تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 718 از 1547 اولاول ... 2186186687087147157167177187197207217227287688181218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Canadian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Milky way galaxy

پيش فرض

دوستان یه نگاه به عکس پایین بندازید بعدش یک دقیقه سکوت :/

اینهم استاد شاتل\سرویس eco 128

میدونم به اینم رحم نمیکنن
    بازم کمش میکنن

2. این کاربر از Canadian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    به نظرتون سرویس ART6 شاتل (نامحدود تا 3 مگ سرعت) حداقل تبادل 55 گیگ در ماه چطوره؟ از دوستان کسی استفاده کرده؟
    به نسبت سرویس های آسیاتک ارزش خرید داره یا نه؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض ADSL Shatel / شرکت شاتل

سلام
    به نظرتون سرویس ART6 شاتل (نامحدود تا 3 مگ سرعت) حداقل تبادل 55 گیگ در ماه چطوره؟ از دوستان کسی استفاده کرده؟
    به نسبت سرویس های آسیاتک ارزش خرید داره یا نه؟
    ممنونم
    دوست خوبم شما برای این سرویس باید هر برج ۹۳ تومن + ۹ درصد مالیات و درواقع چیزی بیش از ۱۰۰ هزارتومن بپردازید .به فرض که حداقل حجم را هم رد کنید،مطمئن باشید شاتل سرعت شما را پس ار ۷۰ گیگ مصرف محدود میکند ،آیا به نظر شما این سرویس با سرعت سقف ۳ مگابیت و حجم تضمین شده ۵۵ گیگ ارزش خرید دارد؟خب شما با ماهی ۱۰۰ هزارتومن میتونید سرویس های خیلی بهتر و سرعت تا ۱۶ بخرید .و همینطور بسته ترافیک بخرید و اگر مصرف کردید حجم کم میشه ،اینجور تحت هر شرایط مجبورید ماهی ۱۰۰ هزار بدید ، به نظر من که ارزش خرید نداره و به علاوه شاتل فقط یکی دوماه اولش خوبه ،بعدش سرعت میشه دایال آپ.
    Last edited by bardia-vr; 02-06-2017 at 23:30.

5. 3 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست خوبم شما برای این سرویس باید هر برج ۹۳ تومن + ۹ درصد مالیات و درواقع چیزی بیش از ۱۰۰ هزارتومن بپردازید .به فرض که حداقل حجم را هم رد کنید،مطمئن باشید شاتل سرعت شما را پس ار ۷۰ گیگ مصرف محدود میکند ،آیا به نظر شما این سرویس با سرعت سقف ۳ مگابیت و حجم تضمین شده ۵۵ گیگ ارزش خرید دارد؟خب شما با ماهی ۱۰۰ هزارتومن میتونید سرویس های خیلی بهتر و سرعت تا ۱۶ بخرید .و همینطور بسته ترافیک بخرید و اگر مصرف کردید حجم کم میشه ،اینجور تحت هر شرایط مجبورید ماهی ۱۰۰ هزار بدید ، به نظر من که ارزش خرید نداره و به علاوه شاتل فقط یکی دوماه اولش خوبه ،بعدش سرعت میشه دایال آپ.
    پس چی بگیرم به نظرتون؟ کاربر زیاد هست تقریبا و سرویس محدود کفاف نمیده.
    سرویس های نامحدود شرکت ها هم خیلی تنوع نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

پس چی بگیرم به نظرتون؟ کاربر زیاد هست تقریبا و سرویس محدود کفاف نمیده.
    سرویس های نامحدود شرکت ها هم خیلی تنوع نداره.
    اگر تعداد و مصرفتون زیاده بهتره برید سراغ های وب که فشفشه داره و یا پیشگامان که فعلا بسته یک هفته ۲۴ گیگ ۱۴ تومن داره که متاسفانه جفتشون منطقه ما پوشش نداره، ولی من شاتل بودم به خاطر مصرف زیادمون که محدود شدم و شاتلم حجم دزدی میکرد ،مصرف ماهیانه اعضای خانواده من ۵۰ گیگ هس تقریبا، و من فعلا براشون بسته ۱۰۰ گیگ میخرم واس ۲ ماه کفاف میده با وجود این اینستاگرام راه دیگه ای نداریم.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

8. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر تعداد و مصرفتون زیاده بهتره برید سراغ های وب که فشفشه داره و یا پیشگامان که فعلا بسته یک هفته ۲۴ گیگ ۱۴ تومن داره که متاسفانه جفتشون منطقه ما پوشش نداره، ولی من شاتل بودم به خاطر مصرف زیادمون که محدود شدم و شاتلم حجم دزدی میکرد ،مصرف ماهیانه اعضای خانواده من ۵۰ گیگ هس تقریبا، و من فعلا براشون بسته ۱۰۰ گیگ میخرم واس ۲ ماه کفاف میده با وجود این اینستاگرام راه دیگه ای نداریم.

آخه مسئله اینجاست مصرفمون ماهی حدود 60 گیگ هست. من سرویس محدود های وب و پیشگامان رو چک کردم ولی با سرویس حتی 1 مگ و 50 گیگ حجم اضافی هزینه بیشتر از شاتل میشه. تازه با این تفاوت که شاتل نامحدوده و سرعتش بعد حداقل تبادل افت میکنه ولی تو سرویس حجمی دیگه چیزی نیست باهاش به نت وصل شی!

اینا مار خوردن افعی شدن یه طوری قیمت ها رو تعیین کردن که راه فراری نیست.

خوب نظر من اینه که ما اون 55 گیگ شاتل رو با سرعت حداکثر خواهیم داشت و بعد اون سرعت پله پله کاهش پیدا میکنه. مگه اینطوری نیست؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه مسئله اینجاست مصرفمون ماهی حدود 60 گیگ هست. من سرویس محدود های وب و پیشگامان رو چک کردم ولی با سرویس حتی 1 مگ و 50 گیگ حجم اضافی هزینه بیشتر از شاتل میشه. تازه با این تفاوت که شاتل نامحدوده و سرعتش بعد حداقل تبادل افت میکنه ولی تو سرویس حجمی دیگه چیزی نیست باهاش به نت وصل شی!

خوب نظر من اینه که ما اون 55 گیگ شاتل رو با سرعت حداکثر خواهیم داشت و بعد اون سرعت پله پله کاهش پیدا میکنه. مگه اینطوری نیست؟

داداش مصرف ماهيانه ما الان حدود 70 گيگه و الانم ارت5 دارم ک محدود شدم... اين شاتل رو هرچقدرم پول بالاض خرج کنى بازم کمه و اخر محدود مى شى و آمار مصرفى الکى رد مى کنه مثلا من از 24 ساعت شبانه روز شايد هشت ساعت استفاده کردم بالاى چهار گيگ مصرف زد... بعد مى گم بهشون جواب مى دن هک شدى!! دگه بهانه خوبى دستشون اومده... الان من حساب کردم فشفشه هاى وب بگيرم برام ارزون تر مى افته و حداقل نسبت ب شاتل دزداى خوبى هستن!!! براى همين س شنبه جم مى کنم مى رم از شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

چرا شاتل تخفیف نمیذاره برای خرید حجم اضافه ؟ خیلی گرونه! لعنت به این اینترنت حجمی با این قیمت

12. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا شاتل تخفیف نمیذاره برای خرید حجم اضافه ؟ خیلی گرونه! لعنت به این اینترنت حجمی با این قیمت
    شاتل نظرمشتری و حرفاشو ب شخم شم نمیاره!!!

14. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خودت میدونی ولی شما هرچی مصرف کنی شاتل برات دوبرابر رد میکنه و فرض کن برای آرت ۶ یک ماهه قرارداد بستی، به روز ۲۱ که مثلا برسی سرعتتو کم میکنه سرعت هم برای من اینجور کم شد که سرور داخلی ثابت بود ولی سرور خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام به حدی کند شده بود که یک فیلم ۲ مگابایتی رو باید ۱۰ دقیقه براش صبر میکردی و به نظر من روی ۱۲۸ کیلوبیت برام بستن ، حالا باز هرجور میل خودته،میتونی یک ماه بیا آرت ۶ بگیر،اگه خوب بود باز تمدید کن ،همینجور یک ماه یک ماه قرارداد ببند ولی مطمئن باش دست آخر انقد سرعتت کند میشه که غیرقابل استفاده میشه.

16. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •