تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 718 از 1759 اولاول ... 21861866870871471571671771871972072172272876881812181718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بازم خوبه این شیره به یه دردی خورد
    آره پرینتر رو میشناسه مدلش رو هم درست می نویسه ، همه چیز درسته ولی وقتی می خوام پرینت کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    فلش رو هم شیر میکنه

داره خودمونی میشه honolooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    HELL

پيش فرض

درود بر همه دوستان
    شاید این سوال مسخره به نظر بیاد ولی خیلی منو گیج کرده!
    امروز اولین روز adsl دار شدن من در خونس و اینکه دائما موقع کانکت شدن ارور 691 میداد که بعد از صحبت با به اصطلاح پشتیبان مودم رو 5 دقیقه خاموش کردم و کانکت شد اما بعد از 1 یا 2 ساعت قطع شد و برای وصل شدن مجدد همون مشکل بود و بتز هم با راه حل قبلی (خاموش و روشن کردن مودم) مشکل برطرف شد ولی همچنان این سریال ادامه داشت....
    آیا مشکل از مودممه؟ asus am602
    آیا با انجام کاری این مشکل برطرف میشه؟ یا شاید اصلا مشکل نیست و من در اشتباهم
    سیستم عامل ویندوز 7 هستش ، از تایپ صحیح یوزر و پسورد مطمئنم و تقریبا اطمینان دارم تنظیمات مودم رو کامل انجام دادم
    .
    .
    خوشحال میشم نظر اساتید اهل فن رو بدونم چون به شخصه تا حالا با این مشکل برخورد نکرده بودم البته خاموش و روشن کردن مودم برای هر 3 یا 4 روز یک بار طبیعیه ولی فکر نمی کنم 3 یا 4 ساعت یک بار طبیعی باشه!
    سپاس فراوان

در آغاز فعالیت shahab220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای صرفه جویی در هزینه ها من مودم usb پیشنهاد میدم اگر 256 درخاست دادید فرقی نمیکنه با پورت usb یا شبکه وصل شی چون سرعتی که مودم های usb ساپورت میکنه تا حدود 12 مگه که چندین برابر سرعت انتخابی شماست البته مودم های usb مشکلات خاص خودشو داره .

در آغاز فعالیت shahab220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

10

شما مودمو ببر سر خط که مخابرات تحویلت داده اگر مودم سینک شد مشکل از داخل ساختمان اگر نشد یا مودم مشکل داره یا از خرابی پورت تو mdf مخابراته شما با یک مودم دیگه که دوستانتون استفاده میکنن تست کنید یادتون باشه که وقتی سر خط را چک میکنی تلفن داخلی را قطع کنی و تنها وسیله ای که به خط وصله مودم باشه .

5. این کاربر از shahab220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دو کانکشن احتمالا برای مودم ایشونم امکان پذیره:

ولی مشکل اینه که مودمو روشن کنی ، با هیچکدوم کانکت نمیشه ، در نتیجه باید دستی کانکت کنی ، مثل عکسی که بالا گذاشتم
    بعد دوباره شب اون یکی رو دیسکانکت کنی ، دیگری رو کانکت کنی!
    ولی برای مودم ایشون فکر کنم باید بره توی صفحه تنظیمات ، قسمت status و از سمت چپ قسمت wan
    ضمنا من دومی رو دیسکانکت میکنم ، بعد میخوام اولی رو کانکت کنم ، باز دومی کانکت میشه!
    شاید مودمت باگی چیزی داره.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

بازم خوبه این شیره به یه دردی خورد
    آره پرینتر رو میشناسه مدلش رو هم درست می نویسه ، همه چیز درسته ولی وقتی می خوام پرینت کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    فلش رو هم شیر میکنه
    تو سیستم های تحت شبکه ، اسم Printer میآد؟ مثلا وقتی تو word دستور پرینت میخوای بدی ، اسمش هست؟
    ویندوزت چی بود؟

درود بر همه دوستان
    شاید این سوال مسخره به نظر بیاد ولی خیلی منو گیج کرده!
    امروز اولین روز adsl دار شدن من در خونس و اینکه دائما موقع کانکت شدن ارور 691 میداد که بعد از صحبت با به اصطلاح پشتیبان مودم رو 5 دقیقه خاموش کردم و کانکت شد اما بعد از 1 یا 2 ساعت قطع شد و برای وصل شدن مجدد همون مشکل بود و بتز هم با راه حل قبلی (خاموش و روشن کردن مودم) مشکل برطرف شد ولی همچنان این سریال ادامه داشت....
    آیا مشکل از مودممه؟ asus am602
    آیا با انجام کاری این مشکل برطرف میشه؟ یا شاید اصلا مشکل نیست و من در اشتباهم
    سیستم عامل ویندوز 7 هستش ، از تایپ صحیح یوزر و پسورد مطمئنم و تقریبا اطمینان دارم تنظیمات مودم رو کامل انجام دادم
    .
    .
    خوشحال میشم نظر اساتید اهل فن رو بدونم چون به شخصه تا حالا با این مشکل برخورد نکرده بودم البته خاموش و روشن کردن مودم برای هر 3 یا 4 روز یک بار طبیعیه ولی فکر نمی کنم 3 یا 4 ساعت یک بار طبیعی باشه!
    سپاس فراوان
    واسه اینکه بفهمیم مشکل از مودمه یا نه ؛ با یه مودم دیگه تست کن یا مودمت رو بده یکی از آشناها که ADSL داره و بگو باهاش کار کنه. این جور قطعی ها (که بعد از connect شدن رخ میدن) یا واسه نویز بالای خطه یا مشکل مودم . .
    Last edited by a6l3i; 18-04-2010 at 10:27.

8. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

تو سیستم های تحت شبکه ، اسم Printer میآد؟ مثلا وقتی تو word دستور پرینت میخوای بدی ، اسمش هست؟
    ویندوزت چی بود؟
    آره میشناسه ولی کم رنگه(یعنی حالت خاموشه offline ) باید وقتی پرینتر رو روشن میکنم online بشه اما نمیشه
    هم رو xp sp 2 هم sp3 هم 7 امتحان کردم نشد.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بچه ها سلام. من میخوام adsl بخرم. یه سوال دارم. مودم adsl اینترنال میخوام بگیرم حد المقدور. بچه هایی که توی تهرانن میتونن منو یه راهنمایی کوچیک کنن؟ مثلا قیمتش چنده؟ مارکش چیه؟ کیفیتش چه جوریه؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا پیدا میشه اینترنال؟
    یه سوال دیگه. مودم adsl اینترنال قاعدتا باید با pci به مادر برد وصل بشه درسته؟ مثه مودم های معمولی 56k. حالا اگه اینجوریه lan هم میخواد؟
    اگه کسی داره منو راهنمایی کنه بچه ها. اگه میدونین تهران کجا میشه پیدا کرد یه ندایی به من بدین.

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یه مودم Linksys WAG120n خریدم,
    از طرق مرورگر آدرس ای پی(192.168.1.1) رو که وارد می کنم هیچ صفحهای باز نمی شه!!!(the page can`t be displayed)
    الان به تنظیمات دسترسی ندارم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

سلام 2 باره

Ruter رو از طریق یکی از 4 تا خروجی LAN مستقیم به PC وصل کردی ؟

1- هم رو میشناسن؟
    2- سیستم وارد نت میشه؟؟

مجبوریم گاماس-گاماس بریم ، تا مشکل حل شه . . .
    وقتی روتر رو به کامپیوتر وصل می کنم،نمی تونم واردش بشم،هر چقدر168.192.1.1 و ... رو می زنم،نمیشه(از همه خروجی ها امتحان کردم).

وقتی هم روتر رو به مودم وصل می کنم و میخوام وایرلس رو از کامپیوتر کانکت کنم،چند بار پسوورد می خواد،(من پسورد اکانتم رو می دم) ،ولی کانکت نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •