تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 1805 اولاول ... 21861866870871471571671771871972072172272876881812181718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ساعت 2:40 سرعت 90 میانگین تا الان 89.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما در اینترنت جستجو کنید وقیمت و سرعت اینترنت را در دیگر کشورها بررسی کنید از دنیا عقب نیستیم
    آقای مهندس، با احترام باید بگم این جمله میتونه جک سال باشه، ما در سرعت از بقیه کشورها عقب نیستیم؟!
    بنا به توصیه خودتون جستجو کردم، در اولین نتیجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران در بین 186 کشور 170 ام است.

3. این کاربر از gh-ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوش بحالتون سرعتتون 90 من طلایی دارم با 20 داره دانلود میکنه موندم چه خاکی بر سرم بریزم

5. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من طرح خانواده دارم شبانه دانلود می کنم کم نمی کنه ولی یک روز بعدش یک دفعه کم می کنه. من نفهمیدم شبانه اش رایگانه یا نه چون یکی مگه آره یکی می گه نه اگه کسی می دونه جواب بده

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا مخابرات اینجا خیلی جالبه قیافه شونم خیلی حق ب جانبه !من ک فک میکنم این گلد نت ماله شخصی به نام م.ج هست!

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرمنده رک حرف میزنم اقای ملک جعفریان تورو خدا بیا جواب بده این چه وضعشه کلی هزینه کردم طرح طلایی سرعتم رو 10کیلو

هزینه داروهامو از همین دانلود کردن درمیارم یکم انصاف داشته باش اینقدر کم فروشی نکن

کلاه خودتو قاضی کن طرح طلایی باید با سرعت 10 باشه (اگه واقعا نمیتونی کاری انجام بدی بگو نمیتونم) قول نده
    Last edited by shoojats; 09-11-2013 at 09:06.

10. 4 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من طرح خانواده دارم شبانه دانلود می کنم کم نمی کنه ولی یک روز بعدش یک دفعه کم می کنه. من نفهمیدم شبانه اش رایگانه یا نه چون یکی مگه آره یکی می گه نه اگه کسی می دونه جواب بده
    نه نکن همش میپره ها این طرح دانلودشبانه ندارد
    من که شبامیزارم دانلود افلاین اون حداقل شبی 5 گیگ میگیره.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شرکت‌های برتر ارائه‌‌دهنده اینترنت پرسرعت معرفی شدند/مخابرات دهم شد از بین 12 شرکت

تسنیم نوشت:

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی ماهانه اپراتورهای دارنده پروانه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایه‌دهنده برتر خدمات در این حوزه خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، علی‌اصغر عمیدیان گفت: این ارزیابی براساس میزان کیفیت خدمات ارائه شده، میزان پایبندی و تعهد اپراتورها به قوانین و مقررات و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مفاد پروانه مربوطه، شکایت ثبت شده از سوی مشترکین، نحوه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات از سوی اپراتور، نحوه تعامل با رگولاتوری، فراهم‌آوردن یا تکمیل سامانه‌های پشتیبانی، نظارتی و سنجش کیفیت از سوی اپراتور و ایجاد دسترسی لازم به این سامانه‌ها برای رگولاتوری در پایان شهریورماه انجام شده است. وی درباره نتایج ارزیابی عنوان کرد: از بین ۱۲ شرکت دارنده پروانه در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکت‌های آریا رسانه تدبیر، پیشگامان توسعه ارتباطات، پارسان لین ارتباطات و انتقال داده آسیاتک، به ترتیب رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کردند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره رتبه شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت در ارزیابی شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت(ADSL)، رتبه دهم را کسب کرده است. او با اشاره به اینکه از این پس ارزیابی اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت به صورت ماهانه انجام و اعلام می‌شود، اظهار کرد: میزان رضایت مشتریان از اپراتورها، از عوامل تاثیرگذار در تعیین نتیجه ارزیابی است، برهمین اساس امیدوارم مشترکین با ثبت نظر و پیشنهادهای خود در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پاسخگویی دقیق به سوالات ارزیابان رگولاتوری درباره خدمات اینترنت پرسرعت، در این ارزیابی مشارکت فعال داشته باشند. وی افزود: ارزیابی مهرماه اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت انجام شده و پس از جمع‌بندی به زودی اعلام می‌شود.

13. 3 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

همه با هم به سوی "سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

اداره كل ارتباطات راديويي شمال شرق ( مشهد )

پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلفن محل كار 1: 4-7621001-0511
    تلفن محل كار 2: 7621002-0511

نشاني محل كار1: خيابان فلسطين – فلسطين 18 – پلاك 45

توضيحات: كد پستي : 649/91735
    استان‌هاي تحت پوشش:
    خراسان شمالي،خراسان مركزي وخراسان جنوبي، گلستان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •