به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
آره این بار مردم خبر ندارن ..... من فعلا 170 مگ آهنگ دانلود کردم .....چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
bebakhshid inghad post midam
براي من رو 5 فيكس بود نميدونم ماله شبكه بود يا گوشي من.آخه گوشي من edge نداره.![]()
مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
" در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!!
هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
دوست عزیز فکر نکنم هیچ جای دیگه دنیا gprs رو بر حسب زمان حساب کنند!
1. چرا اینطوری فکر کردین که مسئولای ایرانسل اینجا باید باشن ؟
2. مبنای زمانی برای GPRS رو به صورت عادی نمیدن، مگه اینکه مثلا یک ماهه
3. اس ام اس برای همه مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)