بازم خوبه این شیره به یه دردی خورد
آره پرینتر رو میشناسه مدلش رو هم درست می نویسه ، همه چیز درسته ولی وقتی می خوام پرینت کنم هیچ اتفاقی نمی افته
فلش رو هم شیر میکنه
بازم خوبه این شیره به یه دردی خورد
آره پرینتر رو میشناسه مدلش رو هم درست می نویسه ، همه چیز درسته ولی وقتی می خوام پرینت کنم هیچ اتفاقی نمی افته
فلش رو هم شیر میکنه
درود بر همه دوستان
شاید این سوال مسخره به نظر بیاد ولی خیلی منو گیج کرده!
امروز اولین روز adsl دار شدن من در خونس و اینکه دائما موقع کانکت شدن ارور 691 میداد که بعد از صحبت با به اصطلاح پشتیبان مودم رو 5 دقیقه خاموش کردم و کانکت شد اما بعد از 1 یا 2 ساعت قطع شد و برای وصل شدن مجدد همون مشکل بود و بتز هم با راه حل قبلی (خاموش و روشن کردن مودم) مشکل برطرف شد ولی همچنان این سریال ادامه داشت....
آیا مشکل از مودممه؟ asus am602
آیا با انجام کاری این مشکل برطرف میشه؟ یا شاید اصلا مشکل نیست و من در اشتباهم
سیستم عامل ویندوز 7 هستش ، از تایپ صحیح یوزر و پسورد مطمئنم و تقریبا اطمینان دارم تنظیمات مودم رو کامل انجام دادم
.
.
خوشحال میشم نظر اساتید اهل فن رو بدونم چون به شخصه تا حالا با این مشکل برخورد نکرده بودم البته خاموش و روشن کردن مودم برای هر 3 یا 4 روز یک بار طبیعیه ولی فکر نمی کنم 3 یا 4 ساعت یک بار طبیعی باشه!
سپاس فراوان
برای صرفه جویی در هزینه ها من مودم usb پیشنهاد میدم اگر 256 درخاست دادید فرقی نمیکنه با پورت usb یا شبکه وصل شی چون سرعتی که مودم های usb ساپورت میکنه تا حدود 12 مگه که چندین برابر سرعت انتخابی شماست البته مودم های usb مشکلات خاص خودشو داره .
شما مودمو ببر سر خط که مخابرات تحویلت داده اگر مودم سینک شد مشکل از داخل ساختمان اگر نشد یا مودم مشکل داره یا از خرابی پورت تو mdf مخابراته شما با یک مودم دیگه که دوستانتون استفاده میکنن تست کنید یادتون باشه که وقتی سر خط را چک میکنی تلفن داخلی را قطع کنی و تنها وسیله ای که به خط وصله مودم باشه .
شاید مودمت باگی چیزی داره.
سلام
تو سیستم های تحت شبکه ، اسم Printer میآد؟ مثلا وقتی تو word دستور پرینت میخوای بدی ، اسمش هست؟
ویندوزت چی بود؟
واسه اینکه بفهمیم مشکل از مودمه یا نه ؛ با یه مودم دیگه تست کن یا مودمت رو بده یکی از آشناها که ADSL داره و بگو باهاش کار کنه. این جور قطعی ها (که بعد از connect شدن رخ میدن) یا واسه نویز بالای خطه یا مشکل مودم . .
Last edited by a6l3i; 18-04-2010 at 10:27.
آره میشناسه ولی کم رنگه(یعنی حالت خاموشه offline ) باید وقتی پرینتر رو روشن میکنم online بشه اما نمیشه
هم رو xp sp 2 هم sp3 هم 7 امتحان کردم نشد.
بچه ها سلام. من میخوام adsl بخرم. یه سوال دارم. مودم adsl اینترنال میخوام بگیرم حد المقدور. بچه هایی که توی تهرانن میتونن منو یه راهنمایی کوچیک کنن؟ مثلا قیمتش چنده؟ مارکش چیه؟ کیفیتش چه جوریه؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا پیدا میشه اینترنال؟
یه سوال دیگه. مودم adsl اینترنال قاعدتا باید با pci به مادر برد وصل بشه درسته؟ مثه مودم های معمولی 56k. حالا اگه اینجوریه lan هم میخواد؟
اگه کسی داره منو راهنمایی کنه بچه ها. اگه میدونین تهران کجا میشه پیدا کرد یه ندایی به من بدین.
من یه مودم Linksys WAG120n خریدم,
از طرق مرورگر آدرس ای پی(192.168.1.1) رو که وارد می کنم هیچ صفحهای باز نمی شه!!!(the page can`t be displayed)
الان به تنظیمات دسترسی ندارم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
وقتی روتر رو به کامپیوتر وصل می کنم،نمی تونم واردش بشم،هر چقدر168.192.1.1 و ... رو می زنم،نمیشه(از همه خروجی ها امتحان کردم).
وقتی هم روتر رو به مودم وصل می کنم و میخوام وایرلس رو از کامپیوتر کانکت کنم،چند بار پسوورد می خواد،(من پسورد اکانتم رو می دم) ،ولی کانکت نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)