تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 4105 اولاول ... 21761766770771371471571671771871972072172776781712171717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست من قانونش 40 روز هست مطمئنا اون پلیس + 10 بی اطلاع بوده!
    فکر نمی کنم طرف بی اطلاع باشه چون در قبال دریافت 1000 تومن اینکارو میکنه، میشه حدس زد قضیه فقط سوءاستفاده مالی بوده

البته من امیدوارم دچار اشتباه شده باشم و دوستانی که برای تمدید اقدام کردن با مشکلی مواجه نشن

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یه نصیحت بهت میکنم همیشه برای گرفتن هر گواهی بالاترین مرجع رو در نظربگیر هیچ مشکلی پیش نمیاد، یعنی گواهی الان رو برای معاونت وظیفه عمومی بگیر
    من خودم برای دریافت کسر خدمت جبهه پدر در ارتش، گواهی برای حوزه نظام وظیفه گرفتم و هیچ مشکلی پیش نیومد البته خیلی ها هم بودن که به اسم همون لشکر زرهی گواهی گرفته بودن
    ممنونم و منم به توصیه شما برای حوزه نطام وطیفه گرفتم.
    فردا هم میرم دانشگاه تا مهر و امضاش کنن ببرم پلیس+10 تا ثبتش کنن.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

پدرم برای برادرم 9 ماه کسری خدمت گرفته بود.تقریبا 45 ماه زمان جنگ خدمت کرده .الان هم میتونه واسه من 9 ماه کسری بگیره.اما بعضی ها میگن چون 1 بار برای برادرم گرفته واسه من نمیتونه کاری کنه.درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    برگه سفید 1 اسفندیا نیومد؟ مال دوستام دیرتر از من داده بودن اومد برا من هنوز نیومده! ولی نمیدونم چرا بوی نیرو انتظامی میاد!! ی سوال توی نیرو انتظامی حتما بعد اموزشی باید مو در حد ماشین باشه؟ (برای لیسانس) توی قسمت دفتری چی؟ پارتی داشته باشی چی؟!!!! یکی نیست بگه تو پارتی داشتی وای نمیستادی تا برسه به نیروی انتظامی!!
    البته هنوز برگه نیومده ها همه اینا تو شک و خیال هست
    حالا کلا در مورد قسمت دفتری و اداری نیروی انتظامی اونایی که رفتن توضیح میدن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    برگه سفید 1 اسفندیا نیومد؟ مال دوستام دیرتر از من داده بودن اومد برا من هنوز نیومده! ولی نمیدونم چرا بوی نیرو انتظامی میاد!! ی سوال توی نیرو انتظامی حتما بعد اموزشی باید مو در حد ماشین باشه؟ (برای لیسانس) توی قسمت دفتری چی؟ پارتی داشته باشی چی؟!!!! یکی نیست بگه تو پارتی داشتی وای نمیستادی تا برسه به نیروی انتظامی!!
    البته هنوز برگه نیومده ها همه اینا تو شک و خیال هست
    حالا کلا در مورد قسمت دفتری و اداری نیروی انتظامی اونایی که رفتن توضیح میدن؟؟
    مو مثلا در یگان امداد گیر میدن در حد ماشین!سلیقه ای بعضیا میگن!
    ببین چون ن.ا معمولا آب گرم و مرخصی هرجا بعد آموزشی باشی تعطیله خودت ترجیح میدی کوتاه باشه!
    من کار دفتری بودم تو یگان ولی مرخصی نمیدادن(با وجود اینکه متاهل بودم!) و با درجه ستوان دومی هفته ای یکبار هم کمک افسر نگهبان بودم به این شکل: فرض من امروز شروع شده.از۶تو دفتر کارم شروع می شد تا۱۵.از۱۷میرفتم افسرنگهبانی تا۶صبح فردا،از۶صبح فردا بلافاصله دفتر تا۱۵! بدون فاصله و استراحت! اینم دفتریش!سعی کنید ن.ا نیفتین

7. این کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مو مثلا در یگان امداد گیر میدن در حد ماشین!سلیقه ای بعضیا میگن!
    ببین چون ن.ا معمولا آب گرم و مرخصی هرجا بعد آموزشی باشی تعطیله خودت ترجیح میدی کوتاه باشه!
    من کار دفتری بودم تو یگان ولی مرخصی نمیدادن(با وجود اینکه متاهل بودم!) و با درجه ستوان دومی هفته ای یکبار هم کمک افسر نگهبان بودم به این شکل: فرض من امروز شروع شده.از۶تو دفتر کارم شروع می شد تا۱۵.از۱۷میرفتم افسرنگهبانی تا۶صبح فردا،از۶صبح فردا بلافاصله دفتر تا۱۵! بدون فاصله و استراحت! اینم دفتریش!سعی کنید ن.ا نیفتین
    یا پیغمبر!! بقیه ام بگن یکم بیشتر وحشت کنیم. یعنی شهر خودمون باشیم بعد ساعت کاری (اونجوری فشرده نه) نمیزارن بریم خونه؟!!
    پس حتما باید به فکر بند پ بود! اخه لیسانسم اینطوریه!!

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستم 1 اسفند افتاد نیرو انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز. ما با هم پست کردیم واسه من هنوز نیومده .
    به احتمال زیاد منم همونجا هستم دیگه ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یا پیغمبر!! بقیه ام بگن یکم بیشتر وحشت کنیم. یعنی شهر خودمون باشیم بعد ساعت کاری (اونجوری فشرده نه) نمیزارن بریم خونه؟!!
    پس حتما باید به فکر بند پ بود! اخه لیسانسم اینطوریه!!
    هیچ ربطی نداره من اول قم افتاده بودم بعد انتقالی گرفتم تهران کارم هم بصورت 12-24 بود یعنی 12 ساعت پست میدادم به عنوان افسرنگهبان بعد 24 ساعت کامل استراحت میکردم هفته ای فقط 1 بار میزاشتن برم خونه با اینکه تا خونمون کمتر از یک ساعت راه بود و اون 24 ساعت رو میگفتن باید تو یگان باشی حتما.....ولو اینکه کاری نداشته باشن باهات!!!
    کلا بستگی داره به فرماندتون....اگه اهل حال دادن باشه خدمت خوش میگذره وگرنه دهنت سرویسه
    دوستم 1 اسفند افتاد نیرو انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز. ما با هم پست کردیم واسه من هنوز نیومده .
    به احتمال زیاد منم همونجا هستم دیگه ؟
    قاعده خاصی نداره اصلا معلوم نیست.....شما ممکنه هرجایی بیوفتی

11. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس با این حساب فقط باید دعا کنم که نیروی انتظامی نیفتم مثل اینکه هیچ رقمه از هر زاویه های نگان میکنم نمیشه باهاش کنار اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض سوال در مورد معافیت پزشکی

سلام
    اگه یه نفر که تو ساق پاش یه پلاتین هست (بزرگتر از" 20 سانته) اقدام کنه واسه معافیت امیدی هست معاف دائم بشه ؟
    اگه کسی اطلاعی در این مورد داره لطفا" جواب بده !
    تو آیین نامه پزشکی هم چیزی در این مورد ننوشته ! ممنون میشم راهنماییم کنید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •