تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 737 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان داداشم میخاد ماشین بخره 206 سفید بی صندوق میشه یکم راهنماییم کنین الان تیپ بندیاش قیمتاش چنده ، الان کدوم تیپش خوبه ، به نظر شما کدومو بخره . دوستانم اکثرا تیپ دو دارن . الان فرق تیپارم جایی هست برام لینک بزارین بخونم یا مختصرو مفیدم توضیح بدین ممنون میشم . به نظر شما قبل عید فردا ثبت نام کنم ماشینو تحویل میدن اصلا ثبت نامی دارن ممنون میشم زود جواب بدین تشکر .

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان داداشم میخاد ماشین بخره 206 سفید بی صندوق میشه یکم راهنماییم کنین الان تیپ بندیاش قیمتاش چنده ، الان کدوم تیپش خوبه ، به نظر شما کدومو بخره . دوستانم اکثرا تیپ دو دارن . الان فرق تیپارم جایی هست برام لینک بزارین بخونم یا مختصرو مفیدم توضیح بدین ممنون میشم . به نظر شما قبل عید فردا ثبت نام کنم ماشینو تحویل میدن اصلا ثبت نامی دارن ممنون میشم زود جواب بدین تشکر .

سلام دوست من.
    شما اول تاپیک زیر رو مطالعه کن.
    بعد ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید.
    تا دوستان راهنمایی کنن.

تفاوت تیپ ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست من.
    شما اول تاپیک زیر رو مطالعه کن.
    بعد ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید.
    تا دوستان راهنمایی کنن.

تفاوت تیپ ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز تشکر من خوندم میخام بدونم الان تیپ 2 - 3 - 5 چندن ایا من جای تیپ 5 3 بگیرم خیلی خیلی فرق دارن امکاناتش ، میخام نظر شخصیتونو بدونم دوستان بعد من فردا پول بخام بریزم برا ثبت نام برامون چند در میاد و اصلا ثبت نامی در کار هستش یا اینم مثل مگان ما خاستیم بخریم نایاب شد . من الان موندم سفید کدوم تیپو بگیرم ولی مد نظر خودم تیپ 5 فقط فردا ثبت نام کنیم تا قبل عید تحویل میدن چند روزه تحویل میدن بعد فرق قیمت ثبت نامی با بنگاه چقد ممنون میشم کسی سوالامو جواب بده تشکر دوستان .

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درحال حاضر نمایندگی فقط تیپ2 و 6 رو ثبت نام میکنه! و تیپ5 هم از سبد فروش خارج شده..درصورت تمایل به خرید تیپ5 باید از نمایشگاه بخرید

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام
    تا سقف 20 ملیون چه ماشینی را پیشنهاد می کنید؟
    تا قبل از عید باید خریدم را انجام دهم.
    ممنون
    دوست من شما انتظاراتون رو از ماشینی که میخواین بگین تا بشه شما رو راهنمایی کرد

ماشین تا سقف 20 تومن
    206 اس دی و هاچ بک
    پارس ال ایکس
    لیفان 620
    MVM 530
    و چند خودروی دیگر

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام دوست عزیز تشکر من خوندم میخام بدونم الان تیپ 2 - 3 - 5 چندن ایا من جای تیپ 5 3 بگیرم خیلی خیلی فرق دارن امکاناتش ، میخام نظر شخصیتونو بدونم دوستان بعد من فردا پول بخام بریزم برا ثبت نام برامون چند در میاد و اصلا ثبت نامی در کار هستش یا اینم مثل مگان ما خاستیم بخریم نایاب شد . من الان موندم سفید کدوم تیپو بگیرم ولی مد نظر خودم تیپ 5 فقط فردا ثبت نام کنیم تا قبل عید تحویل میدن چند روزه تحویل میدن بعد فرق قیمت ثبت نامی با بنگاه چقد ممنون میشم کسی سوالامو جواب بده تشکر دوستان .
    به نظر من
    در صورت داشتن توان مالی در خرید تیپ 5 شک نکنید
    موتور TU5 داره دیگه چیزی کم نداره

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تیپ 5 چند ماهی هست که دیگه تو سبد فروش قرار نگرفته.
    تیپ 2 هست و تیپ 6
    اگر واقعا علاقه به تیپ 5 دارین الان 207 دستی مثل تیپ 5 عمل میکنه و میتویند انتخاب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تیپ 2 هست و تیپ 6
    اگر واقعا علاقه به تیپ 5 دارین الان 207 دستی مثل تیپ 5 عمل میکنه و میتویند انتخاب کنید.
    از جفت عزیزان ممنونم ولی داداشم میخاد اونم از 207 بدش میاد الان تیپ 2 چنده تیپ 6 چنده الان تو سبد خرید اینارو داره ثبت نام کنی کی تحویل میدن چند روزه چون برا داداشم مهمه . بعد الان بنگاه تیپ 5 چند میده به نظرتون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تیپ 2 هست و تیپ 6
    از جفت دوستان ممنون جواب میدین من میخام بدونم الان تیپ2 و5 الان در حال حاظر که میگین در سبد خرید هستش چند در میاد و همین فردا پولو بریزی تا کی تحویل میدن چن روزه چون برا داداشم مهمه و از طرفی داداشم میگه از 207 بدش میاد صلیغشه دیگه . از طرفی من میخام بدونم الان تیپ 5 بیرون بنگاهیا چند میدن اره دوستان .

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پاترول با این مصرف زیاد بنزین اصلا صلاح نیست بگیری در ضمن ماشینی که 20 سال کار کرده رو باید 24 ساعته از این مکانیکی به مکانیکی بعدی بکشی برای پارک کردن هم مشکل داری زمستونا هم که اگه تو کوچه بمونه یخ میزنه اصلا روشن نمیشه تایر رو هم که میخوره (اینو از اونجای میگم که خودمون یه زمانب داشتیم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •