من 2 سیمکارت 4g دارم قبلا فقط یکیش 4g میشد ... الان برعکس کردن جاهاشون رو![]()
من 2 سیمکارت 4g دارم قبلا فقط یکیش 4g میشد ... الان برعکس کردن جاهاشون رو![]()
از وقتی که کنترل همراه اول دست بعضیها افتاده شیوه برخوردشون با کاربران هم از موضع زور و قدرت شده! کوچکترین حق و حقوق و احترامی برای کاربران قائل نیستن سیمکارت دومی دارم که حدود ده سال هست استفاده میکنم از اون ثبت نامی ها بوده یعنی از اول بنام خودم ثبت نام کردم و دست بدست هم نشده سندش هم بنام خودم هست . حالا دیروز میبینم خط یکطرفه شده زنگ زدم پشتیبانی میگه به این خاطر یکطرفه کردیم تا برای تطبیق مشخصات مالک به مرکز خدمات همراه اول مراجعه کنید!حالا نمیدونم بعد از ده سال تطبیق مشخصات یعنی چی پس این سندی که دست منه چی هست! جالب تر اونکه از طریق دفاتر سطح شهر هم نمیشه و فقط باید به خود همراه اول مراجعه کنی که تو شهر بزرگی مانند شیراز فقط یکدونه مرکز خدمات همراه اول هست . حالا کدوم قانون اجازه میده خطی که بنام خودت هست و بدهی هم نداره رو یکطرفه کنند
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
همراه اول فقط اعتباری خوبه واقعا خیلی بد تا می کنن با دائمی ها . مورد شما که خیلی خوبه تازه
دوستان همراه اول رو باند 3 1800 مگاهرتز 5 مگاهرتز پهنای باند داره؟ رو باند 7 2600 مگاهرتز هم 20 مگاهرتز پهنا داره؟
من یک مشکلی که دارم گوشی آیفون 6 اسA1633 LLA من فقط رو باند 3 هست و رو باند 7 نمیره؟ ولی ایرانسل میندازم میره رو باند 7
این گوشی از نسل 4.5 ساپورت میکنه؟
یعنی با 2 کریر جمعا 300 مگابیتی حداکثر سرعتش چقدر باید باشه؟
مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟
یعنی حداقل باید 50 مگابیت رو بده که 9 مگابیت میده؟
چرا CA انجام نمیشه؟
Last edited by bsm1992; 05-05-2017 at 10:54.
برای ثبت کد ملی باید بری
سلام
من یه بسته نامحدود شبانه گرفته بودم از ساعت 1 الی 11 بود دیگه
یعد یه الفا + یک ماهه هم گرفتم 100 + 100 مگ
امروز میبینم که ساعت 10:51 برام اسمس اومده بسته الفا + شما تموم شد
مگه امکان داره تا وقتی که بسته نامحدود شبانه هستش از بسته الفا + استفاده کنه ؟
بسته های جدید بلند مدت همراه اول
![]()
Last edited by Le0nard0; 05-05-2017 at 11:39.
نمی دونم اینا فازشون چیه ؟؟؟ باور کنید شبانه اصلا استفاده نمی شه ! شما همون 15 گیگ و 30 گیگ روزانه رو در نظر بگیرید ... قیمت خیلی خیلی گرونه![]()
این بسته واسه هر کسی بسته به نصرفش فرق میکنه
یعنی اون کد رو که بزنین مثلا واسه من
۴۵ گیگ روزانه ۴۵ گیگ شبانه زد ۱۱۵ تومن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)