تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 718 از 1135 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728768818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام دوست عزیز ! مبارکه ! فرق زیادی بین قیمت مودمی که مخابرات میده و قیمت بیرون نیست و توی سایت بیست نت هم جلوی تمام مودم ها نوشته متناسب با قیمت روز بازار !
    منتها .....! یه نکته 10 هزار تومنی اینجا نهفته است !!!! پس خوب دقت کن !!
    اونم اینکه اگه شما موقع ثبت درخواست از پایین صفحه انتخاب تعرفه ، مودمی رو انتخاب نکرده باشی ، و مودم رو خودت بخری و بتونی راه اندازیش کنی و کانکت بشی ( که راه اندازیش هیچ کاری نداره و بی نهایت آسونه ) ، و اگه از مخابرات مجدداً باهات تماس گرفتن که اینترنت در خواست داده بودی بهشون بگی که مودم داشتم و راه اندازیش کردم و بدون مشکل کانکت شدم ، دیگه 10 هزار تومن (برای مودم های معمولی ) یا 15 هزار تومن ( برای مودم های wifi ) رو به عنوان هزینه نصب مودم ازت نمی گیرن !!
    ولی باید مودم رو از قبل داشته باشی و یوزر و پسورد هم برات SMS شده باشه و واقعاً بدون مشکل به اینترنت وصل شده باشی !

سلام
    نه بلد نیستم چون بار اوله . حالا این سری یاد میگیرم برا دفعات بعد
    قرار شد آقای امیرپور امروز بیاد برای نصب . بعد دیگه مودم هم شما فرمودید که مودم هم زیاد قیمتش فرق نداره خودشون دارند . فقط میخوام بدونم که مودم TPLINK چه مدلی هست مال مخابرات ؟ گفت 60 تومن .
    مودم عادی گرفتم . چه مارکیه مودم مخابرات ؟

2. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام
    نه بلد نیستم چون بار اوله . حالا این سری یاد میگیرم برا دفعات بعد
    قرار شد آقای امیرپور امروز بیاد برای نصب . بعد دیگه مودم هم شما فرمودید که مودم هم زیاد قیمتش فرق نداره خودشون دارند . فقط میخوام بدونم که مودم TPLINK چه مدلی هست مال مخابرات ؟ گفت 60 تومن .
    مودم عادی گرفتم . چه مارکیه مودم مخابرات ؟
    سلام دوست عزیز ! توی این رنج قیمت از TP-LINK ، فقط مدل TD-8817 هست که قبلاً هم بهتون معرفی کردم ! دو پورت !
    مخابرات مودم های دیگه هم داره !

4. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام....
    فکر کنم بعضی از دوستان آسیاتکی میخواستن بدونن سرعت شبانه از موقعی که آسیاتک تهران داره سرویس میده فرق کرده یا نه!!!!
    که جواب من بله هست....بر خلاف قبلا که ارم نت شبانه همه سرعت ها رو یکی می بست اما الان فرق داره...

من تا یه هفته پیش اینترنت 256 ازشون گرفته بودم و سرعت شبانه بین 50 تا 65 بود!!!
    اما از یه هفته پیش 512 شارژ کردم و سرعت شبانه بهتر شد و الان شب ها بین 80 تا 105 هست و حداقل شبی 2 گیگ میگیرم!!! البته چهارشنبه سرعتم خیلی خوب بود و 2.5 گیگ گرفتم....در ضمن من مرکز فیاض بخش هستم!!!

6. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام دوست عزیز ! توی این رنج قیمت از TP-LINK ، فقط مدل TD-8817 هست که قبلاً هم بهتون معرفی کردم ! دو پورت !
    مخابرات مودم های دیگه هم داره !
    پس 10 تومن اختلاف داره . تو سایت مخابرات هم همین 2 مدل رو داره
    زنگ هم زدم 2020 گفت 8817 هست که امروز 51 تومنه مخابرات میده 60
    ما بریم خودمون بخریم که حداقل پول نصب یجوری دربیاد . بین 2520 dlink, , تی پی لینک 8817 مردد بودم که فرمودید 8817
    دستتون درد نکنه

پ ن : از شما کاربر عزیز eshraghi2010 هم کمال تشکر رو دارم . واقعا خیلی از لطفتون ممنون هستم در تمام طول زحماتم
    Last edited by brad pitt; 10-11-2012 at 10:41.

8. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

پس 10 تومن اختلاف داره . تو سایت مخابرات هم همین 2 مدل رو داره
    زنگ هم زدم 2020 گفت 8817 هست که امروز 51 تومنه مخابرات میده 60
    ما بریم خودمون بخریم که حداقل پول نصب یجوری دربیاد . بین 2520 dlink, , تی پی لینک 8817 مردد بودم که فرمودید 8817
    دستتون درد نکنه

پ ن : از شما کاربر عزیز eshraghi2010 هم کمال تشکر رو دارم . واقعا خیلی از لطفتون ممنون هستم در تمام طول زحماتم
    سلام دوست عزیز ! خواهش می کنم ! چه زحمتی؟ وظیفه داشتم که راهنمایی کنم !
    با این که تا قبل از این لحظه به طور مشخص نگفته بودم 8817 بهتره و نمیدونم شما چطوری این موضوع رو از بین نوشته های من استدلال کردید ؟!!! ولی الآن میگم که حق با شماست و 8817 بهتره ! البته خودم 8817 ندارم و یه مدل قدیمی ترش رو دارم که 8817 جایگزین مودم من شده ! مدل مودم من 8811 هست ! به دلایلی که داستانش خیلی مفصله برای مدت یک روز مودم D-LINK 2520 رو از نمایندگی آسیاتک شهرستانمون زمانی که آسیاتک بودم ، امانت گرفتم و آوردم خونه و تست کردم ! توی مدت کوتاهی از استفاده اونقدر داغ می شد که ترسیدم مشکل پیدا کنه و رفتم دادم پس !! شاید باور نکنید و تقریباً مطمئن هستم توی این فروم کسی این کارو نکرده که مودمش 24 ساعت تمام روشن باشه و آخ نگه !!!
    البته از لحاظ سادگی کار با کنترل پنل تنظیمات ،کار با D-LINK 2520 ساده تره !
    و اینکه چطور ممکنه خود 2020 بگه 51 تومن و بگه به شما میده 60 تومن ؟؟؟؟!!!
    یعنی 9 تومن تفاوت فقط به خاطر اینکه میاره در خونه مشتری ؟؟؟ 10 تومن هم که واسه نصب هزینه می گیره !!
    به قول شما خود آدم مستقیم بره از مغازه بخره که به صرفش هست !!!

10. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام دوست عزیز ! خواهش می کنم ! چه زحمتی؟ وظیفه داشتم که راهنمایی کنم !
    با این که تا قبل از این لحظه به طور مشخص نگفته بودم 8817 بهتره و نمیدونم شما چطوری این موضوع رو از بین نوشته های من استدلال کردید ؟!!! ولی الآن میگم که حق با شماست و 8817 بهتره ! البته خودم 8817 ندارم و یه مدل قدیمی ترش رو دارم که 8817 جایگزین مودم من شده ! مدل مودم من 8811 هست ! به دلایلی که داستانش خیلی مفصله برای مدت یک روز مودم D-LINK 2520 رو از نمایندگی آسیاتک شهرستانمون زمانی که آسیاتک بودم ، امانت گرفتم و آوردم خونه و تست کردم ! توی مدت کوتاهی از استفاده اونقدر داغ می شد که ترسیدم مشکل پیدا کنه و رفتم دادم پس !! شاید باور نکنید و تقریباً مطمئن هستم توی این فروم کسی این کارو نکرده که مودمش 24 ساعت تمام روشن باشه و آخ نگه !!!
    البته از لحاظ سادگی کار با کنترل پنل تنظیمات ،کار با D-LINK 2520 ساده تره !
    و اینکه چطور ممکنه خود 2020 بگه 51 تومن و بگه به شما میده 60 تومن ؟؟؟؟!!!
    یعنی 9 تومن تفاوت فقط به خاطر اینکه میاره در خونه مشتری ؟؟؟ 10 تومن هم که واسه نصب هزینه می گیره !!
    به قول شما خود آدم مستقیم بره از مغازه بخره که به صرفش هست !!!
    خودتون یکبار در پیغام این مورد رو فرمودید بهم
    نه خود 2020 نگفت 51 تومن . من تماس گرفتم گفتم مودمی که نصب میکنید برا کاربرا چی هست : گفت 8817 عادی و ADSL WIRELESS 8901
    بعد زنگ زدم کامپیوتر مرکزی گفت 8817 قیمتش 51 تومنه در صورتی که 2020 گفته بود 60
    8901 هم کامپیوتر مرکزی 94 و 2020 میده 100 تومن
    من هم به نصابه اس زدم تشریف آوردید مودم نمیخام . گفت اوکی . حداقل ما که بلد نیستیم مودمو نصب کنیم 10 تومن 10 تومن هم اختلاف میشه 20 تومن حداقل باید یجوری پول نصب رو درآورد .
    نمیدونم والا . اوضاع اقتصادی خرابه
    شاید اینا هم گفتن سرویسامون قیمتشو نمیشه زیاد تغییر بدیم بیاییم از راه افزایش قیمت مودم یه حالی بدیم به کاربرا

12. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز ! بله ! تنها نمایندگی 20 نت توی شیراز همینه و بعید میدونم مراجعه کننده زیادی داشته باشن ! اونجا بیشتر از دو سه نفر نیستند و در واقع دفتر امور فنی شیراز و استان فارس هست ! مسئولش خانم صادق نژاد هست ! شما با 2020 داخلی فروش (1) که تماس بگیرین به تمام سوالاتتون خیلی خوب جواب میدن ! مشکلات فنی هم با داخلی پشتیبانی امور مشترکین (داخلی 2) می تونین مطرح کنین ! خودم شهرستانی هستم و واسه یه مشکل صورتحساب که داشتم و اتفاقاً همون روز شیراز بودم رفتم اونجا ! وقتی با 2020 تماس میگیرین از دفتر مرکزی تهران بهتون جواب میدن !
    خیلی ممنون از پاسخ کاملتون

14. این کاربر از ali3250i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sharifix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه مشکلی پیش اومد برات؟؟؟
    من نمیتونم با موبایلم از طریق وایرلس هیچ فایلی رو آپلود کنم
    حتی فایل یک کبلوبایتی
    مشکل از گوشی و مودم هم نسیت
    با وایرلس های دیگه و مودم های دیگه هم امتحان کردم مشکلی نبوده
    یا مشکل از مخابراته یا از صبانت
    حتی مودم رو به پریز ورودی خط تلفن هم زدم و تلفن رو هم کشیدم بیرون ولی فرق نکرده
    دانلود و وبگردی هیچ مشکلی نداره ولی آپلود مشکل داره
    آخه از برنامه اینستاگرام استفاده میکنم وزیاد باید آپلود کنم
    از شرکت هم کارشناس اومد ولی کاری نتونست بکنه
    واسه همین میخوام عوض کنمش
    بنظر شما وایمکس بگیرم یا همیار نت ؟؟؟؟

16. این کاربر از sharifix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــــــــــــــــراز

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال دارم.
    1-من الان وایرلس دارم میخوام برم ای دی اس ال میتونم از همین مودم برا ای دی اس ال استفاده کنم؟(اگه میگم میشه به خاطر اینه که پشت مودم اصلا جایی برای کابل های معمولی تلفن نیست)
    2-اگه نمیشه میشه یه مودم تک پورت ساده و ارزون بگیرم بعدش به این مودم وایرلسه وصل کنم که هم وایرلس باشه هم 4تا پورت؟
    3-ارزون ترین مودم ای دی اس ال الان چنده؟(مارکش اصلا مهم نیست)
    4-برا یکی از دوستام که خطش کافه نوری بود درخواست ای دی اس ال دادم و گفتن که ازطرف مخابرات میرن که خطشونو بکنن کابلی این کار حدودا چقدر طول میکشه؟
    اینم سرعت اینترنت خونه برادم.نظرتون چیه؟
    Last edited by 777Abbas777; 10-11-2012 at 17:59.

18. این کاربر از 777Abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alijani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE=777Abbas777;7309701]سلام دوستان چندتا سوال دارم.
    1-من الان وایرلس دارم میخوام برم ای دی اس ال میتونم از همین مودم برا ای دی اس ال استفاده کنم؟(اگه میگم میشه به خاطر اینه که پشت مودم اصلا جایی برای کابل های معمولی تلفن نیست)
    2-اگه نمیشه میشه یه مودم تک پورت ساده و ارزون بگیرم بعدش به این مودم وایرلسه وصل کنم که هم وایرلس باشه هم 4تا پورت؟
    3-ارزون ترین مودم ای دی اس ال الان چنده؟(مارکش اصلا مهم نیست)
    4-برا یکی از دوستام که خطش کافه نوری بود درخواست ای دی اس ال دادم و گفتن که ازطرف مخابرات میرن که خطشونو بکنن کابلی این کار حدودا چقدر طول میکشه؟
    اینم سرعت اینترنت خونه برادم.نظرتون چیه؟

بله عزیز جان من دقیقا همین کارو کردم.شما کاری که میکنید اینه که یه مودم ارزون قیمت تهیه میکنید بعد همین مودم ارزون رو روی bridge تنظیم میکنید وبا یه کابل لن دو تا مودم رو به هم وصل میکنید به این صورت که یه سر کابل رو به درون اون قسمتی از مودم وایرلس که نوشته internet یا همون پورتی که آنتن رادیوتون رو میزدید وصل میکنید و سر دیگه کابل رو هم به یکی از پورت های همون مودم ارزونتون میزنید و بعد مودم وایرلستون رو روی حالت ppoe قرار میدید و مشکل حله من الان دو سال هست که از همین روش دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.در ضمن یه راه دیگه هم هست که میتونید مودم ارزون رو روی حالت ppoe قرار بدید که بعد مودم وایرلستون فقط کار وایرلس دادن رو انجام بده ولی من این راهو پیشنهاد نمیدم چون اون مودم adsl ارزون هست بعضی موقع ها با مشکل بر میخورید.سوالی بود در خدمتم.

20. 2 کاربر از alijani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •