تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 719 از 1126 اولاول ... 219619669709715716717718719720721722723729769819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,181 به 7,190 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

اصلا هیچ صدایی نمیده دستم روش میزارم هیچ حسی نداره
    از این کابلا که 4 تا سیم داره و سرش سفیده و به پاور وصل میشه من یکی از سیمهای هارد زدم بهش یعنی این باعث شده؟!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اصلا هیچ صدایی نمیده دستم روش میزارم هیچ حسی نداره
    از این کابلا که 4 تا سیم داره و سرش سفیده و به پاور وصل میشه من یکی از سیمهای هارد زدم بهش یعنی این باعث شده؟!

هرچی هست یا یک قسمت از برد مشکل پیدا کرده یا سوکت برق یا موتور هارد که باید ببرید پیش یک تعمیر کار این موارد رو چک کنه

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

تونستم عکس میزارم تا مشخص شه کجای کارم اشتیاه بوده
    Last edited by BATMAN-LOVE; 24-08-2013 at 12:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

5

از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
    مهندس جان خدمت شما: این تصویر هارد دیسک 500 گیگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این هم تصویر هارد 1/5 ترابایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فدایت.

راستی بعد از ارسال این پست دوباره صدای تق تق به طور پی در پی اتّفاق افتاد و بالأخره صفحه آبی اومد!! خیلی وقت بود اصلا صفحه آبی ندیده بودم!

کار خاصّی هم انجام نمیداد فقط مرورگر باز بود. اینم پیغام صفحه مرگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by polestar98g; 24-08-2013 at 12:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

از دو سال قبل که خر خر کرد به عنوان هارد خارجی استفاده کردم وقتی سالم بودنش ثابت شد گفتم دوباره بزارم سر جاش
    سوکتی که با رنگ آبی علامت زدم و به هارد متصله به جای اینکه متصل کنم به همون سوکتی که از مادربورد گرفته شده (رنگ آبی علامت زدم) وصل کردم به سوکتی (رنگ نارنجی علامت زدم) که از پاور برق میگیره
    چون سوکت مشکی کوتاه بود اینکارو کردم
    سوکتی هم که سیمش قرمزه از سیم usb جدا کردم و وصل کردم سر جاش رو مادربورد (رنگ سبز علامت زدم)
    با این حساب امیدی هست؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید برنامه ی low lavel format رو نمیشه یه جوری توی فضای بوت اجرا کرد ؟ آیا برنامه جایگزینی با همین کارایی هست که توی فضای بوت هارد رو فرمت کنه؟ این برنامه چطوره ظاهرا روی بوت میاد : Active KillDisk

سوال بعد :
    اول باید low lavel format کنم و بعد باید بدسکتورگیری کنم یا برعکس ؟
    Last edited by imanparsa; 24-08-2013 at 13:55.

داره خودمونی میشه samijavid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک هارد 1 ترابایت سیگیت دارم در حال ریختن بود یهو برق رفت الان بعد از 10 بار وصل کردن شاید چراغش روشن شه هیچ صداییم نمیده لرزشم نداره وقتیم روشن میشه ویندوز نمیشناستش یا میگه باید فورمت شه چیکا کنم ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مهندس جان خدمت شما: این تصویر هارد دیسک 500 گیگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این هم تصویر هارد 1/5 ترابایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فدایت.

راستی بعد از ارسال این پست دوباره صدای تق تق به طور پی در پی اتّفاق افتاد و بالأخره صفحه آبی اومد!! خیلی وقت بود اصلا صفحه آبی ندیده بودم!

کار خاصّی هم انجام نمیداد فقط مرورگر باز بود. اینم پیغام صفحه مرگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد 1.5 ترابایت درسته و سالمه اون هارد دیگه relocated sector داره که فکر کنم مشکل از این باشه اگه پاورسیستم کافی باشه مشکل تق تق یا میتونه از همین relocated sector ها باشه یا هد هارد و پارکینگ هد باید هارد 500 رو ببرید برای تعمیر چون معمولا relocated sector نرم افزار ی قابل حل نیست

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

از دو سال قبل که خر خر کرد به عنوان هارد خارجی استفاده کردم وقتی سالم بودنش ثابت شد گفتم دوباره بزارم سر جاش
    سوکتی که با رنگ آبی علامت زدم و به هارد متصله به جای اینکه متصل کنم به همون سوکتی که از مادربورد گرفته شده (رنگ آبی علامت زدم) وصل کردم به سوکتی (رنگ نارنجی علامت زدم) که از پاور برق میگیره
    چون سوکت مشکی کوتاه بود اینکارو کردم
    سوکتی هم که سیمش قرمزه از سیم usb جدا کردم و وصل کردم سر جاش رو مادربورد (رنگ سبز علامت زدم)
    با این حساب امیدی هست؟؟

شما کار اشتباهی نکردین اومدین از برق ساتا استفاده کردین خوب طبعا اون ور برق ساتا میخوره به پاور فقط برق ساتا خود پاور داشت چرا باز از تبدیل برق استفاده کردید ؟ استفاده از تبدیل این مشکل رو ایجاد نمیکنه ولی یا تبدیل مشکل داشته با پاور سیستم که این مشکل ایجاد شده در اکثر موارد اگه برد خراب شده باشه قابل تعمیره البته اگه موتور هارد سالم باشه

12. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    ببخشید برنامه ی low lavel format رو نمیشه یه جوری توی فضای بوت اجرا کرد ؟ آیا برنامه جایگزینی با همین کارایی هست که توی فضای بوت هارد رو فرمت کنه؟ این برنامه چطوره ظاهرا روی بوت میاد : Active KillDisk

سوال بعد :
    اول باید low lavel format کنم و بعد باید بدسکتورگیری کنم یا برعکس ؟
    جوابتان داده شد

14. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •