماشین جوش بیاره که در هر صورت با کمپرس گرفتن معلوم میشه. باد کردن جزئی جنت بالا زیاد مهم نیست و شاید از موارد دیگه ای مثل هوا داشتن یا خرابی ترموستات و یا جنس خیلی نرم شیلنگ هستش (زیاد باشه نشونه عبور کمپرس به اب هست)
    بهترین کار همون شب گذاشتن تعمیرگاه هست (البته جای مطمئن) و صبح همه چیز رو چک کنه، هم موتوری و هم سنسورها

در مورد کلاچ هم مشکلت از بلبرینگ کلاچه که اگه دیسک و صفحه هم خیلی وقته عوض نکردی یه دفعه کیت کلاچ رو عوض کن و راحتش کن ولی اگه خیلی کار نکرده فقط بلبرینگ عوض کن، اگر هم صداش کم باشه فعلا کار میکنه و کم کم صداش زیاد میشه و نهایتا کامل خورد میشه و تو راه میمونی

سلام
    ممنون از اینکه از وقتتون برای حل مشکلات ما می گذرین .
    قبول دارم صحبتتون رو
    گفتم که پیش دوستم بردم گقت جنت رو تعویض کن چون ممکنه لاستیکش خراب شده باشه و تحت فشار نرمال باد کنه طوری که آدمو به شک بندازه . مکانیک هایی که پیشش بودن هم گفتن نه آب روغن قاطی کرده و نه روغن موتور تغییر رنگ و ... داده و نه دماش تغییر کرده و نه آب کم می کنه و نه جوش میاره .
    ولی می خوام هرجور شده زودتر از این که واشر زده یا نه مطمئن بشم . چون اگه خدایی نکرده وسط راه مشکل درست کنه . اون وقت مکافاته . پولش یه طرف . اعصاب خوردی و ... هم که برام از همه چیز مهمتره
    سری قبلی هم تو اتوبان کاشان جنت پایین رادیات پاره شد ( کلا کنده شده بود ) که سر سیلندر ترسوند . منم بچمو باید می بردم تهران دکتر . باز یکی از اشناهامون با ماشینش اومد بچه ها رو برد و منم ماشین رو درست کردم . ولی کلی اذیت شدم . دیگه نمی خام این بلا سرم بیاد

ماشینم چند تا خرج داره که گذاشتم درست بشه
    زیادشون هم همین دیسک و کلاجه که تالان تعویض نشده . فکر کنم 400 یا 500 تومن بشه . درسته ؟ دیسک که 250 قیمت کرده بودم . مارک والئو (اگه درست نوشته باشم ) ولی نمی دونم چی می خواد . یه جا هم خوندم که تراشکاری هم می خواد ولی نمی دونم صحت داره یا نه ؟ دست مزد هم نمی دونم
    می تونی بیشتر توضیح بدی چه لوازم و مخارجی برا تعویض دیسک می خواد ؟

باتری ماشینم 3 ساله تعویض نکردم . که 250 باید یکی بگیرم . ولی هنوز به مشکل نخورده .

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه از وقتتون برای حل مشکلات ما می گذرین .
    قبول دارم صحبتتون رو
    گفتم که پیش دوستم بردم گقت جنت رو تعویض کن چون ممکنه لاستیکش خراب شده باشه و تحت فشار نرمال باد کنه طوری که آدمو به شک بندازه . مکانیک هایی که پیشش بودن هم گفتن نه آب روغن قاطی کرده و نه روغن موتور تغییر رنگ و ... داده و نه دماش تغییر کرده و نه آب کم می کنه و نه جوش میاره .
    ولی می خوام هرجور شده زودتر از این که واشر زده یا نه مطمئن بشم . چون اگه خدایی نکرده وسط راه مشکل درست کنه . اون وقت مکافاته . پولش یه طرف . اعصاب خوردی و ... هم که برام از همه چیز مهمتره
    سری قبلی هم تو اتوبان کاشان جنت پایین رادیات پاره شد ( کلا کنده شده بود ) که سر سیلندر ترسوند . منم بچمو باید می بردم تهران دکتر . باز یکی از اشناهامون با ماشینش اومد بچه ها رو برد و منم ماشین رو درست کردم . ولی کلی اذیت شدم . دیگه نمی خام این بلا سرم بیاد

ماشینم چند تا خرج داره که گذاشتم درست بشه
    زیادشون هم همین دیسک و کلاجه که تالان تعویض نشده . فکر کنم 400 یا 500 تومن بشه . درسته ؟ دیسک که 250 قیمت کرده بودم . مارک والئو (اگه درست نوشته باشم ) ولی نمی دونم چی می خواد . یه جا هم خوندم که تراشکاری هم می خواد ولی نمی دونم صحت داره یا نه ؟ دست مزد هم نمی دونم
    می تونی بیشتر توضیح بدی چه لوازم و مخارجی برا تعویض دیسک می خواد ؟

باتری ماشینم 3 ساله تعویض نکردم . که 250 باید یکی بگیرم . ولی هنوز به مشکل نخورده .
    خواهش میکنم داداش

آره متاسفانه تو جاده موندن خیلی بده. مخصوصا با خانواده و توی زمستون

دیسک و صفحه کلاچ و بلبرینگ کیت هست و با هم فروخته میشه (البته صفحه تک و بلبرینگ تکی هم موجوده) و مارک های مختلفی وجود داره. اگه اشتباه نکنم ولئو دو مدل داره، یکی تولید ایران تحت لیسانس و یکی هم با اسم اصلی که گرونتره معمولا. ولی من طبق تجربه کمی که دارم و با توجه به اینکه جنس های بازار اغلب بد هستن اگه دیسک و فنر های صفحه سالم باشه و فقط لنت تموم کرده باشه ترجیح میدم صفحه رو ببرم لنت کوبی و بهترین جنس لنت رو بکوبم که خیلی بهتر از لنت های صفحه های نو هستش. ولی اگه خراب باشه باید کامل عوض بشه. ضمنا کوبیدن خیلی هم ارزونتر تموم میشه. صفحه کلاچ های بازار معمولا جنس لنت بد و ضخامت کمتر از استاندار دارن (مخصوصا ایرانی ها)

در مورد تراشکاری، معمولا لازم نیست ولی اگه فلایویل خط افتاده باشه یا تاب داشته باید بره تراشکاری.

قیمتهای حدودی هم بصورت زیره:
    عظام 130
    شایان صنعت (خط تولیدی) که خوب هم نیست 140-150
    ولئو اصلی - لوک آلمان - سکو کره 170
    دایکن ژاپن 200
    قیمتا حدودی هستن البته

باتزی هم قیمت های مختلف هست و تو ایرانیا بهترینش اوربیتال هست که 66 آمپر پژویی حدود 180-190 تومنه. تا وقتی که مشکل نداره عوض کردن نمیخواد. باتری عمرش اصلا معلوم نمیشه یکی 1 سال کار میکنه یکی 5 سال

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    مطالبت رو که می خوندم شکم برد که نکنه داخل جنت هوا بوده . برا همینم رفتم رادیات رو هواگیری کردم . هوا که داشت . احتمالا مال زمانی بوده که جنت و ترمستات رو عوض کردن . بعد ماشینو روشن کردم . سریع روشن شد . گذاشتم یکم کار کرد . طوری که فن روشن و خاموش بشه . بعد خاموشش کردم .
    حالا سوالم اینجاس
    نیازی هست که مجدد رادیات رو هواگیری کنم ؟
    مشکل میتونه از همین باشه ؟ یعنی قبلا هم هوا داشته باشه ؟

یه سوال هم در مورد دیسک و صفحه
    بهترین مارک برا دیسکو صفحه چیه ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    مطالبت رو که می خوندم شکم برد که نکنه داخل جنت هوا بوده . برا همینم رفتم رادیات رو هواگیری کردم . هوا که داشت . احتمالا مال زمانی بوده که جنت و ترمستات رو عوض کردن . بعد ماشینو روشن کردم . سریع روشن شد . گذاشتم یکم کار کرد . طوری که فن روشن و خاموش بشه . بعد خاموشش کردم .
    حالا سوالم اینجاس
    نیازی هست که مجدد رادیات رو هواگیری کنم ؟
    مشکل میتونه از همین باشه ؟ یعنی قبلا هم هوا داشته باشه ؟

یه سوال هم در مورد دیسک و صفحه
    بهترین مارک برا دیسکو صفحه چیه ؟
    آره ضرر نداره. صبح موتور سرده در رادیاتور و پیچ های هواگیری رو باز کن و آب بریز تا از پیچ ها آب خالص بیاد. بعدش پیچ های هواگیری رو ببند و آب رو پر کن و درش رو ببند

405 رو دقیق نمیدونم چی خوب جواب میده ولی در کل مارک دایکن خیلی خوبه و معمولا همه راضی هستن.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان...
    پژو پارس معمولی مدل 84 چند وقتی فن داخل اتاقش بگیر نگیر داره روشن نمیشه...الان که زمستونه میخوایم اتاق رو گرم کنیم داره اذیت میکنه...بعضی وقتا که ماشین گرم میشه خود به خود درست میشه..بعضی وقتا کلا درست نمیشه تا روز بعدش...معلوم نیست چشه...
    آیا قابل درست شدن هست؟چون شنیدم باید کل داشبورد رو بیارن پایین!! راه آسون تری نداره؟خودم میتونم درستش کنم ندم دست این از خدا بی خبر ها گند بزنن بهش!!!
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آره ضرر نداره. صبح موتور سرده در رادیاتور و پیچ های هواگیری رو باز کن و آب بریز تا از پیچ ها آب خالص بیاد. بعدش پیچ های هواگیری رو ببند و آب رو پر کن و درش رو ببند

405 رو دقیق نمیدونم چی خوب جواب میده ولی در کل مارک دایکن خیلی خوبه و معمولا همه راضی هستن.
    سلام
    الان رفتم یه بار چک کردم دیگه هوا نداشت . ماشینم با تک استارت روشن شد . شاید مشکل بخاطر همین وجود هوا بوده . بازام برا اطمینان می برم یه شب دم تعمیرگاه بمونه . احتمالا بدم دیسکم تعویض کنه .

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    الان رفتم یه بار چک کردم دیگه هوا نداشت . ماشینم با تک استارت روشن شد . شاید مشکل بخاطر همین وجود هوا بوده . بازام برا اطمینان می برم یه شب دم تعمیرگاه بمونه . احتمالا بدم دیسکم تعویض کنه .
    سلام
    انشالا که درست بشه. البته هوا باعث دیر روشن شدن نمیشه هیچ وقت. حالا از هر چی بوده حل بشه، مهم نیست از چی بوده
    ضمنا اگه ماشینت مشکل واشر داشته باشه بعد از کمی استفاده دوباره هوا میگیره و خودش رو نشون میده. اگه تو فاصله هواگیری قبلی تا هواگیری الان از ماشین استفاده کردی و هوا نگرفته 99 درصد واشرت سالمه

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

سلام

این کمپرس گرفتن یعنی چی ؟

کی انجام میده ؟ خودمون یا رادیات ساز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •