جالب بود
میشه آخرش رو تغییر داد
بابت اخبار هم ممنون
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
جالب بود
میشه آخرش رو تغییر داد
بابت اخبار هم ممنون
![]()
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دربی 65
تیم فوتبال پرسپولیس آخرین تمرین خود قبل از دربی 65 را امروز پنجشنبه در زمین راه آهن برگزار میکند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان آخرین تمرین خود قبل از دیدار با استقلال از هفته نهم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) را از ساعت 15 امروز در ورزشگاه راه آهن برگزار میکنند.
خبر توپ توپ
کارت بازی دیکارمو صادر شد
با پیگیریهای مکرر باشگاه، کارت بازی مهاجم برزیلی سرخپوشان توسط سازمان لیگ صادر شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل عدم صدور کارت بازی تاکنون نتوانسته بود این تیم را در رقابتهای لیگ همراهی کند، با پیگیریهای باشگاه و همکاری فدراسیون فوتبال، کارت بازی این بازیکن توسط سازمان لیگ صادر گردید و وی میتواند با نظر کادر فنی، سرخپوشان را در دربی 65 همراهی کند.
وااااااااای وااااااااااااااای وااااااااااااااای
میگن که بازیکن خوبیه
یک گل هم به استقلال بزنه دیگه عالیه
بله دوست عزیز بازیکن فوقالعاده گل زنی هست در 22 بازی 19 گل به ثمر رسونده. در تمرینتان پرسپولیس هم زیاد گل زده.
از نمونه تمرینی که من اطلاع دارم برای هفته گذشته 2گل به ثمر رسوند.
افشین قطبی خیلی رو این بازیکن حساب میکنه. تمام این تلاش ها برای این بود که به بازی فردا حتما برسه
دمتون گرم
به امید برد پرسپولیس
در گفت و گو با فارس
كريمي: آسياييها بدانند كه ايران هنوز قدرت اول است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم پرسپوليس گفت: آسياييها بايد بدانند كه فوتبال ايران هنوز قدرت اول آسيا است.
علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به اينكه يك روز به دربي مانده و سالها از آن دور بودهام، انگيزه خاصي دارم. با بازي زيبا در دربي و تشويق امروز هواداران در محل تمرين، آسياييها بايد بدانند كه فوتبال ايران هنوز در آسيا قطب اول بوده و نمرده است.
وي عنوان كرد: بازي مقابل استقلال شرايط خاص خود را دارد. در پنجمين دربي ام ميخواهم خيلي از حرفهايم را ثابت كنم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان ساخت: كشورهاي بزرگ و كوچك اين ديدار را ميبينند. خودم هم زماني كه در اروپا بودم، ميديدم خيل عظيمي از هواداران ايراني و خارجي اين مسابقه را نگاه ميكنند.
علي كريمي گفت: براي برد به ميدان ميرويم. با خاطره خوشي كه در آخرين دربياي كه بازي كردم و مانع شكست پرسپوليس شدم، به ميدان ميروم.
در گفت و گو با فارس
فتحآبادي: دربي ارزش فني ندارد
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق پرسپوليس گفت: دربي به دليل بازتاب زيادش در رسانه ها، ارزش و بار فني ندارد.
غلامرضا فتح آبادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: آنقدر به اين بازي آب و تاب مي دهند و رسانه ها به آن مي پردازند كه در هنگام مسابقه، از بار فني آن كاسته مي شود. به همين دليل، هيچكس از آن لذت نمي برد.
وي افزود: اگر بازتاب اين ديدار در رسانه ها به اندازه مسابقات ديگر بود و كمتر به آنها بها داده مي شد، بازيكنان براي آنكه توانايي خود را به رخ بكشند، تلاش بيشتري مي كردند و بار فني مسابقه بالاتر ميرفت.
مهاجم اسبق پرسپوليس تاكيد كرد: در چند سال اخير شاهد اين مسئله بوديم كه اين مسابقه مانند گذشته جذاب نيست. 90 هزار تماشاگر به ورزشگاه مي آيند و فقط حرص مي خورند و مي روند.
گلزن اسبق استقلال با اشاره به حضور اين دو تيم در ليگ قهرمانان عنوان كرد: سايپا به عنوان نماينده ايران 5 گل از تيم ازبكستاني خورد و اعتبار فوتبال ايران در قاره زير سوال رفت. حالا كه فصل آينده استقلال و پرسپوليس نماينده ايران هستند، بهتر است كيفيت فني را افزايش دهند.
بازيكني كه در هر دو استقلال و پرسپوليس توپ زده است، در مورد اينكه دوست دارد كدام تيم در دربي 65 پيروز شود، گفت: سال ها در هر دو تيم بازي كرده ام؛ اما برايم فرقي نمي كند كدام تيم پيروز شود. اكنون با پيشكسوتان پرسپوليس بيشتر رفيق هستم؛ اما اگر بازي خوب برگزار شود و يك تيم بازنده هم شود، هوادارانش وقتي از شيوه بازي تيم محبوبشان راضي باشند، با ناراحتي ورزشگاه را ترك نمي كنند و مي دانند فوتبال برد و باخت دارد.
در گفت و گو با فارس
پتروويچ: دوست ندارم دربي را از دست بدهم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به زحمات زياد در چند مدت گذشته، هرگز دوست ندارم دربي را از دست دهم.
ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را روز جمعه مقابل استقلال داريم. مطمئنم هرگز اين روز در خاطره فوتبالم از بين نميرود.
وي افزود: باوجود احتياطي كه كرده بودم، سرما خوردهام؛ اما به دليل تلاشهاي زيادي كه در مدت گذشته داشتهام، دوست ندارم دربي را از دست دهم.
وي خاطرنشان ساخت: با هيچ كس در پرسپوليس مشكلي ندارم. فقط براي حضورم در تركيب اصلي تلاشم را انجام ميدهم. در اين مدت نيز دوستان بسيار خوبي پيدا كرده ام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)