با ۴۰ تومان ۹۶ گیگ شبانه ایرانسل میگیری تو روز هم از حجمی ۳۰ تومانی استفاده کن لااقل اعصابت از سرعت پایین خرد نمیشه شبانه هم داره
با ۴۰ تومان ۹۶ گیگ شبانه ایرانسل میگیری تو روز هم از حجمی ۳۰ تومانی استفاده کن لااقل اعصابت از سرعت پایین خرد نمیشه شبانه هم داره
شبانه ۱ مگ سرعتش چقدره؟ فعلا بگیرم تا بعد ISP بهتری پیدا کنم تخلیه کنم
من دومگ داشتم، شبانه سرعتش 240 بود و هر شب حدود 4/5 گیگ دانلود داشتم.
فکر کنم یک مگ 190 باشه.
دوستان این سرویس های حجمی این شرکت دزد فن آوا چه جوریه؟
مثلا زده ماهی 30 گیگ، مثل نامحدود نیست که روزی 1 گیگ بده؟ میشه 40 گیگ رو یه دفعه استفاده کرد دیگه؟
مشکلی نداره شما همه رو می تونی یک دفعه مصرف کنی. تازه اونها به امید خرید دوباره حجم خوشحال هم می شن !
اون که معلومه ؛ وقتی سرویسو عوض کنی ، بسته به سرویست ، downstream رو روی یه عددی میبندن.
تو پست قبلیت گفتی که وقتی محدود شدی باید بری تو تنظیمات مودمت و ... ؛ در صورتی که اصلا به این چیزا نیست و وقتی از اکانتینگ سرعت یه کاربرو محدود کنن ( سرور داخلی و خارجی ) ، دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
من کی گفتم بریم تنظیمات مودم دس بزنیم؟!!
گفتم دان استریم تنظیمات مودم همون 192.168.1.1 میگم من گفتم برین ببینین اونموقع میکنه موقع شب یا نه
کاری میشه کرد یا نه فعلا که روی من جواب داده چند ماهه پشت سره هم دارم همین کارو می کنم منو محدود می کنن این کارو انجام میدم بر میگرده به سرعت دان استریمم
منم میخام یه سرویس از این شرکت در پیت موقت بگیرم تا یه جای مناسبتر پیدا کنم
512 gu حداقل ترافیک رو زده 87 که میشه روزی 3 گیگ که اگه بعدش محدود کنه فکر کنم بر سه تقسیم میکنه که یشه 20 کیلو البته تاجایی که شنیدم سرویس های gu این دزد سرعت رو دو برابر میبنده و 1.3 هستش اگه زمان محدودیت سرعت رو همو 1 مگ ببنده پس باید بشه 40 کیلو
ولی نمیشه دقیق گفت چون ظاهرا کسی نامحدود gu نداره
سرویس دیگه که مد نظرمه همین 2 مگ 40 گیگ و شبانه داره
حالا تا دو سه روزه دیگه که سرویسم تموم میشه باید تصمیم نهایی بگیرم این دزد (شاه دزد) یا دزدی دیگر (آفتابه دزد)![]()
چرا عصبانی میشی؟!
میشه عزیزم میشه اگه نمیشد که بیکار نیستم بیام بگم دیدی میشه توی فیلم و عکس ها
هر شب شاتل منو محدود می کنه منم دورش میزنم به غیر از اون 3 الی 4 شب اول سرویس ها
عصبانی نشدم رفیق! آخه جمله بندی و طرز نوشتنت واقعا ناخوانا و غیر قابل فهمه!!
شما اگه میگی با این کارا میشه ، بیا تو pv روششو به من بگو و اگر که دیدم راست میگی ، میام همین جا و پست میذارم که من اشتباه میکردم و حق با شما بوده ( که 100% روشی در کار نیست ) ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)