تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 719 از 3745 اولاول ... 21961966970971571671771871972072172272372976981912191719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

شبانه میگید سرعت میاد پایین، نوع سرویستونم لطفا بگید... خوب مسلماً مثل اینکه در آسیاتک هرچقدر بیشتر پول بدی ضریب اشتراک خطی که بهت دادن کاهش یافته و سرعتت میره بالاتر (در سرویسای چابک و کیمیا)...

همچنین آیا با دانلود همزمان چند فایل، از لینک های مستقیم و سرورهای باکیفیت و سرعت بالا هم باز سرعت پایینه (سرعت کلی)؟
    نخیر هیچ هم از این خبرا نیست! اینترنت در کل ایران دارای دو نوع ضریب اشتراک 1 به 4 و ضریب اشتراک 1 به 10 هست. همه سرویس های حجمی 1 به 4 هستن و 1 به 10 هم ویژه سرویس های با حجم نامحدوده!
    این ها همش بازی با واژگان هست. چطوره که توی روز که همه بیدارن و دارن از اینترنت بهره می گیرن، اداره ها و ارگان ها هم مشغول کار با پهنای باند هستن سرعت بالاست، ولی شبا که بیشتر اداره ها و ارگان ها تعطیلند، تقریبا نیمی از مشترکین می خوابن و تنها نیمه باقیمانده دانلود می کنن ضریب اشتراک می شه 1 به 4؟؟؟؟ عزیز این حرفا برای توجیه کردن محدود کردن پهنای باند در شب ها توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست. همه شرکت ها بلا استثنا شبا به محض آغاز زمان دانلود رایگان شیر فلکه پهنای باند رو می بندن و ساعت 6 صبح باز می کنن ( خود شرکتا هم تقصیری ندارن؛ دستور صریح سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست )
    این سرعت پایین شامل سرورهای درون کشور می شه. سرورهای خارجی که فاتحه!!!

شاد باشین

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا رایگانشون برای خودشون حداقل از ساعت 2 شب به بعد کسی بخواد یه ایمیل باز کنه و چک کنه نمیشه والا بخدا من از طریق اکانت رایگان هم نمیخوام استفاده کنم اما حداقل بین یوزهایی که بصورت رایگان کانکت میشن و حالت عادی تفاوتی قائل بشن اینقدر این شرکت کارهاش بی حساب و کتابه و مضخرفه که حتی فکر نمیکنه کسی بخواد از ساعت 2 شب به بعد چیزی آپلود کنه یا کار ضروری داشته باشه و چه حالت عادی و چه رایگان از ساعت 2 شب به بعد فرقی نمیکنه با کدوم کانکت بشی از اون ساعت به بعد یهو محدودیت میذارن که حتی به 5 کیلو بایتم نمیرسه وحتی توی باز شدن صفجه ایمیل هم بخاطر کندی سرعت و تایم اوت بالا میمونه.

اینقدر بی سوادی توی این شرکت زیاد هست که نمیتونن در اکانتیگ تعریف کنن که حداقل تفاوتی بین اکانت رایگان و غیر رایگان باشه!!!
    Last edited by amin885; 22-07-2012 at 00:11.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نخیر هیچ هم از این خبرا نیست! اینترنت در کل ایران دارای دو نوع ضریب اشتراک 1 به 4 و ضریب اشتراک 1 به 10 هست. همه سرویس های حجمی 1 به 4 هستن و 1 به 10 هم ویژه سرویس های با حجم نامحدوده!
    این ها همش بازی با واژگان هست. چطوره که توی روز که همه بیدارن و دارن از اینترنت بهره می گیرن، اداره ها و ارگان ها هم مشغول کار با پهنای باند هستن سرعت بالاست، ولی شبا که بیشتر اداره ها و ارگان ها تعطیلند، تقریبا نیمی از مشترکین می خوابن و تنها نیمه باقیمانده دانلود می کنن ضریب اشتراک می شه 1 به 4؟؟؟؟ عزیز این حرفا برای توجیه کردن محدود کردن پهنای باند در شب ها توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست. همه شرکت ها بلا استثنا شبا به محض آغاز زمان دانلود رایگان شیر فلکه پهنای باند رو می بندن و ساعت 6 صبح باز می کنن ( خود شرکتا هم تقصیری ندارن؛ دستور صریح سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست )

شاد باشین
    فکر نمیکنم اینطوری باشه که گفتین اخه دوست من از صبا نت گرفته 512 روزها بین 400 تا 600 دانلود و شبانه رایگانش حداقل بین 100 تا 150 رو داره سرویس میده پس اینقدر محدودیت رو خود شرکت آسیا تک اعمال میکنه .

در ضمن یکی دیگر از دوستان بنده خودش isp داره و سرویس دایل آپ e1 و وایرلس میده به یوزهاش در نقطه دیگری از شهر که پهنای باند 3 مگ از شرکتهای pap گرفته و ساعت 3 شب هم رفتم خونه دوستم و کل یوزها رو به مدت نیم ساعت قطع کردیم و با وایرلس تست کردیم و هیچ تغییری در دریافت پهنای باند نیست.

این مهندسین محترم آسیا تک توی نرم افزار اکانتیگ بهش تعریف میکنن که راس ساعت 2 شب محدودیت اعمال بشه که کسی نتونه چیزی دانلود رایگان انجام بده و حتی به فکر یوزرهایی که بخوان از گیگ خودشون هم استفاده کنن نبودن .

پهنای باندی که مخابرات میده به شرکتها pap مگر در شرایط خاض تغییر سرعت پهنای باند دارند و نه ساعت 2شب به بعد.
    Last edited by amin885; 22-07-2012 at 01:29.

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

شاد باشین
    نه اینطور تقریباً نیست و شرکت ها در بستن پهنای باند واسه مشتریاشون آزادن و این تغییرات سرعتی رو شرکت ارتباطات زیرساخت از سر شیر فلکه انجام نمیده...!

ضریب اشتراک رو سازمانی یا ارتباطات زیرساخت اجرا نمیکنه بلکه شرکت ها مثلاً یک STM1 که 155.52Mbps هستش رو به صورت ماهیانه 36 میلیون تومن از ارتباطات زیرساخت اجاره میکنن...

بعد مثلاً این شرکت واسه همه کاربراش، downstream رو میبنده 2Mbps (مثل صبانت)؛ و قراره ضریب اشتراک 1/8 باشه (در نامحدودهای ارزون 1/10)

خوب این شرکت اگه بخواد اینطور عمل کنه یعنی 155.52Mbps اون STM1 رو میتونه به 77.76 عدد پورت تبدیل کنه و هر پورت رو به 10 نفر بفروشه (در حال نامحدود 2 مگابیت که حداقل ماهیانه 50 هزار تومن از هر کاربر بگیره آخرش چند میلیون واسه خودش میمونه)...

حالا البته شرکتا این کارو نمیکنن بلکه کار دیگه ای میکنن و اون اینه:

با یک STM1 در یک ماه به طور متوسط میشه 46927GB دانلود و آپلود داشت.

خوب حالا ما میایم اینترنت رو حجمی میفروشیم، و بعدش هر چندتا که دلمون بخواد تا دسته روی هر STM1 پورت میفروشیم و بیشتر از حد ظرفیتش میفروشیم...

در طول روزانه که کسی دانلود نمیکنه و وبگردی هم ترافیک ثابتی مصرف نمیکنه پس همه از سرعت بالا لذت میبرن.

ولی شب که مثلاً مفتیه، حتی یک سوم اینایی که بهشون فروختیم شروع به دانلود کنن، شبکه کم آورده و ترافیک به حدی بالا میره که هیچی دیگه درست کار نمیکنه...

الان توی تعرفه های آسیاتک دیده میشه طبق چیزی که نوشتن، هرچقدر بیشتر پول بدین، پورتی که بهتون میفروشن رو به شبکه های خلوت تر و با اشتراک گذاری کمتری وصل میکنن؛ در نتیجه باید احتمالاً در ساعات شبانه تفاوت سرعت (ثابت) فاحشی بین کسی که سرویس 2Mbps (کیمیا) طبق گفته خودشون با ضریب اشتراک 1/1 رو خریده، با کسی که سرویس حامی 128Kbps با ضریب اشتراک 1/8 رو خریداری کرده، باشه...

در کل وضعیت اینه و مقصر اصلی هم تفکر حاکم بر کشور هست که اینترنت رو دشمن دانسته و با روش های مختلف جلوی کاهش قیمتشو میگیره؛. انحصار تأمین پهنای باند هم در دست ارتباطات زیرساخت هست (که مجری قیلترینگم هست) و هر قیمتی دلش بخواد میفروشه...

درواقع این کارها تا جایی دزدیه و بیش از حد ظرفیت فروختنه؛ ولی ISP ـها هم مقصر نیستن و برای توجیه اقتصادی داشتن شغلشون و پایدار بودن سودشون مجبورن به همچین کارایی دست بزنن...
    Last edited by Zeitgeist; 22-07-2012 at 01:03.

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

فکر نمیکنم اینطوری باشه که گفتین اخه دوست من از صبا نت گرفته 512 روزها بین 400 تا 600 دانلود و شبانه رایگانش حداقل بین 100 تا 150 رو داره سرویس میده پس اینقدر محدودیت رو خود شرکت آسیا تک اعمال میکنه .

در ضمن یکی دیگر از دوستان بنده خودش isp داره و سرویس دایل آپ e1 و وایرلس میده به یوزهاش در نقطه دیگری از شهر که پهنای باند 3 مگ از شرکتهای pap گرفته و ساعت 3 شب هم رفتم خونه دوستم و کل یوزها رو به مدت نیم ساعت قطع کردیم و با وایرلس تست کردیم و هیچ تغییری در دریافت پهنای باند نیست.

این مهندسین محترم آسیا تک توی نرم افزار اکانتیگ بهش تعریف میکنن که راس ساعت 2 شب محدودیت اعمال بشه که کسی نتونه چیزی دانلود رایگان انجام بده و حتی به فکر یوزرهایی که بخوان از گیگ خودشون هم استفاده کنن نبودن .

پهنای باندی که مخابرات میده به شرکتها pap مگر در شرایط خاض تغییر سرعت پهنای باند دارند و نه ساعت 2شب به بعد.
    نه اینطور تقریباً نیست و شرکت ها در بستن پهنای باند واسه مشتریاشون آزادن و این تغییرات سرعتی رو شرکت ارتباطات زیرساخت از سر شیر فلکه انجام نمیده...!

ضریب اشتراک رو سازمانی یا ارتباطات زیرساخت اجرا نمیکنه بلکه شرکت ها مثلاً یک STM1 که 155.52Mbps هستش رو به صورت ماهیانه 36 میلیون تومن از ارتباطات زیرساخت اجاره میکنن...

بعد مثلاً این شرکت واسه همه کاربراش، downstream رو میبنده 2Mbps (مثل صبانت)؛ و قراره ضریب اشتراک 1/8 باشه (در نامحدودهای ارزون 1/10)

خوب این شرکت اگه بخواد اینطور عمل کنه یعنی 155.52Mbps اون STM1 رو میتونه به 77.76 عدد پورت تبدیل کنه و هر پورت رو به 10 نفر بفروشه (در حال نامحدود 2 مگابیت که حداقل ماهیانه 50 هزار تومن از هر کاربر بگیره آخرش چند میلیون واسه خودش میمونه)...

حالا البته شرکتا این کارو نمیکنن بلکه کار دیگه ای میکنن و اون اینه:

با یک STM1 در یک ماه به طور متوسط میشه 46927GB دانلود و آپلود داشت.

خوب حالا ما میایم اینترنت رو حجمی میفروشیم، و بعدش هر چندتا که دلمون بخواد تا دسته روی هر STM1 پورت میفروشیم و بیشتر از حد ظرفیتش میفروشیم...

در طول روزانه که کسی دانلود نمیکنه و وبگردی هم ترافیک ثابتی مصرف نمیکنه پس همه از سرعت بالا لذت میبرن.

ولی شب که مثلاً مفتیه، حتی یک سوم اینایی که بهشون فروختیم شروع به دانلود کنن، شبکه کم آورده و ترافیک به حدی بالا میره که هیچی دیگه درست کار نمیکنه...

الان توی تعرفه های آسیاتک دیده میشه طبق چیزی که نوشتن، هرچقدر بیشتر پول بدین، پورتی که بهتون میفروشن رو به شبکه های خلوت تر و با اشتراک گذاری کمتری وصل میکنن؛ در نتیجه باید احتمالاً در ساعات شبانه تفاوت سرعت (ثابت) فاحشی بین کسی که سرویس 2Mbps (کیمیا) طبق گفته خودشون با ضریب اشتراک 1/1 رو خریده، با کسی که سرویس حامی 128Kbps با ضریب اشتراک 1/8 رو خریداری کرده، باشه...

در کل وضعیت اینه و مقصر اصلی هم تفکر حاکم بر کشور هست که اینترنت رو دشمن دانسته و با روش های مختلف جلوی کاهش قیمتشو میگیره؛. انحصار تأمین پهنای باند هم در دست ارتباطات زیرساخت هست (که مجری قیلترینگم هست) و هر قیمتی دلش بخواد میفروشه...

درواقع این کارها تا جایی دزدیه و بیش از حد ظرفیت فروختنه؛ ولی ISP ـها هم مقصر نیستن و برای توجیه اقتصادی داشتن شغلشون و پایدار بودن سودشون مجبورن به همچین کارایی دست بزنن...

حرف شما دو دوست عزیز کاملا متین. البته منظور من این نبود که خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی پهنای باند رو کم می کنه؛ منظورم این بود که بخشنامه کرده که شرکت ها ملزم به کم کردن پهنای باند در شب هستن.
    من تعرفه های تازه آسیاتک رو ندیده بودم (مدتی پیش رفته بودم قیمت نداشت)؛ حسابی روی کاغذ و سایت که مرام کش کردن...! ولی در عمل!!!
    راستی یه سوال؛ چرا پس هنوز از کیمیا می نالن بچه ها؟ اگه فروشش 1/1 بشه مسلما برای بقیه هم باید 1/1 بشه

شاد باشین

در آغاز فعالیت m3l-ldi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من میخوام سرویس 1مگ رو بگیرم , چابک باید باشه فکر کنم , ضریب اشتراک 1 به 2
    میخوام ببینم که شبانش چطوره , چون خیلی مهمه واسم شبانش , تهران/مرکز نهری

داره خودمونی میشه kuoroshg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام اینم سرعت من

Last edited by kuoroshg; 22-07-2012 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    چه طور می تونم از اشتراک شبانه استفاده کنم ولی مودم رو حالت اتوماتیک بمونه و دستیش نکنم. باید تنظیمات مودم tp8811 رو چه طوری وارد کنم که یه حالت تایمر برای اکانت ها داشته باشه؟ منظور رو گرفتید؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    چه طور می تونم از اشتراک شبانه استفاده کنم ولی مودم رو حالت اتوماتیک بمونه و دستیش نکنم. باید تنظیمات مودم tp8811 رو چه طوری وارد کنم که یه حالت تایمر برای اکانت ها داشته باشه؟ منظور رو گرفتید؟
    سلام
    مودم از حالت bridge بذار رو حالت pppoe
    تو این حالت خودش اتوماتیک وصل میشه شبانه صبح هم خودش قطع میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    مودم از حالت bridge بذار رو حالت pppoe
    تو این حالت خودش اتوماتیک وصل میشه شبانه صبح هم خودش قطع میشه
    الان هم همین طوری هستش ولی مشکل اینه که یوزر شبانه با روزانه فرق می کنه و خودش اتوماتیک یوزر رو عوض نمی کنه و باید خودت به یوزر روزانه (n) رو اضافه کنی حتی تو حالت دستی هم خودت باید شب حساب روزانه رو قطع کنی وگرنه تا حجمت تموم بشه یضرب دانلود می کته!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •