تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 1081 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند تا سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد
    گفتم که کاسپر همه چی رو تار و مار کرده و نمیذاره فرضا یک فایل کیجن رو از حالت زیپ خارج کنم و فوری دیلیت میکنه
    بعدش شما گفتید که اونو تو کووارانت میذاره ، ولی من فکر میکنم اونو پاک میکنه ، حالا بگید اگر چیزی رو پاک کرده چی جوری برگردونم ؟
    وگرنه قهر میکنم و میرم
    سلام

دوست عزیز من کاسپر ندارم ولی شما به دو صورت میتونید این کارو انجام بدید ، اول توی تنظیماتش براش تعریف کنید که

هر چیزو پیدا میکنه چیکارش کنه مثلا توی قرنطینه بندازه یا حذفش کنه ، دوما میتونید یه سری فایل و چیزهایی رو که

نیاز دارید بهش معرفی کنید تا دیگه با اونها اصلا کاری نداشته باشه ، حالا یا خودتون پیدا کنید و یا دوستان لطف کنن

آموزش بدن ، و خواهشا از جمع دوستان قهر نکنی
    د .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برو توی فایروالت ستینگ رو بزن. قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی که داشتی رو لیست سفید کن.

یکم با این بخشش کار کن تا راه بیوفته حتما نتیجه میگیری.
    ببخشید من دوباره مزاحم شما شدم. ولی هر کاری کردم نشد میشه دقیق تر توضیح بدبد؟

داره خودمونی میشه ali420's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمين اشغالي(افغانستان)

پيش فرض

بهترين key انتي ويروي کاسپر سکاي را به شما تحويل داده مي توانم که ان را 42 دالر خريده ام
    فقط به من ايميل ارسال کنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام. من کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو دارم. ورژن 9.0.0.736! چند وقتیه که واسه آپدیت که می زنم، به 96% که می رسه همونجا میمونه! منم هر چقدر صبر می کنم، رد نمیشه! اما اون بالا میزنه که دیتا بیس آپدیته شدس! به هر حال من نت رو قطع میکنم تا خودش آپدیت رو Stop کنه! (چون هر چقدر خودم Stop رو می زنم، فایده ای نداره). مجداداً وصل میشه و آپدیت رو که می زنم، یه چند KB دان میکنه و آپدیت 100% میشه! به نظرتون دلیلش چیه؟!

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

اما اون بالا میزنه که دیتا بیس آپدیته شدس! به هر حال من نت رو قطع میکنم تا خودش آپدیت رو Stop کنه! (چون هر چقدر خودم Stop رو می زنم، فایده ای نداره). مجداداً وصل میشه و آپدیت رو که می زنم، یه چند KB دان میکنه و آپدیت 100% میشه! به نظرتون دلیلش چیه؟!
    ببین دوست من وقتی اون بالا نوشته up to date یعنی نیاز نیست شما دیگه اون روز اپدیت کنی.اون 96% گیر میکنه بخواطر همینه.
    بنظر من هر 3 روز 1بار اپدیت بکنی بهتره.

6. این کاربر از nois3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ببین دوست من وقتی اون بالا نوشته up to date یعنی نیاز نیست شما دیگه اون روز اپدیت کنی.اون 96% گیر میکنه بخواطر همینه.
    بنظر من هر 3 روز 1بار اپدیت بکنی بهتره.
    من هر وقت اون up to date میره، آپدیتش می کنم! حالا می خواد یه روز باشه، یا یه هفته! اما باز همین مشکل هستش!
    پ.ن: دوستان، آپدیت ها رو کجا میریزه؟ می خوام ازشون بک آپ بگیرم که اگه وین، پوکید بتونم آپدیت ها رو برگردونم . . .

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

پ.ن: دوستان، آپدیت ها رو کجا میریزه؟ می خوام ازشون بک آپ بگیرم که اگه وین، پوکید بتونم آپدیت ها رو برگردونم . . .
    با نسخه 9 این کار رو نمیشه کرد.
    یا دانلود اپدیت افلاین یا اینکه وارد setting بشید و در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه save کردن آپدیت هارو تیک بزنید و یک مسیر برای جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید از این به بعد آپدیت ها جمع آوری میشه و یک کپی هم دارید. یه نکته فقط اینه که اگر برای اولین بار بزنید 140 مگ رو دانلود میکنید سپس بری بعد طبیعی میشه چون از ابتدا آپدیت هارو دریافت میکنه.

9. این کاربر از nois3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

با سلام
    از زمانی که ویندوزم رو عوض کردم و از آپدیت آفلاینی که قبل از تعویض ویندوز تهیه و به آنتی ویروس اضافه کردم الان که می خوام کسپر رو آپدیت کنم بعد از چند دقیقه این ارور رو میده و آیکن کسپر در تسکبار به صورت خاکستری در میاد از چند کلید هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد لطفا بگید مشکل از چیه ؟
    Last edited by ebrahimjan; 28-05-2010 at 20:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    من ویندوز 7 - 32 بیتی دارم . کاسپر رو که نصب میکنم همه مراحل به خوبی نصب و بعد رسیت میکنم ولی بعد از اجرا مدام پیغام میده که آنتی ویروس خرابه و باید تعمیر بشه !!!
    سی دی رو میذارم که تعمیر کنه ظاهرا میگه تمام شد و رسیت میشه ولی در حقیقت درست نشده !! و در لبه اول چند تا از موارد غیر فعالن مثل MIAL , NETWORK .
    کاسپر 2009 / ورژن 8
    روی XP بدون مشکل کار میکنه .

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    من ویندوز 7 - 32 بیتی دارم . کاسپر رو که نصب میکنم همه مراحل به خوبی نصب و بعد رسیت میکنم ولی بعد از اجرا مدام پیغام میده که آنتی ویروس خرابه و باید تعمیر بشه !!!
    سی دی رو میذارم که تعمیر کنه ظاهرا میگه تمام شد و رسیت میشه ولی در حقیقت درست نشده !! و در لبه اول چند تا از موارد غیر فعالن مثل MIAL , NETWORK .
    کاسپر 2009 / ورژن 8
    روی XP بدون مشکل کار میکنه .

تنها ورژن سازگار کسپرسکی 9.0.0.736 iهست که با 7 سازگاری داره و نسخه های پیور هم سازگارند. نسخه پایین تر سازگاری ندارند.

با سلام
    از زمانی که ویندوزم رو عوض کردم و از آپدیت آفلاینی که قبل از تعویض ویندوز تهیه و به آنتی ویروس اضافه کردم الان که می خوام کسپر رو آپدیت کنم بعد از چند دقیقه این ارور رو میده و آیکن کسپر در تسکبار به صورت خاکستری در میاد از چند کلید هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد لطفا بگید مشکل از چیه ؟

مشکل در خود سورس بوجود اومده. یک بار دیگه نصب کن از کنار پنجره مشخصه وین 7 داری. حتما نسخه 9.0.0.736 رو فقط نصب کن. و بعد از نصب از اپدیت افلاین مطمئن استفاده کن. اپدیت ها فقط از سایت مطمئن باشه و یا از خود بک اپ کسپر با تیک Save اپدیت گرفته باشه نه روش دستی.

من هر وقت اون up to date میره، آپدیتش می کنم! حالا می خواد یه روز باشه، یا یه هفته! اما باز همین مشکل هستش!
    در تنظمیات خود کسپرسکی قسمت اپدیت تیک گزینه Save َدن اپدیت هارو بزنید و یک پوشه براش انتخاب کنید.

13. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •