چقد در ماه مصرف؟میصرفه برات که برای مغازه مودم و بخری و نت وصل کنی؟خب بسته بخر روی موبایلت. البته به نظر من سمت شاتل نیا که شدیدا ترافیک دزده .شرکت های دیگه هستن اگرم مصرفت کمه بسته دیتا بخر روی موبایلت راحت
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
چقد در ماه مصرف؟میصرفه برات که برای مغازه مودم و بخری و نت وصل کنی؟خب بسته بخر روی موبایلت. البته به نظر من سمت شاتل نیا که شدیدا ترافیک دزده .شرکت های دیگه هستن اگرم مصرفت کمه بسته دیتا بخر روی موبایلت راحت
والا منم فعلا نمیدونم بعد از اینکه تخلیه کردم کجا برم![]()
فعلا هر كجا برين از اين بدتر
بهتر همين شاتل بمونين
يا كلا اگر كيفيت خط خوبي ندارين برين سمت بيسيم و وايرلس مخصوصا TD البته اونم همچين تعريفي نيست ولي حداقل سرعت ش معمولا بيشتر ولي نه بهتر و نه ارزونتر
موفق باشين
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام درخواست تخلیه دادم گفتن 3 هفته طول میشکه ! دوستان این نرمال هستش ؟ برای همه اینقدر طول میشکه؟
خیر ،کاملا هم غیرطبیعیه. برای من هم با اینکه طول کشید ولی ۵ روز شد ،شما بهتره ۱۹۵ شکایت کنی
سه هفته!!!!!
چه خبره؟؟؟؟
باید تو دو روز تخلیت کنن
اگه بیشتر از این طول کشید برو شکایت کن تا علافت نکنن
مثل انتخاب بد و بدتر میمنه
بحثه بجای بررسی و راه کار، رفته سمت همه بد هستنالبته گناهی هم نداریم چون وقتی می بینیم اطرافمون وضع سرویس هاشون خیلی بهتر از ما است چه انتظاری می شه داشت
از دید من این رفیقمون بهتره بازار هدفی که می خواهد پوشش بدهد را بررسی کند و بر اساس ترافیک پهنای باند و حجم مصرفی ماهای گذشته و تخمین رشد اینده و میزان حجم پشتیبانی که لازم داره و کیفیت پشتیبانی، سرویس مناسب بعدی رو انتخاب کنه ( وقتگیر است ولی در طولانی مدت بهتر جواب می ده )![]()
دوستان یه نگاه به عکس پایین بندازید بعدش یک دقیقه سکوت :/
![]()
شما رو نمیدونم ولی هارد من این سرعت رو ساپورت نمیکنه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)