نه مگر اینکه قاچاق باشه...............
نه مگر اینکه قاچاق باشه...............
ببخشید فرق "Sharp 40LE830" با "Sharp LC-40LE8300X" چیه ؟
تا چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟
چون کیفیت تصویر برات مهمه مدل 40LE700M شارپ رو بهت پیشنهاد میکنم چون پنلشم full led هست و امکانات خوبی داره . 1600 تومنه .
یعنی تو بازارچه مرزیا پیدا میشن؟!!!
همراه مسافر نمیشه آورد؟!!!
دوست عزیز در مورد این Rank 5 ای که میگی باید بگم که حتما" سایتی که این رو نوشته معتبر نیست !
اگه یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جزء معتبرترین سایتها در زمینه بررسی tv هست ، بزنی متوجه میشی . توی این سایت le830 جزء مدلهای برتر معرفی شده .
اگر کیفیت تصویر این مدل رو از نزدیک دیده باشی حتما" از دیدن رنگ زردش که فوق العاده طبیعیه لذت میبری و میبینی که رنگ مشکیش هم کاملا" مشکیه .
دوست عزیز cnet توی اخبار IT یه سایت خیلی معتبره ولی باید بگم که درست نیست شما روی متنی که توی یکی از سایتها میخونی تصمیم بگیری چون cnet بیشتر به خاطر اخبار IT ای که میده مطرحه و برای تمام وسایل الکترونیکی در زمینه IT یه Review میده ولی سایتی مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه سایت تخصصی در زمینه بررسی TV هست ، بهترین رتبه ها رو به شارپ و این مدلش داده.
یه سر به سایتش بزنی متوجه میشی![]()
Last edited by ساسان مهاجم; 23-01-2012 at 12:38.
مدل Xvision 40"LED-Digital رو بهت پیشنهاد میکنم امکاناتش خوبه و گیرنده دیجیتال داخلی داره ، گارانتیشم که معتبر هست. قیمتش حدود 990 تومنه .
Last edited by ساسان مهاجم; 23-01-2012 at 14:08.
با این بودجه میتونی مدل 46"LED-Digital ایکس ویژن رو بگیری که هم 46 اینچ هست و هم dvbt داره و مشخصاتشم
خوبه. لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اول كه شروع كردم به تحقيق حتما ميخواستم st30 پاناسونيك بگيرم 40 اينچش رو ولي چون گرون شد ديگه بي خيالش شدم
الان بين اين مدل ها موندم لطفا راهنمايي كنيد:
sony ex720
sharp lc8300
lg lw57000
تو سايت cnet كه تو پيشنهاداش خبري از اين مدل سوني و شارپ نيست ولي اين مدل ال جي رو آورده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)