تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 905 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728768818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سپاسگزارم

همه این موارد رو داره !

با این حساب باید واشر عوض کنم

میگن با تعویض واشر خیلی موارد دیگه هم هست که باید تعمیر بشه مثل سیلندر و ... و حدود 1 میلیون یا بیشتر باید هزینه کنم !

همینجوری باهاش سر کنم ممکنه به جای دیگه ای آسیب بزنه ؟
    سلام
    همینطور که دوستمون گفت بازم یه جا نشون بدین ولی با این اوصاف از همون واشره

در مورد هزینه خیلی خیلی بالا گرفتین!!!! چه خبره؟ روا انقدر خرج نداره
    اگه فقط مشکل از واشر باشه که هیچ خرج خاصی نداره و فقط میمونه کف تراشی سرسیلندر و خود واشر سرسیلندر ولی اگه خیلی وقته تعمیر نشده شاید سوپاپ ها هم خراب باشن که بازم یه دست سوپاپ میخواد با هزینه آب بندی و لاستیک ساق سوپاپ. طبق پست های قبلیتون هم فکر نمیکنم روغن سوزی داشته باشید و رینگ و پیستون مشکلی داشته باشن (هزینه رینگ و پیستون و یاتاقان زیاده)
    اینایی که گفتم با 200-300 تومن حل میشه. اگه سوپاپ هم نخواد و فقط همون واشر و کف تراشی باشه که 130-140 تومن بیشتر نمیشه.
    تو موارد خیلی کمی هم که خود سرسیلندر خرابی کلی داره و باید کامل عوض بشه (که خیلی کم یش میاد) هزینه میزنه بالا که سرسیلندر از 250 اینا هست تا 400 تومن.

فقط حتما حتما از واشر خوب استفاده کنید و اصلا از واشرهای ایساکویی هندی و مارکهایی مثل hpc استفاده نکنید. من خودم یه بار خیلی گشتم و تو بازار اکثرا از همین مارکهای بیخود بود ولی یه جا مارک zx گیر اوردم که معروف به ترکیه ای هست و از ظاهرش هم مشخصه جنسش خوبه. ضمنا سایز 2 میل هم داره (ضخامت سایز استاندارد 1.5 میلیمتریه ولی اگه چند بار کف تراشی شده سعی کن 2 میل بندازی). ضمنا قیمت ها خیلی پرت و پلا هستن و سعی کنید خوب بگردید. مثلا 2 تا مغازه که با هم 2 دقیقه فاصله داشتن دو تا واشر عین هم رو یکیشون 10 تومن میداد یکیشون 35 تومن!!!!

به نظر منم اصلا همینطوری استفاده نکن چون اگه آب به روغن راه پیدا کنه و زیاد اینجوری بمونه خاصیت روغن رو میبره و یاتاقان ها و رینگ رو کامل از بین میبره
    Last edited by amir z; 18-12-2015 at 19:40.

2. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    من یک پژو 405 مدل 88 دارم . حدود یک هفته هست که صبح ها با دو سه تا استارت روشن می شه . البته ذکر چند تا نکته ممکنه کمک کنه . اول این که استارت قوی می خوره . دوم این که فقط صبح ها اینجوره وگرنه مابقی روز تک استارت روشن می شه . سوم هم این که ما در شهرکرد با آب و هوای سردسیر هستیم.
    ماشین رو بردم تعمیرگاه . یکی گفت از استپر ماشین هست . منم استپر رو تعویض کردم ولی مشکل حل نشد . یکی گفت که از فشنگی آب هست ولی نمی خواد تعویض کنی و ... . باتری ساز هم گفت از باتری ماشینه .
    خوب خودم حدس اولم استپر ماشین بود که با تعویض استپر درست نشد .
    فکر کنم باتری ساز هم اشتباه کرده . چون یک هفته هست این مشکل رو دارم واگه از باتری بود باید تاالان باتری می خوابید .
    از فشنگی آب و تاثیرش روی استارت و روشن شدن موتور هم چیزی نمیدونم .
    کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
    ممنون

4. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    من یک پژو 405 مدل 88 دارم . حدود یک هفته هست که صبح ها با دو سه تا استارت روشن می شه . البته ذکر چند تا نکته ممکنه کمک کنه . اول این که استارت قوی می خوره . دوم این که فقط صبح ها اینجوره وگرنه مابقی روز تک استارت روشن می شه . سوم هم این که ما در شهرکرد با آب و هوای سردسیر هستیم.
    ماشین رو بردم تعمیرگاه . یکی گفت از استپر ماشین هست . منم استپر رو تعویض کردم ولی مشکل حل نشد . یکی گفت که از فشنگی آب هست ولی نمی خواد تعویض کنی و ... . باتری ساز هم گفت از باتری ماشینه .
    خوب خودم حدس اولم استپر ماشین بود که با تعویض استپر درست نشد .
    فکر کنم باتری ساز هم اشتباه کرده . چون یک هفته هست این مشکل رو دارم واگه از باتری بود باید تاالان باتری می خوابید .
    از فشنگی آب و تاثیرش روی استارت و روشن شدن موتور هم چیزی نمیدونم .
    کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
    ممنون
    سلام
    این مشکل میتونه از خیلی موارد باشه. کاش کاملتر توضیح میدادی. مثلا ماشین ریپ میزنه خاموش میشه یا اصلا تلاشی برای روشن موندن نمیکنه؟
    فشنگی آب یکی از موارد هست. فشنگی اب دما رو به ecu ارسال میکنه و ecu که میبینه ماشن سرد هست سوخت رو غنی تر پاشش میکنه و باعث میشه ماشین زود روشن بشه (نسبت سوخت به هوا بالا میره). شما اول از هم مورد زیر رو چک کن. صبح قبل از اینکه روشن کنی سوییچ رو باز کن و صدای پمپ که قطع شد دوباره ببند و باز کن و بعد از 3 بار که صدای پمپ قطع شد 10-15 ثانیه صبر کن و استارت بزن ببین راحت تر روشن میشه یا نه.

ضمنا یه دیاگ هم بزنی و چک کنی بد نیست. اگر خطایی هم نداشت بگو کامل پارامترهای سنسورها رو چک کنه چون بعضی اوقات خطایی نیست ولی سنسور خرابه و اطلاعات اشتباه میده (البته باید تعمیرکار وارد باشه تا بتونه تشخیص بده)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    وقتی ماشین روشن می شه هیچ مشکلی دیگه نداره .
    حتی مکانیک گفت ببین دود سیاه می کنه ؟ چک کردم دیدم نه خوب هست و هیچ مشکلی نداره
    دیاگ هم بردم طرف گفت هیچ مشکلی نداره ولی دیگه بهش نگفتم سنسور رو کنترل کنه
    خوب اگه با روشی که گفتین ماشین روشن بشه مشکل از چیه ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    وقتی ماشین روشن می شه هیچ مشکلی دیگه نداره .
    حتی مکانیک گفت ببین دود سیاه می کنه ؟ چک کردم دیدم نه خوب هست و هیچ مشکلی نداره
    دیاگ هم بردم طرف گفت هیچ مشکلی نداره ولی دیگه بهش نگفتم سنسور رو کنترل کنه
    خوب اگه با روشی که گفتین ماشین روشن بشه مشکل از چیه ؟
    خب پس حتما چیزی که گفتم رو چک کن و اعلام کن.
    مورد دیدم توی شیلنگ های پمپ بنزین داخل باک نشتی ریزی وجود داره و ماشین که زیاد خاموش میمونه فشار بنزین توی ریل سوخت میاد پایین و بنزین خالی میشه و باید چند بار استارت بخوره تا بنزین دوباره پر بشه. شما میتونی چند ساعت که ماشین خوابید شیلنگ ورودی بنزین به ریل سوخت از کاپوت رو در بیاری، اگه بنزین تحت فشار پاشید مشکلی نداره ولی اگه خالی بود و اتفاقی نیفتاد یعنی خالی کرده. حالا شما م موردی که تو پست قبلی گفتم و هم این مورد رو تست کن ببین چی میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    امتحان کردم درست نشد
    اول سه چهار مرتبه سوییچ رو باز کردم ، بعد از این که پمپ بنزین متوقف شد سوییچ رو بستم . بعد چند ثانیه وایسادم و استارت زدم ولی با دو تا استارت روشن شد .
    الان باید چکارکنم ؟
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    این مشکل میتونه از خیلی موارد باشه. کاش کاملتر توضیح میدادی. مثلا ماشین ریپ میزنه خاموش میشه یا اصلا تلاشی برای روشن موندن نمیکنه؟
    فشنگی آب یکی از موارد هست. فشنگی اب دما رو به ecu ارسال میکنه و ecu که میبینه ماشن سرد هست سوخت رو غنی تر پاشش میکنه و باعث میشه ماشین زود روشن بشه (نسبت سوخت به هوا بالا میره). شما اول از هم مورد زیر رو چک کن. صبح قبل از اینکه روشن کنی سوییچ رو باز کن و صدای پمپ که قطع شد دوباره ببند و باز کن و بعد از 3 بار که صدای پمپ قطع شد 10-15 ثانیه صبر کن و استارت بزن ببین راحت تر روشن میشه یا نه.

ضمنا یه دیاگ هم بزنی و چک کنی بد نیست. اگر خطایی هم نداشت بگو کامل پارامترهای سنسورها رو چک کنه چون بعضی اوقات خطایی نیست ولی سنسور خرابه و اطلاعات اشتباه میده (البته باید تعمیرکار وارد باشه تا بتونه تشخیص بده)

من هم مشکل مشابه دارم ماشین پراید...صبح وقت سرما خیلی سنگین استارت میخوره...میتونه از نامرغوب بودن روغن هم باشه که وقت سرما سفت میشه؟
    تو پراید فشنگی اب دو سیم دقیقا کجا قرار داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پراید من 94
    دو سه ماه پیش صدا میداد گفتن مشکل از واشر گلویی اگزوز هست محکمش کردن و درست شد الان چراغ چک روشن شد بردم نمایندگی دیاگ زدن گفتن مشکل از سنسور اکسیژن هست و نداریم و درخواست زدن که سایپا براشون بفرسته
    نمایندگی های تهران این سنسور را دارند که مراجعه کنم ؟
    سینسور اکسیژن به گلویی اگزوز ربط داره ؟
    این سنسور مارک های مختلف داره ؟ کدوم بهتره ؟
    چی باعث میشه که این سنسور بسوزه ؟ مثلا آیا نحوه رانندگی تاثیر داره؟

Last edited by hhelenn; 23-12-2015 at 18:09.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    امتحان کردم درست نشد
    اول سه چهار مرتبه سوییچ رو باز کردم ، بعد از این که پمپ بنزین متوقف شد سوییچ رو بستم . بعد چند ثانیه وایسادم و استارت زدم ولی با دو تا استارت روشن شد .
    الان باید چکارکنم ؟
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    سلام
    ماشن شما موقع 2-3 استارت اول فقط استارت میخوره؟؟ یعنی اصلا پرت پرت و نیمه روشن نمیشه؟؟؟
    شیلنگ بنزین رو تست کردی شما؟ صبح قبل از هر کاری شیلنگ رو در بیار ببین بنزین میپاشه یا نه (توش همیشه باید بنزین تحت فشار باشه)
    البته بازم میگم دیاگ بخوره و پارامترها چک بشه احتمالا راحتتر پیدا میشه مشکلت (اگه همون صبح هم باشه خوبه)

من هم مشکل مشابه دارم ماشین پراید...صبح وقت سرما خیلی سنگین استارت میخوره...میتونه از نامرغوب بودن روغن هم باشه که وقت سرما سفت میشه؟
    تو پراید فشنگی اب دو سیم دقیقا کجا قرار داره؟
    ماشین شما مدلش چیه و زیمنس هست یا ساژم؟
    اگه فقط سفت استارت میخوره و لحظه استارت موتور سخت میچرخه احتمالا از همون روغن و یا از باتری هست. فشنگی آب اصلی پراید که فن ها هم بهش مرتبط هستن زیر منیفولد هوا پشت موتوره. نزدیک فیلتر روغن یه مقدار بالاتر
    پراید من 94
    دو سه ماه پیش صدا میداد گفتن مشکل از واشر گلویی اگزوز هست محکمش کردن و درست شد الان چراغ چک روشن شد بردم نمایندگی دیاگ زدن گفتن مشکل از سنسور اکسیژن هست و نداریم و درخواست زدن که سایپا براشون بفرسته
    نمایندگی های تهران این سنسور را دارند که مراجعه کنم ؟
    سینسور اکسیژن به گلویی اگزوز ربط داره ؟
    این سنسور مارک های مختلف داره ؟ کدوم بهتره ؟
    چی باعث میشه که این سنسور بسوزه ؟ مثلا آیا نحوه رانندگی تاثیر داره؟

متاسفانه تو مدل های 93-94 مشکل سنسور اکسیژن بیداد میکنه و اصلا به رانندگی و... ربط نداره کیفیت سنسورها پایینه و سریع خراب میشن. سعی کنید تو دوران گارانتی انقد عوضش کنید تا بلخره یکیش کار کنه
    به گلویی نمیشه گفت ربط خاصی داره، فقط روی منیفولد دود بسته میشه. مشکل صدای شما از واشر گلویی بوده که احتمالا شل بسته بودن و سفت کرده حل شده.
    من نمیدونم روند کاری سایپا چطوریه ولی سعی کن شماره درخواست قطعه رو بگیری و خودت تلفنی پیگیری کنی و به هرجا که تونستی زنگ بزن و شکایت کن تا زودتر به نتیجه برسی.

مارک های مختلفی تو بازار هست که اکثرا هم تقلبی هستن. من خبر ندارم سنسور های این یورو 4 ها مارک و مدلشون چیه تا راهنمایی کنن. قدیمی ها بود میتونستم کمک کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    بردمش چند جا نشون دادم
    یکی گفت مشکوک به واشر سرسیلندره
    من بهش گفتم که همین چهار ماه پیش واشر رو تعویض کردم و نه جوش میاره و نه آب کم می کنه و ...
    گفت ممکنه کف تراش به درستی انجام نشده باشه .
    بردمش پیش تنظیم موتوری ( دوستمه ) چندتا مکانیکم اونجا بودن . اوناهم حرف طرف رو تایید کردن ( چون جنت آب بالای رادیات سفت بود ) ولی گفتن محض احتیاط جنت و ترموستات رو تعویض کنم . ( چون سری قبلی جنت رو تعویض نکرده بودم ) . بعد از تعویض بهتر شد . ولی گفتن اونجور که باید نشده . چک کردن روغن موتو شیری رنگ نشده بود . کمپرس هم نداشت . دمای آب هم خوب بود . تو دستگاه دیاگ هم مشکلی دیده نمی شد .
    حالا قرار شد شنبه ببرم شب بزارم دم مغازه طرف تا صبح چک کنه مطمئن بگه از سرسیلندر هست یا نه.
    چون مسافتی که میرم تا محل کارم 400 کیلومتر رفت و برگشته و بیشترش هم بیابون و ... موندم چکار کنم .
    تو فکر بودم که ماشینو صفر کنم ولی یکی از اقوام که گرفته همش دستش بهش بنده . می ترسم با کلی وام و ... ماشینو صفر کنم ولی بازم دم مکانیکی باشم

در ضمن دیسک و کلاج ماشین هم مورد داره . پام که حایل کلاج می شه یه صدای خر خر می کنه . موقع نیم کلاج هم صدا میده . قبلا نشون دادم گفتن جوری نیست که بزارتت تو راه . فعلا باش برو . اگه اونا رو بخوام درست کنم چقدر خرجم می شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •