سلام
در وی دی اس ال برای بهره برداری از حداکثر سرعت باید فاصله کافو از خونه یعنی اون تیکه که فیبر نوریه زیر 100 متر باشه با شرایط شما احتمالاً همون 40 رو حداقل باید بهتون بده
بله دقيقاً
سلام
در وی دی اس ال برای بهره برداری از حداکثر سرعت باید فاصله کافو از خونه یعنی اون تیکه که فیبر نوریه زیر 100 متر باشه با شرایط شما احتمالاً همون 40 رو حداقل باید بهتون بده
بله دقيقاً
بله، خونه دایی من هم همینطور هست، و هی قطعی دارن و نویز شدید.
سلام دوستان
آیا با تغییر اپراتور امکانش هست که کشش و کیفیت خط از نظر مقدار نویز هم تغییر پیدا کنه؟
سلام
تجهیزات شرکتها یک مقدار رو این موضوع مؤثر هست ولی نه آنچنان
کیفیت خط و نویز و کشش بستگی به کیفیت سیمکشی داخلی و فاصله تا مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین اون مرکز داره ضمن اینکه این سه تا پارامتر با اینکه خیلی به هم مربوطند با هم متفاوت هم هستند
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی پیدا کردم یک هفته هست الان. دو بار هم با 20117 تماس گرفتم و اعلام خرابی کردم. چند باری هم با سرویس دهنده. کشش خطی به صورت نوسانی تغییر می کنه اما وقتی با تلفنی که خط ADSL روش هستش تماس می گیری و زنگ می خوره، کشش خط بالا میره و به حالت عادی خودش بر میگیرده ولی دوباره چند دقیقه بعدش افت شروع میشه به شکلی که کشش خط از ۲۰ مگ به کمتر از ۳ مگ می رسه و میزان اختلال زیاد میشه. سیم کشی منزل و سلامت اسپلیتر بررسی شده. همه چیز از سر خط هم بررسی شده ولی مشکلی در سیم کشی داخلی نیستش. وقتی مودم خاموش هستش هم این داستان دقیقا روی خش خش خود تلفن هم وجود داره که باعث میشه وقتی مامور مراجعه می کنه و سر خط رو چک می کنه همه چیز سالمه ولی چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
سلام
با توضیحاتی که دادید به نظر میرسه اشکال از خط تلفنه یه جایی تو مرکز مخابراتی یا در طول مسیر
:VDSLاستاندارد ITU G.993.1 با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنایباند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده میشود.
:VDSL2استاندارد ITU G.993.2 با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL2شاهد افزایش پهنایباند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.
:VDSL2+ استاندارد ITU G.993.2 Amendment 1 با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در VDSL2 فرکانس ارسال سیگنالها به مرز ۳۵ مگاهرتز میرسد.
یعنی خط من میرایی 15 داره فاصله هم 400 متر کدوم میشه برام؟
سلام همه چراغ مودم سبزه یوزرنیم پسورد درست زدم اما به اینترنت دسترسی ندارم مودم میتونه خراب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من یکسری اقدامات انجام دادم سیمکشی هارو درست کردم و .... نویز خط بهتر شد . ببینید این عکس روی سرعت 512 کیلوبیت :
قرار دادمم این روزاست که تموم بشه . 6 روز دیگه تمومه . میتونم 8 مگابیت ماهی 40 گیگ کمپین ماندگار با این وضعیت خط بگیرم؟
سلام
با پشتیبانی تماس بگیرید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)