تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 752 اولاول ... 217617667707713714715716717718719720721727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جواب نمیدید حداقل بگید همون Klipsch رو از کجا میتونم تهیه کنم، مثل اینکه اصلا نیست!
    شما خودتون این مدل رو داشتید؟ توی گوش راحته، در نمیاد؟ یه این مدلی داشتم موقع دراز کشیدن تا یکم سرمو کج میکردم از گوش می افتاد بیرون
    لطف کنین آدرس یه جایی که اصلش گیر بیاد رو با حدود قیمت بگید
    سلام
    خوب من که جواب دادم.حدود 110 هزار تومان
    مجتمع پایتخت طبقه اول اسم فروشگاه رو فراموش کردم ولی کنار پله ها بود .اگه اونجا موجود نداشتن میتونین از شرکتش که تو همون مجتمع پایتخت هست برجb طبقه دهم واحد1002 ارتافرورد تهیه کنین.
    در مورد قرار گیری در گوش اگه سری مخصوص و سایز گوشتون رو انتخاب نکنین نه تنها براحتی از گوشتون خارج خواهد شد بلکه اصلا کیفیت صدا و بیس خوبی هم نخواهد داشت.حتی افراد حرفه ای هم گاها در پیدا کردن سری مناسب از بین انواع سری های موجود در پکیج هدفون بمشکل بر میخورن.باید تک تک سری ها رو با حوصله و بنوبت با هر دو گوشی داخل گوشتون ببرین و امتحان کنین .(البته قبل از اینکار با یک دستمال تمیز یا دستمال کاغذی داخل گوشتون رو کامل تمیز کنین که این کار باعث میشه کانال گوشتون کمی چرب بشه که همین چرب شدن با تماس سری هدفون کمک شایانی در محکم شدن هدفون داخل گوشتون خواهد شد.)بعد از انتخاب سری مناسب که احساس راحتی و چفت شدن کامل هدفون داخل گوشتون بهتون دست داد با 2 انگشتتون هدفون رو تکونی بدین تا احیانا اگه یکی از گوشیها شل شده باشه متوجه بشین چون این وضعیت هم شدیدا در کیفیت صدا موثر خواهد بود.
    در مورد این مدل s4 نه تنها من بلکه اکثر دوستانی هم که دارن هیچ مشکلی با قرار گیری در گوششون نداشتن ولی خوب کلا هدفونهای inear با توجه به نحوه قرار گیریشون در گوش موقع دراز کشیدن ممکنه مشکل ساز بشن.
    موفق باشین

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه سوال تقریبا بیربط
    پیچ خوردن سیم AKG K512 امونم رو بریده به طرز فجیعی پیچ میخوره مثل مار دور خودش میپیچه
    برای فرار از این معضل راه حل خاصی وجود داره؟
    سلام
    معمولا اکثر هدفونهایی که کابل نازک و درازی دارن با این مشکل مواجه هستن.
    دو تا راه حل داره.
    1 قسمتی از سیم رو بصورت حلقه ای بپیچین و با بست مخصوص ببندینش که با این کار هم از قسمت بلند و اضافی کابل راحت میشین و هم از پیچ خوردنهای مداوم.
    2.یه کابل که ضخامتی حدود 2 یا 3 برابر کابل خود هدفونتون باشه رو انتخاب کنین و بصورت مارپیچی دور کابل هدفونتون بتابین و از 10 سانتیمتر با لنت بچسبونین که این کار هم از پیچ خوردن کابل جلوگیری میکنه و هم کابل رو در برابر کشیدگیها و گیر کردگیهای ناخواسته و شدید حفظ میکنه و عمر کابلتون رو افزایش میده.
    موفق باشین

4. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    خوب من که جواب دادم.حدود 110 هزار تومان
    مجتمع پایتخت طبقه اول اسم فروشگاه رو فراموش کردم ولی کنار پله ها بود .اگه اونجا موجود نداشتن میتونین از شرکتش که تو همون مجتمع پایتخت هست برجb طبقه دهم واحد1002 ارتافرورد تهیه کنین.
    در مورد قرار گیری در گوش اگه سری مخصوص و سایز گوشتون رو انتخاب نکنین نه تنها براحتی از گوشتون خارج خواهد شد بلکه اصلا کیفیت صدا و بیس خوبی هم نخواهد داشت.حتی افراد حرفه ای هم گاها در پیدا کردن سری مناسب از بین انواع سری های موجود در پکیج هدفون بمشکل بر میخورن.باید تک تک سری ها رو با حوصله و بنوبت با هر دو گوشی داخل گوشتون ببرین و امتحان کنین .(البته قبل از اینکار با یک دستمال تمیز یا دستمال کاغذی داخل گوشتون رو کامل تمیز کنین که این کار باعث میشه کانال گوشتون کمی چرب بشه که همین چرب شدن با تماس سری هدفون کمک شایانی در محکم شدن هدفون داخل گوشتون خواهد شد.)بعد از انتخاب سری مناسب که احساس راحتی و چفت شدن کامل هدفون داخل گوشتون بهتون دست داد با 2 انگشتتون هدفون رو تکونی بدین تا احیانا اگه یکی از گوشیها شل شده باشه متوجه بشین چون این وضعیت هم شدیدا در کیفیت صدا موثر خواهد بود.
    در مورد این مدل s4 نه تنها من بلکه اکثر دوستانی هم که دارن هیچ مشکلی با قرار گیری در گوششون نداشتن ولی خوب کلا هدفونهای inear با توجه به نحوه قرار گیریشون در گوش موقع دراز کشیدن ممکنه مشکل ساز بشن.
    موفق باشین
    یعنی توی خودش چند تا سری داره و قابل تعویضه؟
    یعد اینجایی که گفتید اصلش رو داره دیگه؟
    مدل هایی که گفتید S4 و S5 بود، کدومشون بهتره و اصلا فرقشون چیه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جناب سالار خان انقدر توصيفت خوب و گويا بود که مني که دنبال مانستر بودم پشيمونم کرد بکل
    عزيز من خودم الان سنهايزر hd 280 pro دارم خيلي راضيم با پلير cowon j3 و سو رس فلک گوش ميدم فقط چون هدفونه ديگه اي گوش نکردم ميخوام بدونم برا من m50 سرتره از ماله خودم که بگيرمش؟
    يا نه بچسبم به همينو پول زيادي هدر ندم يا واقعا اگه ارزش داره اينو بدم يچي ديگه بگيرم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    خواهش میکنم
    میخوام یه پیشنهاد و یه نصیحت دوستانه بهتون بکنم لطفا قبول کنین.
    اول اینکه امضای rave-87 عزیز رو حتما بخونین.
    دوم اینکه اگه همون طور که گفتین از setup اتون راضی هستین باور کنین بهترین setup دنیاست و ارزشش 1 میلیارد تومان هست.چون هدف اصلی لذت بردن از موسیقی هست و شما این لذت رو میبرین حالا این سوال پیش میاد هر چقدر که بخواین بیشتر هزینه کنین ایا واقعا لذتی که خواهید برد بیشتر میشه؟بعنوان مثال شما m50 رو تهیه کنین چند درصد افزایش کیفیت خواهید داشت که روی احساس لذتی که از موسیقی با هدفون قبلیتون میبردید بیشتر لذت ببرین؟و اینکه حتما بعد از اون نیاز به امپ خواهید داشت.و بعد از اون مجددا احساس نیاز به هدفون بهتر و در واقع هدفتون تغییر خواهد کرد و هدف دیگه لذت از موسیقی نیست و هدف اصلی تجربه شنیدن صدا با setup های مختلف خواهد بود و بعد از اون ایده ال گرایی و نیاز به داشتن بهترین که عقل و منطق میگه به چه قیمتی و برای چی؟حالا بدتر از اون اینکه بهترین Setup دنیا رو هم داریم ایا تراکهای مناسب اون هم راحت بدست میاریم با سبک موسیقی مورد نظرمون که بتونیم از تمام توان setup امون بهرمند بشیم یا اینکه مجبوریم هرچی بزور بدست اوردیم هر سبکی و هر اهنگی که شد رو مجبوری گوش بدیم چون کیفیتش با setup مون همخونی داره.(اگه یه mp3 128 بیکیفیت رو با بهترین هدفون دنیا گوش بدین کیفیتش با یه هدفون 100 تومانی فرق نخواهد داشت فقط یه عالمه هیس و های اضافیتر خواهید شنید.)
    منظورم از گفتن این حرفها این بود که بیایم اول هدفمون رو مشخص کنیم و نسبت به رسیدن به اون هدفمون با کمترین هزینه (که با مشورت اساتید ممکن میشه) بهترین بازده رو تا جایی که نیازمون رو براورده کنه بدست بیاریم و برای اون وقت بزاریم و تلاش کنیم .

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

یعنی توی خودش چند تا سری داره و قابل تعویضه؟
    یعد اینجایی که گفتید اصلش رو داره دیگه؟
    مدل هایی که گفتید S4 و S5 بود، کدومشون بهتره و اصلا فرقشون چیه؟ ممنون
    بله سری های مختلف داره و قابل تعویض هست.
    بازهم بله با گارانتی و اصلش رو تقدیمتون میکنن.
    برای من که فرقی نداشت هردو یک نوع صدا داشتن.بنظر من s4 رو بگیرین و هزینه اضافی بخاطر مدل بالاتر ندین مگر اینکه s4 موجود نداشته باشن.
    موفق باشین
    Last edited by salar_221; 10-05-2012 at 16:36.

7. 7 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خواهش میکنم
    میخوام یه پیشنهاد و یه نصیحت دوستانه بهتون بکنم لطفا قبول کنین.
    اول اینکه امضای rave-87 عزیز رو حتما بخونین.
    دوم اینکه اگه همون طور که گفتین از setup اتون راضی هستین باور کنین بهترین setup دنیاست و ارزشش 1 میلیارد تومان هست.چون هدف اصلی لذت بردن از موسیقی هست و شما این لذت رو میبرین حالا این سوال پیش میاد هر چقدر که بخواین بیشتر هزینه کنین ایا واقعا لذتی که خواهید برد بیشتر میشه؟بعنوان مثال شما m50 رو تهیه کنین چند درصد افزایش کیفیت خواهید داشت که روی احساس لذتی که از موسیقی با هدفون قبلیتون میبردید بیشتر لذت ببرین؟و اینکه حتما بعد از اون نیاز به امپ خواهید داشت.و بعد از اون مجددا احساس نیاز به هدفون بهتر و در واقع هدفتون تغییر خواهد کرد و هدف دیگه لذت از موسیقی نیست و هدف اصلی تجربه شنیدن صدا با setup های مختلف خواهد بود و بعد از اون ایده ال گرایی و نیاز به داشتن بهترین که عقل و منطق میگه به چه قیمتی و برای چی؟حالا بدتر از اون اینکه بهترین Setup دنیا رو هم داریم ایا تراکهای مناسب اون هم راحت بدست میاریم با سبک موسیقی مورد نظرمون که بتونیم از تمام توان setup امون بهرمند بشیم یا اینکه مجبوریم هرچی بزور بدست اوردیم هر سبکی و هر اهنگی که شد رو مجبوری گوش بدیم چون کیفیتش با setup مون همخونی داره.(اگه یه mp3 128 بیکیفیت رو با بهترین هدفون دنیا گوش بدین کیفیتش با یه هدفون 100 تومانی فرق نخواهد داشت فقط یه عالمه هیس و های اضافیتر خواهید شنید.)
    منظورم از گفتن این حرفها این بود که بیایم اول هدفمون رو مشخص کنیم و نسبت به رسیدن به اون هدفمون با کمترین هزینه (که با مشورت اساتید ممکن میشه) بهترین بازده رو تا جایی که نیازمون رو براورده کنه بدست بیاریم و برای اون وقت بزاریم و تلاش کنیم .

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

بله سری های مختلف داره و قابل تعویض هست.
    بازهم بله با گارانتی و اصلش رو تقدیمتون میکنن.
    برای من که فرقی نداشت هردو یک نوع صدا داشتن.بنظر من s4 رو بگیرین و هزینه اضافی بخاطر مدل بالاتر ندین مگر اینکه s4 موجود نداشته باشن.
    موفق باشین
    بي نظيري شما سالار جان
    کلا زيرو رو شدم
    همين که دارم عاليهازش مراقبت ميکنم کيف نداره ميخوام براش کيف ميخوام بگيرم يا سافت کيس يا هارد کيس کجا ميتون تهيه کنم تو تهرانم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

9. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا آخرین سوال! این Klipsch چطوری تلفظ میشه؟!

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

سلام دوستان !

تو رنج 80 , InEar چی پیشنهاد میکنید ؟
    بیس خوب و صدای نرمی داشته باشه در کل !

سپاس ; )

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم"کلیپش"

13. 4 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کمک بدجوری سر درگمم

آقا اینجا هدفون AKG K 514 میده 85 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینجا میده 125 تومن یکی راهنمایی میکنه سرگیجه گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم دنبال k 44 یکی قیمت میده و بگه از چه سایتی خریداری کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کلیپش یا کلیپس ولی تلفظ امریکایش کلیپش هست.

16. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •