سلام
شما Anti-Threat را تست کردید.این برنامه برای آنالیز و پاکسازی سیستم تعبیه شده و نرخ اشتباهاتش بیشتره.
سلام
شما Anti-Threat را تست کردید.این برنامه برای آنالیز و پاکسازی سیستم تعبیه شده و نرخ اشتباهاتش بیشتره.
سلام مگه این فایل نباید توی دوتا فایل فشرده باشه
من اولی را باز کردم با پسورد ولی دیگه فایل فشرده دومی در کار نبود و فایل ویروس ها بود
لان سیستم نابود شد رفت؟
خیر ویروس تا وقتی اجرا نشه کاری نمیتونه بکنه(البته فایل هایی exe که ما میذاریم نه همه نوع ویروس ها !)
فولدری که حاوی ویروس هست رو پاک کن ...
یعنی کافیه و دیگه تو فایل فشرده نمیخواد
ممنون ولی آخه پست اول تایپیک یه چیز دیگه نوشته بود!!!
من فولدر حاوی ویروس را بازش کردم ولی فایلی را اجرا نکردم یعنی الان سیستم ویروسی نشده
آخه نورتون کلی پیغام داد و بعد که تعدادیش را پاک کرد من هم فایل را پاکش کردم بعد چند دقیقه که یه اسکن دیگه زدم نورتون گیر کرد و سیستم هنگ کرد ولی رسیت کردم خوب شد
بعدش با دیسک نجات بیت دفندر هم اسکن کردم چیزی پیدا نکرد تو سیستم
اگه هیچ کدوم از فایل های exe رو باز نکردی نگران نباش. فقط فولدری که unzip کردی رو پاک کن.
اون پیغام ها موقعی که داشتی فایل رو unzip می کردی اومده که نشون داده فایلها ویروسی هستند ولی تا فایلها رو اجرا نکنی کامپیوترت ویروسی نمیشه
اتفاقا برای اینکه مطمئن بشم توی ویروس توتال فایل اجرایی KM Player را تست کردم فقط ترند میکرو شناخت
بهرحال هر دو دارند از یک دیتابیس استفاده میکنند
منم فایل اجرایی KM Player رو اسکن کردم. >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا ا ببخشید منظورم فایل نصبی بود نه فایل اجرایی داخل تصاویرم هم فایل ستاپ هست نه فایل اجرایی
ببخشید شرمنده
دشمنتون شرمنده
خوب Trend Micro پست شما رو دید و عبرت گرفت و فالسهاش رو کاهش داد.
ببخشید وارد بحث میشم ولی دوتا مطلب هست که باید بگم.فقط قبلش بگم من از ترندمیکرو استفاده نمیکنم.سیستم امنیتی من چیز دیگه ای هستش.پس این رو به حساب طرفدار بودن نزارید
اول اینکه KMPlayer چندان معتیر نیست.شاید از نظر پخش فایل های صوتی تصویری معتبر باشه ولی از نظر امنیتی چندان معتبر نیست.نمونه تاپیک در مورد همین مسئله:
KMPlayer هم Adware بحساب میاد.
دوم اینکه فایل FFSetup که مال برنامه ی FormatFactory هستش هم چندان معتبر نیست.این برنامه هم AdWare بحساب میاد.
علاوه براین من یه زمانی ازش استفاده کردم و تموم کدک های سیستم رو مورد عنایت قرار داد.یعنی کلا خودش هرجوری عشقش بکشه با کدک های سیستم رفتار میکنه.
و مهمتر اینکه تا برنامه های به مراتب با کیفیت تری برای تبدیل وجود دارند چرا باید از چنین برنامه هایی استفاده کرد؟؟
این هم اخطاری که سایت معروف VideoHelp در خصوص این برنامه بهتون میده:
WARNING: Format Factory includes a codec pack(optional) that might cause problems with other video software on your computer
NOTE! Format factory is ADWARE, it installs a browser toolbar, changes your browser homepage
سوم اینکه.موفق باشید :-))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)