اینهم استاد شاتل\سرویس eco 128
میدونم به اینم رحم نمیکنن
بازم کمش میکنن![]()
اینهم استاد شاتل\سرویس eco 128
میدونم به اینم رحم نمیکنن
بازم کمش میکنن![]()
سلام
به نظرتون سرویس ART6 شاتل (نامحدود تا 3 مگ سرعت) حداقل تبادل 55 گیگ در ماه چطوره؟ از دوستان کسی استفاده کرده؟
به نسبت سرویس های آسیاتک ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
دوست خوبم شما برای این سرویس باید هر برج ۹۳ تومن + ۹ درصد مالیات و درواقع چیزی بیش از ۱۰۰ هزارتومن بپردازید .به فرض که حداقل حجم را هم رد کنید،مطمئن باشید شاتل سرعت شما را پس ار ۷۰ گیگ مصرف محدود میکند ،آیا به نظر شما این سرویس با سرعت سقف ۳ مگابیت و حجم تضمین شده ۵۵ گیگ ارزش خرید دارد؟خب شما با ماهی ۱۰۰ هزارتومن میتونید سرویس های خیلی بهتر و سرعت تا ۱۶ بخرید .و همینطور بسته ترافیک بخرید و اگر مصرف کردید حجم کم میشه ،اینجور تحت هر شرایط مجبورید ماهی ۱۰۰ هزار بدید ، به نظر من که ارزش خرید نداره و به علاوه شاتل فقط یکی دوماه اولش خوبه ،بعدش سرعت میشه دایال آپ.
Last edited by bardia-vr; 02-06-2017 at 23:30.
پس چی بگیرم به نظرتون؟ کاربر زیاد هست تقریبا و سرویس محدود کفاف نمیده.
سرویس های نامحدود شرکت ها هم خیلی تنوع نداره.
اگر تعداد و مصرفتون زیاده بهتره برید سراغ های وب که فشفشه داره و یا پیشگامان که فعلا بسته یک هفته ۲۴ گیگ ۱۴ تومن داره که متاسفانه جفتشون منطقه ما پوشش نداره، ولی من شاتل بودم به خاطر مصرف زیادمون که محدود شدم و شاتلم حجم دزدی میکرد ،مصرف ماهیانه اعضای خانواده من ۵۰ گیگ هس تقریبا، و من فعلا براشون بسته ۱۰۰ گیگ میخرم واس ۲ ماه کفاف میده با وجود این اینستاگرام راه دیگه ای نداریم.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
آخه مسئله اینجاست مصرفمون ماهی حدود 60 گیگ هست. من سرویس محدود های وب و پیشگامان رو چک کردم ولی با سرویس حتی 1 مگ و 50 گیگ حجم اضافی هزینه بیشتر از شاتل میشه. تازه با این تفاوت که شاتل نامحدوده و سرعتش بعد حداقل تبادل افت میکنه ولی تو سرویس حجمی دیگه چیزی نیست باهاش به نت وصل شی!
اینا مار خوردن افعی شدن یه طوری قیمت ها رو تعیین کردن که راه فراری نیست.
خوب نظر من اینه که ما اون 55 گیگ شاتل رو با سرعت حداکثر خواهیم داشت و بعد اون سرعت پله پله کاهش پیدا میکنه. مگه اینطوری نیست؟
داداش مصرف ماهيانه ما الان حدود 70 گيگه و الانم ارت5 دارم ک محدود شدم... اين شاتل رو هرچقدرم پول بالاض خرج کنى بازم کمه و اخر محدود مى شى و آمار مصرفى الکى رد مى کنه مثلا من از 24 ساعت شبانه روز شايد هشت ساعت استفاده کردم بالاى چهار گيگ مصرف زد... بعد مى گم بهشون جواب مى دن هک شدى!! دگه بهانه خوبى دستشون اومده... الان من حساب کردم فشفشه هاى وب بگيرم برام ارزون تر مى افته و حداقل نسبت ب شاتل دزداى خوبى هستن!!! براى همين س شنبه جم مى کنم مى رم از شاتل
چرا شاتل تخفیف نمیذاره برای خرید حجم اضافه ؟ خیلی گرونه! لعنت به این اینترنت حجمی با این قیمت![]()
شاتل نظرمشتری و حرفاشو ب شخم شم نمیاره!!!
خودت میدونی ولی شما هرچی مصرف کنی شاتل برات دوبرابر رد میکنه و فرض کن برای آرت ۶ یک ماهه قرارداد بستی، به روز ۲۱ که مثلا برسی سرعتتو کم میکنه سرعت هم برای من اینجور کم شد که سرور داخلی ثابت بود ولی سرور خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام به حدی کند شده بود که یک فیلم ۲ مگابایتی رو باید ۱۰ دقیقه براش صبر میکردی و به نظر من روی ۱۲۸ کیلوبیت برام بستن ، حالا باز هرجور میل خودته،میتونی یک ماه بیا آرت ۶ بگیر،اگه خوب بود باز تمدید کن ،همینجور یک ماه یک ماه قرارداد ببند ولی مطمئن باش دست آخر انقد سرعتت کند میشه که غیرقابل استفاده میشه.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)