ضرر نداره. اگه مصرفتون در حد همین 2 یا 3 ساعته خب خاموش کنید. برای من که 4 ساله روشنه.
ضرر نداره. اگه مصرفتون در حد همین 2 یا 3 ساعته خب خاموش کنید. برای من که 4 ساله روشنه.
میشه یه نفر توضیح بده اعدادی که جلوی upstream و downstream توی صفحه کانفیگ مودم نوشته شده ، دقیقا نشون دهنده ی چیه ؟
با سلام
حداكثر ظرفيت سرعت خطتون براي دانلود و آپلود
موفق باشيد.
سلام.من الان امکان ثبت نام در 3 شرکت پارس انلاین ،ماهان نت و مخابرات رو دارم؟اما نمیدونم کدوم رو اتخاب کنم!کدوم بهتره؟
از لحاظ قیمت هم اگر با هزینه نصب و مودم و شارز ماه اول حساب کنیم اول ماهان نت بیشتره بعد پارس انلاین و اخر مخابرات.اما هزینه ماهیانه اول پارس انلاین بعد ماهان
حالا کدوم بهتره؟
با سلام
اگه از مخابرات ميتونيد سرويس بگيريد پيشنهاد من هم همون مخابرات هست
حداقل ميدونيد كه پولتون رو داريد ميديد به خود مخابرات و اينكه سرويس هاي مخابرات هم ترافيك نامحدود هستن
موفق باشيد.
ولی مخابرات بهتون بیشتر از 128 نمیده.
در حالی که بقیه بهتون اسما 128 میدن ولی رسما 1 مگابیت میدن.
سلام
بستگي به استفادتون داره
اگه شما نياز به سرعت بالا دارين مسلما مخابرات گزينه خوبي نيست
چون اولا سرعتهاي مخابرات لبه گفته كاركنان خودش سرعت واقعي نيست و كمتر از اون چيزي هست كه ميگن و دوما نامحدود هست بنابراين نبايد انتظار سرعت بالاي رو داشته باشيد
سرويس هاي حجمي از نظر سرعت بهتر از نامحدودها هستن
اما اگه از اون دسته آدمهايي هستين كه به سرعت معمولي قانعين و ميتونيد با سرعت دانلود 14،15 سر كنين و حوصله مديريت حجم و دردسرهاش رو ندارين مخابرات بهترين گزينه هست
همه چيز بستگي به خودتون و نوع استفادتون داره
با تشكر![]()
با سلام
من طبق هزينه اي كه دوستمون گفتن واسشون مخابرات رو پيشنهاد دادم كه كم هزينه تر واسشون باشه
اگه نه بستگي به خيلي معيارها مثه استفادشون، سرعتشون، خدماتش و .... داره - اما توي پستشون هزينه رو ملاك قرار دادم و فكر ميكنم ايشون هم هزينه واسشون ملاك هست
موفق باشيد.
من امروز یه مشکل برام به وجود اومده اونم اینه که چراغ adsl ثابت هستش ولی به اینترنت کانکت نمیشه حالا چه کار کنم؟؟؟
سلام
دلايل زيادي ميتونه داشته باشه
گاهي مشكل از ISP هست مثلا در ساعاتي از بعضي روزها اينطور ميشه
گاهي ميتونه مشكل از تنظيمات مودم باشه
و خيلي چيزاي ديگه
بايد بررسي بشه
ولي خب شما ميگين تازه اين مشكل بوجود اومده احتمال ميدم از ISP باشه
با تشكر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)