شانسی بید 1ماه واسه تست بگیر
شانسی بید 1ماه واسه تست بگیر
رفقا سلام.
من میخوام از های وب سرویس بگیرم.خودم کاربر مخابرتم فعلا...میخوام در مورد تعرفه هاش بدونم.سرویس نامحدود داره؟ 128 نامحدودش چه سرعت دانلودی میده؟ قیمتاش چه جوریاس؟ من قبلا با 25 تومن 512 نامحدود مخابرات میگرفتم سرعتشم حداکثر 60 بود.حالا میخوام بدونم یه همچین سرعت و قیمتی معادل کدوم طرح های های وب میشه؟
رفقا سلام.
من میخوام از های وب سرویس بگیرم.خودم کاربر مخابرتم فعلا...میخوام در مورد تعرفه هاش بدونم.سرویس نامحدود داره؟ 128 نامحدودش چه سرعت دانلودی میده؟ قیمتاش چه جوریاس؟ من قبلا با 25 تومن 512 نامحدود مخابرات میگرفتم سرعتشم حداکثر 60 بود.حالا میخوام بدونم یه همچین سرعت و قیمتی معادل کدوم طرح های های وب میشه؟
تعرفه های نامحدود های وب بسیار گران هستش رفیق
نا محدود 128 حدود26 تومن قیمتشه که مفتش گرونه ،512 نا محدود هم 85 تومن هستش سرعتش هم همون 60 تاس.
دوستان کسی میتونه از تعرفه های فشفشه یک عکس بگیره؟
من چون از این شرکت سرویس ندارم نمیتونم ببینم ممنون میشم یکی بزاره...
عزیز مگه میشه یک همچین چیزی که میگی محال هست نرم افزای اکانتیگ حجم مصرفی شما را محاسبه میکنه و دستیی حساب نمیشه شما du meter نصب کن قبل از شروغ دانلود اینترنت را قطع کن (مودم را خاموش و روشن کن) و سپس دانلود را انجام بده در پایان دانلود مجدد مودم را خاموش کن و روشن کن انگاه ننایج را چک کن بهت قول میدم باید با هم بخونه
حجم دانلودی 1 مگ در ساعات رایگان
تو 3 ساعت کلن 750 مگ گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از ملایر های وب داره ؟؟
همیشه اینجوریه یا فقط امشب اینطوری بود؟
تو که مخابرات داری یک تست نمی کنی ببینی پینگش برای بازی چطوره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)