سلام این سرعت رایگان شبانه هم داره،قیمتش چند در میاد؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
سلام این سرعت رایگان شبانه هم داره،قیمتش چند در میاد؟
سرویس 8 مگ طرح گنجینه . خط رو هم روی 8 مگ بسته بودن و SNR خوبی هم داشت.
جالب اینجاست که هزینه رانژه هم نگرفتن و کلا 58 تومان (برای 9 ماه) آب خورد.
نه این سرویس نداره ولی سرویس های 512 و یک مگ 3 ساعت دانلود شبانه دارن. یکی از دوستان 512 داره و ویگه تو همین 3 ساعت متوسط 4 گیگ دانلود می کنم. تعرفه هاشو از تو سایت میتونید نگا کنید.سلام این سرعت رایگان شبانه هم داره،قیمتش چند در میاد؟
شما در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، استان،شهر و مرکز مخابراتی رو انتخاب کن بعد تیک گزینه " بازه زمانی تخفیف داشته باشد " رو بزن و جستجو کن
ضمنا تا جایی که من متوجه شدم پهنای باند سرویس ها به ترتیب زیرهست:
128=1مگ
256=2مگ
512=3مگ
1024=4مگ
دوستان از کجا بدونم خطم چند مگ هست؟احساس میکنم یک مگ هست ولی صوری میگن دو مگه.
اگه منظورتون اینه که پهنای باندتون چقدره که خب می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنید
سرعت دانلودتون چقدره؟
1مگ حدود 120KB
2مگ حدود 250KB
!!!
![]()
Last edited by urumchi; 01-04-2014 at 15:26.
های وب یکی از دوستان داره. ترافیک دانلودو زیادتر حساب میکنه بالای 11 درصد!
رو فیبر نوری سرویس میدن آیا؟![]()
یعنی به ازای هر 910مگ دانلود 1گیگ از حجم کسر میکنه
یه زمانی مخابرات هم اینطوری بود به ازای 900مگ دانلود ، 1گیگ کم میکرد ولی نمیدونم چی شد بعدا درستش کردن!!!
نخیر. فیبر نوری در انحصار مخابرات هست
تا جایی که میدونم فقط در مشهد و شیراز روی فیبر علاوه بر مخابرات، آسیاتک هم سرویس میده
بله. لینک مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند ماهی که مخابرات بودم مشکلی از این بابت ندیدم. شاید قبل من اون مشکلو داشت ولی این های وب وضعش خرابه تو یه ساعت خودشو لو داد!
اشتباه می کنید برادران عزیز
منم فشفشه خریدم باهاش دانلود کردم زودتر تموم شد شک کردم ٬ ولی اگه کمی فکر کنید می بینید مصرف اینترنت هنگام دانلود فقط دانلود نیست آپلود هم انجام میشه .
برنامه نصب کنید کاملا مشخصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)