با سلام
متاسفانه قیمت های بازار بخاطر قیمت دلار در نوسان هست.شما همون 85 رو تماس بگیرین اگه موجود داشتن با همون قیمت خرید کنین.البته میتونین بعنوان جایگزین k77 رو تهیه کنین.ویا بهتر از این دو میتونین sennheiser hd201 رو تهیه کنین.
با سلام
متاسفانه قیمت های بازار بخاطر قیمت دلار در نوسان هست.شما همون 85 رو تماس بگیرین اگه موجود داشتن با همون قیمت خرید کنین.البته میتونین بعنوان جایگزین k77 رو تهیه کنین.ویا بهتر از این دو میتونین sennheiser hd201 رو تهیه کنین.
من دنبال هدفون رنج 70 میگردم که دوستان k44 پیشنهاد کردن k77 100 تومن
البته من 2 ماه دیگه قصد خرید دارم شاید بهتر بشه قیمتا
البته کیف برای جابجا کردن مناسب هست اگه برای مراقبت و نگهداری میخواین میتونین یه استند تهیه کنین که چون خیلی گرون هستن پیشنهاد میکنم سفارش بدین براتون درست کنن که حد اکثر با 30 هزار تومان تموم میشه .اصولشم اینطور هست که هدفونتون رو روی یه کاغذ a4 بزارین و از زیر قیمت هدیش با مداد رویه کاغذ بکشین و به نجار بدین تا براتون درست کنه قبلا من این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه نتونستم تو سایتی عکسها رو upload کنم که اینجا هم بزارم.دوستان راحت ترین راه برای قرار دادن عکس اینجا چطور هست؟
چي هست که انقدر گرونه؟ کاش عکس بذاري
مثلا قيمتش چقدره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من یه طرحی کشیدم برای پایه ای که روش دو تا هدفون رو بشه اویزون کرد، به زودی می خواهم سفارش بدم با پلکسی برام بسازن، خیلی هارزون در میاد ،چیزی زیر 20 تومن... اگه صبر کنید طرحش رو با کورل دراو می کشم و باهاتون به اشتراک می ذارم....
بعنوان مثال اینها نمونه هایی از استندهای هدفونها هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه روش خلاقانه با جعبه cd
![]()
سلام . ممنون سالار جان از توضیحات مفیدتون.منم به به توصیه شما اومدم طرف سنهایزر و مدلهای را انتخاب کردم اما قبل از ان سوال دارم اونم این است که مدلهای که با HD شروع میشن چه تقاوتی با بقیه دارن؟
خودم از مدل HD518 خوشم اومده اما یه ذره قیمتش بالاست به نظر دوستان و اساتید مدلهای مثل 555 یا 448 و 449 و 228 با این مدل چه فرقی دارند . همچنین عرض کنم من امپلی فایر یا .... ندارم یعنی اصلا از هدفون هیچ اطلاعی ندارم و چون نیاز به هدفون دارم اومدم و شما دوستان را زحمت دادم
با تشکر
اینو کی میتونه برام بسازه؟
اندازه هاش برحسب اینچه
پ ن : بر حسب سانتیمتر هم زدم
![]()
Last edited by armenak; 11-05-2012 at 18:52.
دوستان من دیروز برای خرید EP 830 به بازار رفتم گرچه نتونستم پیدا کنم و اکثرا فیلیپس داشتن !ولی به نکات جالبی رسیدم که نمیدونم برای چی اینطوری هست!
همون طور که میدونید 2 شرکت تا جایی که میدونم هدفون هایی مثل Creative EP630 و 830 و... را گارانتی می کنند که آواژنگ و شاب هستن.متاسفانه قیمت EP830 این 2 شرکت کاملا متفاوت هست !
با گارانتی شاب در میهن مارکت 51 تومان و در دیجی کالا با گارانتی آواژنگ 34 هزار تومان!
دیروز تو ویترین یکی از مغازه ها EP 630 رو با این جعبه دیدم ولی چرا متفاوت هستن !!؟ (عکس اولی مربوط به اونی هست که دیدم)
در هر حال کسی میدونه با گارانتی آواژنگ فیک هست یا نه؟؟ عکس اولی چطور فیکه؟
با سپاس![]()
Last edited by ArashMiniStar; 11-05-2012 at 11:48.
در ضمن تو سایت چاره که کریتیو هاش رو با گارانتی شاب میده ولی فقط 830 رو داره با گارانتی آواژنگ و ارزون میده!!
لطفا کمک کنید.کدوم رو بگیرم با این اوضاع!!
چرا اصلا تو سایت شاب 830 نیست ولی تو میهن کالا هست؟؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)