تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 1805 اولاول ... 21761766770771371471571671771871972072172776781712171717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

یادم نیست کدوم یکی از رفقا اینقدر اومد اینجا گفت شبانه از 1:10 سرعت میاد رو 90 که این آقا فهمید رفت به کارمنداش گفت بابا گوشش بازه از یکش کنین من هی میرم اونجا میگم از یک کاربرا هجوم میارن، اینا میگن پس چرا تا 1:10 سرعت بالاست!
    خلاصه داستان داریم با این مخابرات چی ها!
    من بودم عزیز. سند دروغگویی آقایون را رو کردم و اینکه "عمدا" نمیخان حقمونو بدن و به "دروغ" بهانه "هجوم کاربران" را میارن. گفتم شاید خجالت بکشن، از رو برن اما..... خبر نداشتم اینا چه آدمایی هستن که قول میدن عمل نمیکنن. حالا از این حرفا گذشته، مگه مدیر عامل قول نداد؟؟؟ چرا پس کاری نکرد؟

2. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باز خوش به حال اونهایی که با 90 دانلود میکنن.
    من از 1 به اون ور اصلا زورِ دانلود نداره و میرسه به 0 و قطع میشه (نقره ای)!!

4. این کاربر از XMAN9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من بودم عزیز. سند دروغگویی آقایون را رو کردم و اینکه "عمدا" نمیخان حقمونو بدن و به "دروغ" بهانه "هجوم کاربران" را میارن. گفتم شاید خجالت بکشن، از رو برن اما..... خبر نداشتم اینا چه آدمایی هستن که قول میدن عمل نمیکنن. حالا از این حرفا گذشته، مگه مدیر عامل قول نداد؟؟؟ چرا پس کاری نکرد؟
    حرف منم همینه دیگه. شما حقیقت رو گفتی این آقا بجای اینکه بره اونو درست کنه رفت همون خلافشون رو ایراداتش رو رفع کرد تا کار رو تمیزتر دربیاره!

فعلا که خبری نیست این همه گفتیم دیگه اگه میخواست یه کاریش میکرد. حالا میگم این آخر هفته شیرفهم شده تا فردا پس فردا هم بازم صبر میکنیم ولی اگه نشد دیگه یعنی سرکاریم.

6. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امشب سرعت خیلی داغونه
    سرعت زیره ده اومده
    نقره ای

8. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باز خوش به حال اونهایی که با 90 دانلود میکنن.
    من از 1 به اون ور اصلا زورِ دانلود نداره و میرسه به 0 و قطع میشه (نقره ای)!!
    منم خیلی شبا مثل شما هستم اگه برخلاف من حوصله اش رو داری باید یه نیم ساعتی قطع و وصل کنی تا برسی به 90! خلاصه تا 2 تقریبا علافی برای هیچی تازه اگه فرداش کار و زندگی نداشته باشی! حالا اینم هست من یه موقع هایی ساعت های اولیه شبانه سرعتم رو 90 میرم میخوابم صبح که پا میشم چک میکنم میبینم هیچی دانلود نکرده نگو خودش یه قطعی داده بعد دوباره که وصل شده سرعتش به 5 رسیده

همه اینا رو ما چندین بار به ملک جعفریان گفتیم از اینجا به بعد دیگه با اونه و وجدانش!

10. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

حرف منم همینه دیگه. شما حقیقت رو گفتی این آقا بجای اینکه بره اونو درست کنه رفت همون خلافشون رو ایراداتش رو رفع کرد تا کار رو تمیزتر دربیاره!

فعلا که خبری نیست این همه گفتیم دیگه اگه میخواست یه کاریش میکرد. حالا میگم این آخر هفته شیرفهم شده تا فردا پس فردا هم بازم صبر میکنیم ولی اگه نشد دیگه یعنی سرکاریم.
    آفرین، راست میگی،ده دقیقه رو هم درست کرد. همین باز نشونه اینه که اگر بخان "میشه" ولی نمیخان. هنر مدیر ایرانیه دیگه. بیخود که تو کشور اول نشدن. پس چرا قول "اکید" داد؟ خوبه باز مدارکش موجوده (صفحات قبلی). دوستان جدید یک ساله نگییرید که پولتون هدر میره. ما که گرفتیم پشیمونیم.

12. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیگه کار به جایی رسیده وقتی شب میام تو نت یاد حلزون و لاک پشت میفتم

14. 2 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم خیلی شبا مثل شما هستم اگه برخلاف من حوصله اش رو داری باید یه نیم ساعتی قطع و وصل کنی تا برسی به 90! خلاصه تا 2 تقریبا علافی برای هیچی تازه اگه فرداش کار و زندگی نداشته باشی! حالا اینم هست من یه موقع هایی ساعت های اولیه شبانه سرعتم رو 90 میرم میخوابم صبح که پا میشم چک میکنم میبینم هیچی دانلود نکرده نگو خودش یه قطعی داده بعد دوباره که وصل شده سرعتش به 5 رسیده

همه اینا رو ما چندین بار به ملک جعفریان گفتیم از اینجا به بعد دیگه با اونه و وجدانش!
    اتفاقا این مورد برای من هم پیش اومده. دیشب گذاشتم رو دانلود سرعت تقریبا به 90 میرسید بعد خوابیدم صبح که زدم دیدم همش 100 مگ دانلود کرده و باقی فایلها دانلود نشده.

16. این کاربر از XMAN9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان همه سر کاریم برید بابا یه فکر دیگه بکنییم این جعفریان همه رو سر کار گذاشته اونایی که میتونن برن از یه شرکت دیگه بگیرن ماهم که از هیچ جا نمیتونیم اینترنت بگیریم میرم از این مودمای3gpمیگیرم هر وقت نیاز داشتم1000تومن شارز میگیرم استفاده میکنم تا وقتی که بمیرم

18. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

اتفاقا این مورد برای من هم پیش اومده. دیشب گذاشتم رو دانلود سرعت تقریبا به 90 میرسید بعد خوابیدم صبح که زدم دیدم همش 100 مگ دانلود کرده و باقی فایلها دانلود نشده.
    برا منم. بخصوص تایم 5 تا 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •