تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 2365 اولاول ... 21861866870871471571671771871972072172272876881812181718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باسلام
    لطفا تا500 تومن باند امپ وساب خوب پيشنهاد بديد
    هديونيتمم پايونير 5450 وماشين 405 هست

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

حمید جان الان 3012 تک کویل چنده بازاره تهران ؟
    میخوام ماله خودمو بفروشم نمیدونم چه قیمتی بدم . حدود 1 سال کار کرده
    چون امروز jbl 1214 لوله ای گرفتم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان من میخوام ی سیستم رو ماشینم ببندم اما فعلا پول کافی ندارم الان فقط میخوام باند بگیرم اما چون بعدا ساب میندازم برام کیفیت باند و وضوح صداش مهمه تا قدرتش و بیسش چون اونو از ساب بعدا میگیرم هزینش تا سقف 250 باشه به نظر شما کدام از این باندا خوبه و اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین
    hertz hcx 690
    p963
    9633 infinity
    infinity kappa 693.9i
    ya hamon 6975 marof
    با تشکر
    سلام
    هرتز رو من تائید میکنم ولی باید آمپ خوب براش بگیری وگرنه پولت رو دور ریختی.اگه بتونی سقف هزینه رو بالا ببری فوکال فرانسوی اصل و DLS 962 سوئد سراغ دارم.330 تومن.
    infinity kappa 693.9i
    ممنون از راهنمایی ولی از کجا بدونم که این باندی که می گیرم اصله دیروز رفتم چینی بود و220هزار تومان بخرم
    جنس اصل تو این برندها دیگه نیست. همه چین هستند. تنها برندی که بعد از تولید در سوئد داره تایوان مونتاز میشه DLS هست تازه اونم که هنوز (حد اقل تا خرداد) وارد نمیشه معلوم هم نیست جناب فدوی بیاره با این اوضاع دلار.آقای تهرانی که قبلا راکفورد و DLS رو می آورد کلا کشیده کنار و میگه دیگه تو این کار صرف نداره.
    جناب راد هم که فوکال می آورد و MTX برای قسمت Car Audio ظاهرا دیگه برنامه واردات ندارن.
    تو این بازار چینی بند زنی اگر جنس قدیمی و اصل کسی بهتون پیشنهاد داد رو هوا بزنید.سال گذشته من کشتم خودم رو برای اون جنسها با اون قیمتها عالی هیچ کس تره برای حرف ما خورد نکرد.همه اصل بودن و خوش قیمت.شاید نسبت به قیمت خریدشون مقداری بالا کشیده بود ولی الان همه اونها رو خریدن و با قیمتهای چندین برابر دارن میفروشن.
    خلاصه من DLS و فوکال به صورت محدود سراغ دارم.به نظر من خرید جنسهای قدیمی شرف داره به این جدیدها.
    دیگه خود دانید.
    cadence zrs 710
    infinity kappa 693.9i
    Pioneer TS-6975 V2
    کدوم خوبه فعلا می خواهم رو سمندم ببندم ولی بعد از 7یا8 ماه دیگه ساب و آمپ خوب می بندم فعلا کدوم را بخرم بهتره ویا اگر گزینه ی دیگری سراغ دارید بگید تا 260هزار تومان...
    یه 60-70 تا بزار روش جنس اصلی بگیر.
    این هدیونیتهای مارشال (که قیمتش هم زیر 100 تومن هست) آیا نسبت به قیمتش میصرفه ؟ آیا کسی استفاده کرده ؟
    من به شخصه میگم هیچکدام.
    ببخشيد يه سوال مبتديانه :
    آيا ساب رو ميشه بدون آمپ به هديونيت وصل كرد يا حتما و الزاما بايد آمپ باشه تا كار كنه؟
    خيلي ممنون
    خیر.
    به نظر من پخش تصویری نگیر دردسرش زیاده.
    باسلام
    لطفا تا500 تومن باند امپ وساب خوب پيشنهاد بديد
    هديونيتمم پايونير 5450 وماشين 405 هست
    دوست من خیلی دیر تشریف آوردید.الان فقط 300 باید بدی تا یه اسپیکر معقول تهیه کنید.بقیه پیشکش.

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان الان 3012 تک کویل چنده بازاره تهران ؟
    میخوام ماله خودمو بفروشم نمیدونم چه قیمتی بدم . حدود 1 سال کار کرده
    چون امروز jbl 1214 لوله ای گرفتم
    سلام امیر جان.نمیدونم باید سوال کنم. البته آکبندش بعید میدونم باشه.حدود 120 فکر کنم بتونی بفروشی. ولی دقیق نمیدونم.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام امیر جان.نمیدونم باید سوال کنم. البته آکبندش بعید میدونم باشه.حدود 120 فکر کنم بتونی بفروشی. ولی دقیق نمیدونم.
    داداش فکر کنم نو 100 به بالا باشه.105-110 حالا شما اگه شد یه قیمت برا ما بگیر تا فردا ظهر . دمت گرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس لطفا اسپيکر و امپ تا 500. معرفي کنيد
    ممنون

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یعنی اگه 70 تومان بزارم رو پولم چی می تونم بگیرم یعنی320هزار تومان کدوم مارک بهتره راهنمایی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میگم اقا حمید این فوکال یا dsl مطمئنی که اصل هستن الان چین بازارو پر کرده ها بعد کیفیت دارن یا قدرت؟
    بعد اینکه چندway هستن ؟
    الان خودت کدومشو دارین؟
    الان قیمت هرتز رو داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اق من یه سئوالی داشتم.میخواستم بدونم میشه 6 عدد باند معرفی کنید که بشه هر 6تا شو رو تاقچه ی 405 بست.من خودم 6975 و718ex رو در نظر دارم.راستی شرایط امپیلی رو هم بگین.و ایا خازن میخواد.؟ با تشکر.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش فکر کنم نو 100 به بالا باشه.105-110 حالا شما اگه شد یه قیمت برا ما بگیر تا فردا ظهر . دمت گرم
    سلام امیر جان نتونستم دوسم رو گیر بیارم. شرمنده.
    پس لطفا اسپيکر و امپ تا 500. معرفي کنيد
    ممنون
    اگر کامپوننت بخوای بگیری راکفورد سری پانچ P1652s حدود 320 هستش.اگر 9*6 خوب میخواهی DLS 962 یا Focal 690cv1 اونم 320 بود قبل عید الان نمیدونم چند میگه.
    یعنی اگه 70 تومان بزارم رو پولم چی می تونم بگیرم یعنی320هزار تومان کدوم مارک بهتره راهنمایی کنید؟
    بالا گفتم خدمت دوستتون.
    میگم اقا حمید این فوکال یا dsl مطمئنی که اصل هستن الان چین بازارو پر کرده ها بعد کیفیت دارن یا قدرت؟
    بعد اینکه چندway هستن ؟
    الان خودت کدومشو دارین؟
    الان قیمت هرتز رو داری؟
    1-به هیچ عنوان DLS و مدل 690CV1 فوکال چینی نداره.این فوکال که اصلا ماله الان نیست. ماله 5-6 سال پیشه و از نظر اصالت کاملا تائید میشه.DLS هم اگر 962 کارتون سبز باشه اصل سوئد و اگر کارتن جدید باشه فکر کنم نارنجی شده که روش زده ساخت تایوان.
    2-هم کیفیت بسیار بالا داره چون ووفرشون هر دو کاغذیه .هم قدرت عالی.
    3-من تو استیج جلو کامپوننت DLS MS6A دارم.
    4-قیمت هرتز رو بعد از تعطیلات باید برم شرکت بگیرم.
    اق من یه سئوالی داشتم.میخواستم بدونم میشه 6 عدد باند معرفی کنید که بشه هر 6تا شو رو تاقچه ی 405 بست.من خودم 6975 و718ex رو در نظر دارم.راستی شرایط امپیلی رو هم بگین.و ایا خازن میخواد.؟ با تشکر.
    یعنی سه جفت 9*6؟؟!!!چرا من رو تاقچه عقب دو جفت دیدم میبندن که بسیار کار اشتباهی هستش.میتونم دلیلتون رو بدونم؟

13. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •