تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 946 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728768818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام

شب بخیر

امروز تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس بسیار قدرتمند . معتبر . پولدار و در کل یک غول چند میلیارد دلاری را تست کنم

نتیجه اسکن عمیق این آنتی ویروس را خودتان ببینید کلا بدون شرح هست ولی بازم شرح میدم
    این غول چند میلیارد دلاری فایل نصبی یکی از معتبرترین پلیر های دنیا را به عنوان مخرب تشخیص میدهد
    تازه جالب است این شرکت موسسه Virusbtn که به جرات میتوان گفت جز قدیمی ترین و معتبر ترین موسسات امنیتی دنیاست را به علت نا معتبر بودن تحریم کرده است
    البته شرکت وب روت هم بر همین عقیده است ولی کاملا مشخص است برای چی این موسسه و سایر موسسات تست آنتی ویروس ها از نگاه این شرکت نا معتبر هستند
    این تست هم خالی از لطف نیست
    خداییش تازه میفهمم امسی سافت قدیمی اصلا فالس نداشته در مقابل این شرکت های معتبر حداقل به این فایل های به این تابلویی گیر نمیداد
    موفق باشید
    سلام
    شما Anti-Threat را تست کردید.این برنامه برای آنالیز و پاکسازی سیستم تعبیه شده و نرخ اشتباهاتش بیشتره.

2. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مثل این آرشیوی که من واستون قرار میدم
    100 نمونه جدید

همه هم به این خطرناکی هستند که در عکس میبینید : دی
    تست قبل و بعد از آپدیت ....
    سلام مگه این فایل نباید توی دوتا فایل فشرده باشه
    من اولی را باز کردم با پسورد ولی دیگه فایل فشرده دومی در کار نبود و فایل ویروس ها بود
    لان سیستم نابود شد رفت؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام مگه این فایل نباید توی دوتا فایل فشرده باشه
    من اولی را باز کردم با پسورد ولی دیگه فایل فشرده دومی در کار نبود و فایل ویروس ها بود
    لان سیستم نابود شد رفت؟
    خیر ویروس تا وقتی اجرا نشه کاری نمیتونه بکنه(البته فایل هایی exe که ما میذاریم نه همه نوع ویروس ها !)
    فولدری که حاوی ویروس هست رو پاک کن ...

5. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیر ویروس تا وقتی اجرا نشه کاری نمیتونه بکنه(البته فایل هایی exe که ما میذاریم نه همه نوع ویروس ها !)
    فولدری که حاوی ویروس هست رو پاک کن ...
    یعنی کافیه و دیگه تو فایل فشرده نمیخواد
    ممنون ولی آخه پست اول تایپیک یه چیز دیگه نوشته بود!!!
    من فولدر حاوی ویروس را بازش کردم ولی فایلی را اجرا نکردم یعنی الان سیستم ویروسی نشده
    آخه نورتون کلی پیغام داد و بعد که تعدادیش را پاک کرد من هم فایل را پاکش کردم بعد چند دقیقه که یه اسکن دیگه زدم نورتون گیر کرد و سیستم هنگ کرد ولی رسیت کردم خوب شد
    بعدش با دیسک نجات بیت دفندر هم اسکن کردم چیزی پیدا نکرد تو سیستم

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی کافیه و دیگه تو فایل فشرده نمیخواد
    ممنون ولی آخه پست اول تایپیک یه چیز دیگه نوشته بود!!!
    من فولدر حاوی ویروس را بازش کردم ولی فایلی را اجرا نکردم یعنی الان سیستم ویروسی نشده
    آخه نورتون کلی پیغام داد و بعد که تعدادیش را پاک کرد من هم فایل را پاکش کردم بعد چند دقیقه که یه اسکن دیگه زدم نورتون گیر کرد و سیستم هنگ کرد ولی رسیت کردم خوب شد
    بعدش با دیسک نجات بیت دفندر هم اسکن کردم چیزی پیدا نکرد تو سیستم
    اگه هیچ کدوم از فایل های exe رو باز نکردی نگران نباش. فقط فولدری که unzip کردی رو پاک کن.

اون پیغام ها موقعی که داشتی فایل رو unzip می کردی اومده که نشون داده فایلها ویروسی هستند ولی تا فایلها رو اجرا نکنی کامپیوترت ویروسی نمیشه

8. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام
    شما Anti-Threat را تست کردید.این برنامه برای آنالیز و پاکسازی سیستم تعبیه شده و نرخ اشتباهاتش بیشتره.

اتفاقا برای اینکه مطمئن بشم توی ویروس توتال فایل اجرایی KM Player را تست کردم فقط ترند میکرو شناخت

بهرحال هر دو دارند از یک دیتابیس استفاده میکنند

10. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اتفاقا برای اینکه مطمئن بشم توی ویروس توتال فایل اجرایی KM Player را تست کردم فقط ترند میکرو شناخت

بهرحال هر دو دارند از یک دیتابیس استفاده میکنند
    منم فایل اجرایی KM Player رو اسکن کردم. >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

ا ا ببخشید منظورم فایل نصبی بود نه فایل اجرایی داخل تصاویرم هم فایل ستاپ هست نه فایل اجرایی

ببخشید شرمنده

14. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ا ا ببخشید منظورم فایل نصبی بود نه فایل اجرایی داخل تصاویرم هم فایل ستاپ هست نه فایل اجرایی
    ببخشید شرمنده
    دشمنتون شرمنده
    خوب Trend Micro پست شما رو دید و عبرت گرفت و فالسهاش رو کاهش داد.

16. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این غول چند میلیارد دلاری فایل نصبی یکی از معتبرترین پلیر های دنیا را به عنوان مخرب تشخیص میدهد

ببخشید وارد بحث میشم ولی دوتا مطلب هست که باید بگم.فقط قبلش بگم من از ترندمیکرو استفاده نمیکنم.سیستم امنیتی من چیز دیگه ای هستش.پس این رو به حساب طرفدار بودن نزارید
    اول اینکه KMPlayer چندان معتیر نیست.شاید از نظر پخش فایل های صوتی تصویری معتبر باشه ولی از نظر امنیتی چندان معتبر نیست.نمونه تاپیک در مورد همین مسئله:
    KMPlayer هم Adware بحساب میاد.

دوم اینکه فایل FFSetup که مال برنامه ی FormatFactory هستش هم چندان معتبر نیست.این برنامه هم AdWare بحساب میاد.
    علاوه براین من یه زمانی ازش استفاده کردم و تموم کدک های سیستم رو مورد عنایت قرار داد.یعنی کلا خودش هرجوری عشقش بکشه با کدک های سیستم رفتار میکنه.
    و مهمتر اینکه تا برنامه های به مراتب با کیفیت تری برای تبدیل وجود دارند چرا باید از چنین برنامه هایی استفاده کرد؟؟

این هم اخطاری که سایت معروف VideoHelp در خصوص این برنامه بهتون میده:
    WARNING: Format Factory includes a codec pack(optional) that might cause problems with other video software on your computer
    NOTE! Format factory is ADWARE, it installs a browser toolbar, changes your browser homepage

سوم اینکه.موفق باشید :-))

18. 2 کاربر از CafeNet999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •