از هر بسته 9 تایی، یدونه فقط ممکنه از این گل های قرمز در بیاد. که فکر کنم بشه فروختش. البته برای دکتر این گل ها خیلی با ارزش هستن چون استفاده درمانی دارن. من با چیت 99 تا میکردم تعدادش رو. میدادم به دکتر خیلی خوشش میومد.basil هم عاشق گل هست.
از هر بسته 9 تایی، یدونه فقط ممکنه از این گل های قرمز در بیاد. که فکر کنم بشه فروختش. البته برای دکتر این گل ها خیلی با ارزش هستن چون استفاده درمانی دارن. من با چیت 99 تا میکردم تعدادش رو. میدادم به دکتر خیلی خوشش میومد.basil هم عاشق گل هست.
اینو نده به کسی تا ته توش رو در بیارم فکر کنم این گل مال یه آیتم مخفی باشه
آی هاروست مونیا بیاین که مژده دارم یه نشونه از شهر گیر آوردم
تو عکس زیر دوتا سگ هستند تا جایی هم که من می دونم به جز سگ خودمون یه سگ دیگه میشه از شهر گرفت اونم وقتی که کارن مریض میشه در باره ساختگی بودن عکسم بگم که من این عکس رو از روی ویدویی که تو یوتوب بود گرفتم پس واقعیه
![]()
دمت گرم خیلی باحال بود ،یعنی میشه ..داریم!!!!!!!!
من نمیتونم از یوتوپ ببینم به علت همون که میدونی فی....ر ،ببین داداش نمیتونی کلیپ رو خودت آپلود کنی ما هم ببینیم؟؟؟؟؟؟؟![]()
ببین حجم فیلمش افتضاح بالاست نمی تونم ولی می تونم اینو برات بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kasrasimon; 14-03-2013 at 18:01.
بخشید این بازی داخ شهر میره هیچ عکسی پیدا نگردم از شهر؟
سلام دوباره همین الان تو یوتوب می گشتم یه دمو عجیب غریب رو دیدم مثل اینکه اهالی دهکده برا شخصیت اول یعنی خودمون قود بای پارتی گرفتن ببینید دهنم آسفالت شد تا اینا رو براتون بزارم تعدادشون خیلی زیاده
![]()
Last edited by kasrasimon; 14-03-2013 at 18:00.
این مربوط به پایان سه سال میشه !!!!
به لینک زیر برو انواع پایانا رو داره یعنی اگه با کارن ازدواج کنی چی میشه یا با هر کدومه دیگه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يه لينك بديد برا مبدل پي اس وان به پي سي هم راه اين بازي خيلي مشتاق شدم اين رو انجام بدم
بیا داداش اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مطمعن نیستم فک کنم تبدیل شده هست و نیازی به شبیه ساز نداری !!!
حالا بازیو دانلود کن اگه نبود بهت راهنمایی میکنم .....![]()
Last edited by Arash-30r7; 14-03-2013 at 18:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)