باسلام
لطفا تا500 تومن باند امپ وساب خوب پيشنهاد بديد
هديونيتمم پايونير 5450 وماشين 405 هست
باسلام
لطفا تا500 تومن باند امپ وساب خوب پيشنهاد بديد
هديونيتمم پايونير 5450 وماشين 405 هست
حمید جان الان 3012 تک کویل چنده بازاره تهران ؟
میخوام ماله خودمو بفروشم نمیدونم چه قیمتی بدم . حدود 1 سال کار کرده
چون امروز jbl 1214 لوله ای گرفتم
سلام
هرتز رو من تائید میکنم ولی باید آمپ خوب براش بگیری وگرنه پولت رو دور ریختی.اگه بتونی سقف هزینه رو بالا ببری فوکال فرانسوی اصل و DLS 962 سوئد سراغ دارم.330 تومن.
جنس اصل تو این برندها دیگه نیست. همه چین هستند. تنها برندی که بعد از تولید در سوئد داره تایوان مونتاز میشه DLS هست تازه اونم که هنوز (حد اقل تا خرداد) وارد نمیشه معلوم هم نیست جناب فدوی بیاره با این اوضاع دلار.آقای تهرانی که قبلا راکفورد و DLS رو می آورد کلا کشیده کنار و میگه دیگه تو این کار صرف نداره.
جناب راد هم که فوکال می آورد و MTX برای قسمت Car Audio ظاهرا دیگه برنامه واردات ندارن.
تو این بازار چینی بند زنی اگر جنس قدیمی و اصل کسی بهتون پیشنهاد داد رو هوا بزنید.سال گذشته من کشتم خودم رو برای اون جنسها با اون قیمتها عالی هیچ کس تره برای حرف ما خورد نکرد.همه اصل بودن و خوش قیمت.شاید نسبت به قیمت خریدشون مقداری بالا کشیده بود ولی الان همه اونها رو خریدن و با قیمتهای چندین برابر دارن میفروشن.
خلاصه من DLS و فوکال به صورت محدود سراغ دارم.به نظر من خرید جنسهای قدیمی شرف داره به این جدیدها.
دیگه خود دانید.
یه 60-70 تا بزار روش جنس اصلی بگیر.
من به شخصه میگم هیچکدام.
خیر.
به نظر من پخش تصویری نگیر دردسرش زیاده.
دوست من خیلی دیر تشریف آوردید.الان فقط 300 باید بدی تا یه اسپیکر معقول تهیه کنید.بقیه پیشکش.
سلام امیر جان.نمیدونم باید سوال کنم. البته آکبندش بعید میدونم باشه.حدود 120 فکر کنم بتونی بفروشی. ولی دقیق نمیدونم.
داداش فکر کنم نو 100 به بالا باشه.105-110 حالا شما اگه شد یه قیمت برا ما بگیر تا فردا ظهر . دمت گرم
پس لطفا اسپيکر و امپ تا 500. معرفي کنيد
ممنون
یعنی اگه 70 تومان بزارم رو پولم چی می تونم بگیرم یعنی320هزار تومان کدوم مارک بهتره راهنمایی کنید؟
میگم اقا حمید این فوکال یا dsl مطمئنی که اصل هستن الان چین بازارو پر کرده ها بعد کیفیت دارن یا قدرت؟
بعد اینکه چندway هستن ؟
الان خودت کدومشو دارین؟
الان قیمت هرتز رو داری؟
اق من یه سئوالی داشتم.میخواستم بدونم میشه 6 عدد باند معرفی کنید که بشه هر 6تا شو رو تاقچه ی 405 بست.من خودم 6975 و718ex رو در نظر دارم.راستی شرایط امپیلی رو هم بگین.و ایا خازن میخواد.؟ با تشکر.
سلام امیر جان نتونستم دوسم رو گیر بیارم. شرمنده.
اگر کامپوننت بخوای بگیری راکفورد سری پانچ P1652s حدود 320 هستش.اگر 9*6 خوب میخواهی DLS 962 یا Focal 690cv1 اونم 320 بود قبل عید الان نمیدونم چند میگه.
بالا گفتم خدمت دوستتون.
1-به هیچ عنوان DLS و مدل 690CV1 فوکال چینی نداره.این فوکال که اصلا ماله الان نیست. ماله 5-6 سال پیشه و از نظر اصالت کاملا تائید میشه.DLS هم اگر 962 کارتون سبز باشه اصل سوئد و اگر کارتن جدید باشه فکر کنم نارنجی شده که روش زده ساخت تایوان.
2-هم کیفیت بسیار بالا داره چون ووفرشون هر دو کاغذیه .هم قدرت عالی.
3-من تو استیج جلو کامپوننت DLS MS6A دارم.
4-قیمت هرتز رو بعد از تعطیلات باید برم شرکت بگیرم.
یعنی سه جفت 9*6؟؟!!!چرا من رو تاقچه عقب دو جفت دیدم میبندن که بسیار کار اشتباهی هستش.میتونم دلیلتون رو بدونم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)