تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 1404 اولاول ... 2186186687087147157167177187197207217227287688181218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

يه كنسول قرار نيست تا سال هاي سال كه بازي براش بياد . عمر متوسط هر كنسول 5 تا 6 سال هست . Psp هم خيلي به خودش فشار بياره تا 2010 بتونه رو پا وايسه وگرنه بعدش به كل از دور خارج ميشه .
    ---------------------------
    اصلا با حرف شما موافق نیستم.
    1- پی اس پی 3000 تازه اومده و حداقل باید تا 2سال دیگه رو کار باشه
    2-شایعه آمدن پی اس پی 2 و 4000
    3- شرکت سونی همین جوری یه دفعه پی اس پی رو از دور خارج نمی کنه .(مثل ps2)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خارج شدن یه کنسول بیشتر به بازیهایی که براش درست میشه بستگی داره حالا اگه بازیهایه جدید که برایه psp 3000 درست میشه برایه psp 2000 هم بشه یا روش کار کنه حالا حالا این کنسول تو رقابت میمونه وگرنه باید فاتحشو بخونیم و یا با بازیهایه قدیمی سرگرم بشیم
    حمید جون راست میگه اگر همین طور پیش بره و تو 3 تا 4 ماه فقط یکی دو تا بازیه دل چسپ برایه psp 2000 بیاد بیرون کم کم باید باهاش خداحافظی بکنیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------------------------
    اصلا با حرف شما موافق نیستم.
    1- پی اس پی 3000 تازه اومده و حداقل باید تا 2سال دیگه رو کار باشه
    2-شایعه آمدن پی اس پی 2 و 4000
    3- شرکت سونی همین جوری یه دفعه پی اس پی رو از دور خارج نمی کنه .(مثل ps2)
    psp همين الانشم از دور خارج شده . من خودم psp دارم ولي از بس بازي درست و حسابي براش نيومده رفتم سيستممو ارتقا دادم .
    واقعا بازي براي psp نمياد اينو بايد قبول كرد . تو ماه فوريه ( همين ماهي كه توش هستيم ) تمامه كنسول ها حداقل 10 عنوان بازي براشون مياد ولي psp فقط 3 بازي براش مياد .

4. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیزان یه سوال فوری ، من امروز یه کابل ویدئو برای پی اس پی اسلیم خریدم ( مدل Component 5 فیش ) اما وقتی وصل میکنم و میخوام از تو xmb بزنم وصل شه این پیغام رو میده :

کسی میدونه مشکل از چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ کابل خرابه ؟ من خودم مدل 3 فیش رو هم دارم که درست کار میکنه و کیفیتش خوبه و برای این رفتم 5 فیش خریدم که میخواستم بازیهامو رو tv اجرا کنم ...
    ممنون میشم جواب بدید ( ورژن فریم ور من 5.00 ) هستش ...

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من می خوام از دبی psp 2000 بگیرم از کجا باید frimware اونو بفهمم که ببینم کپی خور می شه یا نه؟
    Last edited by alireza fatemi; 13-02-2009 at 02:13.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

psp همين الانشم از دور خارج شده . من خودم psp دارم ولي از بس بازي درست و حسابي براش نيومده رفتم سيستممو ارتقا دادم .
    واقعا بازي براي psp نمياد اينو بايد قبول كرد . تو ماه فوريه ( همين ماهي كه توش هستيم ) تمامه كنسول ها حداقل 10 عنوان بازي براشون مياد ولي psp فقط 3 بازي براش مياد .
    منم کاملا موافقم...ولی این 2_3 ماه بعد کمی شاید اوضاع بهتر بشه.. ولی به نظر میرسه کلا سونی زیاد تو فکر کنسول دستیش نیست این روزا....شاید به خاطر خوب فروش نرفتن بازی های psp باشه.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

9

منم کاملا موافقم...ولی این 2_3 ماه بعد کمی شاید اوضاع بهتر بشه.. ولی به نظر میرسه کلا سونی زیاد تو فکر کنسول دستیش نیست این روزا....شاید به خاطر خوب فروش نرفتن بازی های psp باشه.
    -------------------
    قبول شما راست می گید ولی اگه نسل بعدی پی اس پی بیاد .(شایعه هم شده که 80 درصد درسته چون پی اس پی 3000 هم همینطوری مخفی می کردن.)
    شما توقع نداشته باش برای یه کنسول دستی ماهی 10 تا بازی بیاد.
    موضوع DS هم فرق داره:
    1- پرفروش ترین کنسول جهان
    2-خرج بازی هاش همونطور که گفتید به 1 میلیون نمی رسه و به جای سه تا بازی با خرج 7یا8 میلیون تو ماه براش 100 تا بازی می زنن.
    فعلا پی اس پی تو کنسول های شرکت سونی بیشتر از ps3می فروشه.(در مورد بازی تقصیر خود سونی است.)
    (تو ژاپن هم چند بار اول شد.)
    سونی اگه به فکر نیست چرا بازی های معروفی مانند god of war یا Resistance و... (شایعه اومدن little big plant)
    بیرون می ده.

9. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من می خوام از دبی psp 2000 بگیرم از کجا باید frimware اونو بفهمم که ببینم کپی خور می شه یا نه؟
    شما دستگاه را روشن کن و مسیر زیر را دنبال کن
    settings=>system settings=>system information

جلوی system software یک عدد نوشته شده که دقت کن زیر 4.01 باشه.ترجیحا 3.90 به پایین.
    البته این هم بگم که دستگاه با فریمور پایین خیلی خیلی بد گیر میاد.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا کسی نمیخواد جواب بده به ما ؟؟ من کارم خیلی واجبه ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-------------------
    قبول شما راست می گید ولی اگه نسل بعدی پی اس پی بیاد .(شایعه هم شده که 80 درصد درسته چون پی اس پی 3000 هم همینطوری مخفی می کردن.)
    شما توقع نداشته باش برای یه کنسول دستی ماهی 10 تا بازی بیاد.
    موضوع DS هم فرق داره:
    1- پرفروش ترین کنسول جهان
    2-خرج بازی هاش همونطور که گفتید به 1 میلیون نمی رسه و به جای سه تا بازی با خرج 7یا8 میلیون تو ماه براش 100 تا بازی می زنن.
    فعلا پی اس پی تو کنسول های شرکت سونی بیشتر از ps3می فروشه.(در مورد بازی تقصیر خود سونی است.)
    (تو ژاپن هم چند بار اول شد.)
    سونی اگه به فکر نیست چرا بازی های معروفی مانند god of war یا Resistance و... (شایعه اومدن little big plant)
    بیرون می ده.
    سوني مجبوره بازي بده بيرون چون ناسلامتي كنسول ساخته خودشه و بايد حتي اگه ضرر هم بده بايد براش بازي بسازه . اما شركت هاي ديگه مجبور نيستن بازي بسازن
    حالا يه سوال :
    ميدوني امسال به جز سوني كدوم شركت بازي اختصاصي براي psp ميسازه ؟. جوابش اينه : شركت اسكور انيكس و يكي دو تا شركت ژاپني ديگه . اونم به خاطره اينه كه بازي هاشون به زبانه ژاپني هست و تو ژاپن فروش ميره . اما يه شركت معروف آمريكايي و اروپايي حتي يه بازي پازل هم براي psp نميسازه .
    بازي هاي مولتي پلتفرم رو هم ديگه روي psp نميسازن چه برسه به اختصاصي . بازي هايي مثل call of duty 5 و tomb raider underword و madagascar 2 و kong fo panda و quantom of solace , hulk و هزار تا بازي ديگه كه براي تمام كنسول هاي موجود ساختن به جز psp . البته ما كه بدمون نمياد براي psp بازي بسازن ولي متاسفانه نميسازن .
    در ضمن اگه خواستي يه سر به سايت vgchartz بزن ببين آمار فروش بازي هاي psp چه قدر افتضاح هست . ( متاسفانه هر كنسولي كه كپي خور بشه ديگه بايد فاتحه اش خونده بشه )

13. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •