اگه بخوام مقایسه کنم با نت 1 مگ الانم که 70 تومنه :
این سپنتاس :
۱۰۲۴ ۸۰GB
149 هزار تومان
یعتی دو برابر تاره اینم محدودیت 80 گیگ داره
اگه بخوام مقایسه کنم با نت 1 مگ الانم که 70 تومنه :
این سپنتاس :
۱۰۲۴ ۸۰GB
149 هزار تومان
یعتی دو برابر تاره اینم محدودیت 80 گیگ داره
فکر کنم با این حساب حجمی دو مگ با شبانه رایگان همین فن اوا از همه بهتر باشه.
شبی 4/5 گیگ دانلود می کنی که 30 شب می شه : 135 گیگ + 40 گیگ هم حجم داره کلا = 175 گیگ قیمت هم 110 هزار تومان
من قبلا سرویس 1 مگ محدود 3gb داشتم ، شبی هم 3 گیگ دانلود میکردم ، این قضیه 4 - 5 ماهی ادامه داشت که بعدا دیدم یک شب سرعتم شده 32 دقیقا بعد از ساعت 2 صبح سرعتم 32 میشد یعنی منو محدود کردن
بعد از این قضیه اومد نامحدود گرفتم
الانم فکر نکنید راحت هر شب هر چقد بخاید دانلود کنید اگه رعایت نکنید و زیاد دانود کنید شبانه محدودتون میکنه
من تا دو ماه پیش چند ماه محدود دو مگ داشتم. هر شب هم شبی 4/5 گیگ دانلود می کردم ولی یکبار هم سرعت شبانم رو کم نکردن.
البته با این وضعی که سر نامحدود آوردن نمی دونم الان سر دانلود شبانه هم بلایی آوردن یا نه ؟
شنیدم (مطمئن نیستم) که سپنتا برای تهران برای نامحدوداش محدودیت حجم اعمال نمیکنه، میتونید تو تاپیک سپنتا بپرسید از کسایی که دارن یا زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید
دوستانی که نامحدود بدون مصرف منصفانه میخوان فعلا فقط شرکت پیشگامان خوب هست
البته ضریب اشتراک 1 به 10 هست یعنی سرعت 1 مگ حدود 102 هست ماهی 71000 تومن
هیچ مصرف منصفانه ای هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
این ماله شهر اصفهان است. تهران هم همین قیمته و نامحدود داره ؟
من گشتم ولی پیدا نکردم.
downstream مودم که اصن پایین نمیاد!!!!!!!
سرعتو از اکانتینگ محدود میکنن و downstream رو همون مقدار باقی میمونه و تغییر نمیکنه!!
ضریب اشتراک فن آوا قبل از اعمال محدودیت ۱ به ۱ بود و حالا که محدود شده ۱ به ۸ شده ولی پیشگامان فکر کنم از اول سرعتش ۱۶ کیلوبایته یا سرعت بین ۱۰ نفر تقسیم میشه در نوسانه ولی بازم تحقیق کنین ببینین چطوریه خبر بدین
Last edited by sorooshfm; 19-05-2015 at 21:09.
نه بعضی موقع سرویس عوض کنی دان استریم تغییر می کنه بستگی به شاتل داره برای هر سرویس روی چی ببنده
منم همینو میگم دیگه شما باید قسمت نرم افزار اکانتینگ و دور بزنی همین آدم نیستن اونجا که نرم افزاره میگه بعد فلان گیگ طی یه مدت خاص آقارو ببند به دیال آپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)