تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 773 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    این تی وی جدید سونی که دی وی بی اس2 داره مدلش چیه؟توایران پیدا میشه؟
    نه مگر اینکه قاچاق باشه...............

2. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

ببخشید فرق "Sharp 40LE830" با "Sharp LC-40LE8300X" چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    میخواستم یه دستگاه تلویزیون led 32 اینچ برای اتاقم خریداری کنم
    نمیدونم لازمه مصرفهاشو بگم یا نه ولی خوب باهاش فیلم و xbox , ps3 انجام میدم زیادم روشن نمیزارم
    میخواستم بدونم تجربه دوستان در این زمینه چیه و چه مارکی رو پیشنهاد میکنند و چه مدلی کارایی خوبی داره؟
    سپاس از یاری شما دوستان ارجمند
    تا چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟

5. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام یه ال ای دی میخوام بگیرم 40 و 42 اینچ کیفیت تصویر برام خیلی مهمه تا 1500
    سه بعدی و اسمارت هم برام مهم نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    چون کیفیت تصویر برات مهمه مدل 40LE700M شارپ رو بهت پیشنهاد میکنم چون پنلشم full led هست و امکانات خوبی داره . 1600 تومنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه مگر اینکه قاچاق باشه...............
    یعنی تو بازارچه مرزیا پیدا میشن؟!!!
    همراه مسافر نمیشه آورد؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دورود!!
    یک سوالی پیش اومد گفتم شاید کسانی که این مدل را پیشنهاد میکنن جوابی براش داشته باشن:
    چرا performance این ال ای دی Sharp LE830U در مشهورترین( نمیدونم که معتبرترین باشه؟) از 10 نمره تنها 5 است.حال فرض کنیم که بیایم و مدلی که مادیران ارائه میکنه را مطرح کنیم Sharp LE8300X ، با توجه به اسمارت نبودن مدل مونتاژ شده در ایران حتما از 5 هم کمتر میشه!! بنظر من رفوزه میشه یجورایی!!
    در ضمن در مورد متمایل به آبی شدن رنگ سیاه و عدم uniformity مناسب چه پاسخی هست؟
    دوست عزیز در مورد این Rank 5 ای که میگی باید بگم که حتما" سایتی که این رو نوشته معتبر نیست !
    اگه یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جزء معتبرترین سایتها در زمینه بررسی tv هست ، بزنی متوجه میشی . توی این سایت le830 جزء مدلهای برتر معرفی شده .
    اگر کیفیت تصویر این مدل رو از نزدیک دیده باشی حتما" از دیدن رنگ زردش که فوق العاده طبیعیه لذت میبری و میبینی که رنگ مشکیش هم کاملا" مشکیه .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بنده بدلیل اینکه بسیاری از دوستان این مدل البته مدل مادیرانیش Sharp LE8300X را پیشنهاد می دادن، یک کمی در مورد این محصول تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم که عرض میکنم :
    این نتیجه گیری سایت سی نت در مورد این پنل می باشد که نقل به مضمون ذکر میشود:
    The bottom line: Although it's blessed with a solid feature set, the picture quality of Sharp LC-LE830U series falls short of most LED-based LCD TVs we've tested.

"برگردان : ....کیفیت تصویر این مدل از بسیاری از ال سی دی های بر پایه ال ای دی که ما تست کردیم اندکی پایین تر می باشد"
    تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!
    دوست عزیز cnet توی اخبار IT یه سایت خیلی معتبره ولی باید بگم که درست نیست شما روی متنی که توی یکی از سایتها میخونی تصمیم بگیری چون cnet بیشتر به خاطر اخبار IT ای که میده مطرحه و برای تمام وسایل الکترونیکی در زمینه IT یه Review میده ولی سایتی مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه سایت تخصصی در زمینه بررسی TV هست ، بهترین رتبه ها رو به شارپ و این مدلش داده.
    یه سر به سایتش بزنی متوجه میشی
    Last edited by ساسان مهاجم; 23-01-2012 at 12:38.

10. این کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    مدل Xvision 40"LED-Digital رو بهت پیشنهاد میکنم امکاناتش خوبه و گیرنده دیجیتال داخلی داره ، گارانتیشم که معتبر هست. قیمتش حدود 990 تومنه .
    Last edited by ساسان مهاجم; 23-01-2012 at 14:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با این بودجه میتونی مدل 46"LED-Digital ایکس ویژن رو بگیری که هم 46 اینچ هست و هم dvbt داره و مشخصاتشم
    خوبه. لینک مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش اول كه شروع كردم به تحقيق حتما ميخواستم st30 پاناسونيك بگيرم 40 اينچش رو ولي چون گرون شد ديگه بي خيالش شدم
    الان بين اين مدل ها موندم لطفا راهنمايي كنيد:
    sony ex720
    sharp lc8300
    lg lw57000
    تو سايت cnet كه تو پيشنهاداش خبري از اين مدل سوني و شارپ نيست ولي اين مدل ال جي رو آورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •