تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 752 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کمک بدجوری سر درگمم

آقا اینجا هدفون AKG K 514 میده 85 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینجا میده 125 تومن یکی راهنمایی میکنه سرگیجه گرفتم

من خودم دنبال k 44 یکی قیمت میده و بگه از چه سایتی خریداری کنم
    با سلام
    متاسفانه قیمت های بازار بخاطر قیمت دلار در نوسان هست.شما همون 85 رو تماس بگیرین اگه موجود داشتن با همون قیمت خرید کنین.البته میتونین بعنوان جایگزین k77 رو تهیه کنین.ویا بهتر از این دو میتونین sennheiser hd201 رو تهیه کنین.

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه قیمت های بازار بخاطر قیمت دلار در نوسان هست.شما همون 85 رو تماس بگیرین اگه موجود داشتن با همون قیمت خرید کنین.البته میتونین بعنوان جایگزین k77 رو تهیه کنین.ویا بهتر از این دو میتونین sennheiser hd201 رو تهیه کنین.
    من دنبال هدفون رنج 70 میگردم که دوستان k44 پیشنهاد کردن k77 100 تومن

البته من 2 ماه دیگه قصد خرید دارم شاید بهتر بشه قیمتا

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بي نظيري شما سالار جان
    کلا زيرو رو شدم
    همين که دارم عاليهازش مراقبت ميکنم کيف نداره ميخوام براش کيف ميخوام بگيرم يا سافت کيس يا هارد کيس کجا ميتون تهيه کنم تو تهرانم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    البته کیف برای جابجا کردن مناسب هست اگه برای مراقبت و نگهداری میخواین میتونین یه استند تهیه کنین که چون خیلی گرون هستن پیشنهاد میکنم سفارش بدین براتون درست کنن که حد اکثر با 30 هزار تومان تموم میشه .اصولشم اینطور هست که هدفونتون رو روی یه کاغذ a4 بزارین و از زیر قیمت هدیش با مداد رویه کاغذ بکشین و به نجار بدین تا براتون درست کنه قبلا من این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه نتونستم تو سایتی عکسها رو upload کنم که اینجا هم بزارم.دوستان راحت ترین راه برای قرار دادن عکس اینجا چطور هست؟

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته کیف برای جابجا کردن مناسب هست اگه برای مراقبت و نگهداری میخواین میتونین یه استند تهیه کنین که چون خیلی گرون هستن پیشنهاد میکنم سفارش بدین براتون درست کنن که حد اکثر با 30 هزار تومان تموم میشه .اصولشم اینطور هست که هدفونتون رو روی یه کاغذ a4 بزارین و از زیر قیمت هدیش با مداد رویه کاغذ بکشین و به نجار بدین تا براتون درست کنه قبلا من این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه نتونستم تو سایتی عکسها رو upload کنم که اینجا هم بزارم.دوستان راحت ترین راه برای قرار دادن عکس اینجا چطور هست؟
    چي هست که انقدر گرونه؟ کاش عکس بذاري
    مثلا قيمتش چقدره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه طرحی کشیدم برای پایه ای که روش دو تا هدفون رو بشه اویزون کرد، به زودی می خواهم سفارش بدم با پلکسی برام بسازن، خیلی هارزون در میاد ،چیزی زیر 20 تومن... اگه صبر کنید طرحش رو با کورل دراو می کشم و باهاتون به اشتراک می ذارم....

8. 6 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 6 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام . ممنون سالار جان از توضیحات مفیدتون.منم به به توصیه شما اومدم طرف سنهایزر و مدلهای را انتخاب کردم اما قبل از ان سوال دارم اونم این است که مدلهای که با HD شروع میشن چه تقاوتی با بقیه دارن؟
    خودم از مدل HD518 خوشم اومده اما یه ذره قیمتش بالاست به نظر دوستان و اساتید مدلهای مثل 555 یا 448 و 449 و 228 با این مدل چه فرقی دارند . همچنین عرض کنم من امپلی فایر یا .... ندارم یعنی اصلا از هدفون هیچ اطلاعی ندارم و چون نیاز به هدفون دارم اومدم و شما دوستان را زحمت دادم
    با تشکر

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینو کی میتونه برام بسازه؟

اندازه هاش برحسب اینچه

پ ن : بر حسب سانتیمتر هم زدم

Last edited by armenak; 11-05-2012 at 18:52.

13. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من دیروز برای خرید EP 830 به بازار رفتم گرچه نتونستم پیدا کنم و اکثرا فیلیپس داشتن ! ولی به نکات جالبی رسیدم که نمیدونم برای چی اینطوری هست!
    همون طور که میدونید 2 شرکت تا جایی که میدونم هدفون هایی مثل Creative EP630 و 830 و... را گارانتی می کنند که آواژنگ و شاب هستن.متاسفانه قیمت EP830 این 2 شرکت کاملا متفاوت هست !
    با گارانتی شاب در میهن مارکت 51 تومان و در دیجی کالا با گارانتی آواژنگ 34 هزار تومان!
    دیروز تو ویترین یکی از مغازه ها EP 630 رو با این جعبه دیدم ولی چرا متفاوت هستن !!؟ (عکس اولی مربوط به اونی هست که دیدم)

در هر حال کسی میدونه با گارانتی آواژنگ فیک هست یا نه؟؟ عکس اولی چطور فیکه؟
    با سپاس
    Last edited by ArashMiniStar; 11-05-2012 at 11:48.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در ضمن تو سایت چاره که کریتیو هاش رو با گارانتی شاب میده ولی فقط 830 رو داره با گارانتی آواژنگ و ارزون میده!!
    لطفا کمک کنید.کدوم رو بگیرم با این اوضاع!!
    چرا اصلا تو سایت شاب 830 نیست ولی تو میهن کالا هست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •