اینترنت عالی شده.
سرعت دانلودم شده 800 کیلوبیت بر ثانیه.کاملاً هم پایداره.
پینگم با 4.2.2.4 شده 110.یه دونه تایم آوتم نداره.
ایمان...ایمان جان از خواب پاشو داری هذیون میگی..
اینترنت سالمم آرزوست![]()
اینترنت عالی شده.
سرعت دانلودم شده 800 کیلوبیت بر ثانیه.کاملاً هم پایداره.
پینگم با 4.2.2.4 شده 110.یه دونه تایم آوتم نداره.
ایمان...ایمان جان از خواب پاشو داری هذیون میگی..
اینترنت سالمم آرزوست![]()
ممد(و سایر دوستان) من الان بهترین نرم افزار رایگاهن رو بهت معرفی میکنم که واسه همیشه از شر گشتن دنبال این ف.ی.ل.ت.ر شکنها خلاصت کنه.
شما نرم افزار WebFreer رو دانلود کن.یه مرورگر هست که هسته ی اصلیش گوگل کرومه.یعنی ظاهرش دقیقاً همونه.کاراییشم مثل اپرامینی و UC برای موبایله.اینم همون کارو واسه کامپیوتر انجام میده.یعنی شما نصبش میکنی و باهاش وارد هر سایتی دلت خواست میشی.
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by KING iMAN; 06-09-2013 at 15:22.
ماهشهر. دیروز مشکل داشت اما امروز عالیه
بچه ها وقتی میخوام وارد IBSNG بشم این ارور رو میده :
برای شما هم اینطوری شده ؟
ظاهرا مشکل داره وارد نمیشه .برا من این اررور رو میده
[Errno 28] No space left on device
ایمان این فیلتر شگنه رو نصب کردم اما توی هیچ سایتی نمیره
نرم افزاري جالبيه و خوبيش اينه كه تنظيماتي هم نداره، البته اولش چند دقيقه هيچ سايتي رو باز نمي كرد.
ولي مشكل اصليش اينه كه وقتي داخلش هستي اصلا حس خوبي بهت نميده.تبليغاتي كه همينجوري قسمتي از صفحه رو اشغال ميكنه و بعضي هاشون آدم رو ياد ويروس ها و تروجان ها ميندازه.
درسته هيچ جاي اينترنت امن نيست و اطلاعات ما توي يه جايي ذخيره ميشه ولي خب در مورد اينجور مرورگرها بايد بيشتر احتياط كرد.
عجب!!!!!!! منو بگو فک می کردم واقعا مصرف کردم من این ماه تا حالا ۷ گیگ مصرف کردم . نگو داره همینجور دوبل میندازه . زنگم زدم میگه استفاده کردی. پس انگار مشکل همه همینه . چیکار کنیم ؟؟
من که یک ماه پیش توی همین تاپیک گفتم داره دو برابر حساب میکنه ولی کسی اهمیت نداره..
ایمان این چی بود دادی
تا باهاش رفتم فیسبوک منو بن کرد حالا تاریخ تولد میخواد منم تاریخ تولد اشتباهی داده بودم یادم نیس.
بدبخت شدم رفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)