راستش من خودم عکسو یه جایه دیگه دیدم و برام عجیب بود گفتم اینجا بگم شاد شما دیده باشید!!!!!
منم فک میکنم این دمو رفتن به شهر کلیفه چون همه ی ما بهش کار داده بودیم هیچ کدوم این دمو رو ندیدیم![]()
راستش من خودم عکسو یه جایه دیگه دیدم و برام عجیب بود گفتم اینجا بگم شاد شما دیده باشید!!!!!
منم فک میکنم این دمو رفتن به شهر کلیفه چون همه ی ما بهش کار داده بودیم هیچ کدوم این دمو رو ندیدیم![]()
تصویر لو رفته از kai با popuri
این مربوط به رفتن اسم اون پسره یادم رفته این دمو رو میتونی وقتی ببنی که وقتی اون شراب فروشه که باغ انگور داره پیشت میاد نری به این پسره بگی بعد 29 یا 30 زمستان می بینید پسره داره از دهکده میره کار نداره بدبخت مثل ما![]()
میشه توضیح بدی این دمو ها رو چه جوری میشه دید
اینجا یه توضیحاتی داده. نمیدونم حالا برای همین نسخه هست یا...( به نظر برای Mineral town هست) فکر کنم دمو مشترک داشته باشن اینا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته 29 زمستان ترک میکنه.
Last edited by pcsoft; 14-03-2013 at 10:56.
داداش من این دمو رو دیدم تو پاییز وقتی اونیکه باغ انگور داره میاد و به شما پیشنهاد کار میده به کلیف نگی اون 29 یا 30 زمستان همون سال از دهکده میره
ممنون فهمیدم.
نامردی بودی چرا بهش کار نداده بودی دی:![]()
این دموها از راحت ترین دموها هستن.
از چپ به راست: روز عید، رستوران
این عکس که مربوط به گلخانه هست و دمو نیست.
بعدی هم مربوط به زایمان Ann
بعدی هم ازدواج
بعدی هم یا دعوت به شام توسط ماری هست. یا جشن تولدش. احتمال زیاد دعوت به شام باشه.
این دمو رو چی؟؟ کی دیده ؟؟ باید چیکار کنیم تا ببینیمش؟؟؟
اینم برای خودمم پیش اومد که بین گلهایی که کاشتم فقط یکی قرمز شد!!!!!!!!!!
این قرمزه به نظر شما مشکوک نیست ؟؟؟؟ من فک کنم باید بدیمش به basil انگار کارش با گل و گیاه باشه!!! نه ؟؟؟
شما چی فک میکنین؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)