فکر نمی کنم طرف بی اطلاع باشه چون در قبال دریافت 1000 تومن اینکارو میکنه، میشه حدس زد قضیه فقط سوءاستفاده مالی بوده
البته من امیدوارم دچار اشتباه شده باشم و دوستانی که برای تمدید اقدام کردن با مشکلی مواجه نشن
فکر نمی کنم طرف بی اطلاع باشه چون در قبال دریافت 1000 تومن اینکارو میکنه، میشه حدس زد قضیه فقط سوءاستفاده مالی بوده
البته من امیدوارم دچار اشتباه شده باشم و دوستانی که برای تمدید اقدام کردن با مشکلی مواجه نشن
ممنونم و منم به توصیه شما برای حوزه نطام وطیفه گرفتم.
فردا هم میرم دانشگاه تا مهر و امضاش کنن ببرم پلیس+10 تا ثبتش کنن.
سلام دوستان
پدرم برای برادرم 9 ماه کسری خدمت گرفته بود.تقریبا 45 ماه زمان جنگ خدمت کرده .الان هم میتونه واسه من 9 ماه کسری بگیره.اما بعضی ها میگن چون 1 بار برای برادرم گرفته واسه من نمیتونه کاری کنه.درسته؟
برگه سفید 1 اسفندیا نیومد؟ مال دوستام دیرتر از من داده بودن اومد برا من هنوز نیومده! ولی نمیدونم چرا بوی نیرو انتظامی میاد!! ی سوال توی نیرو انتظامی حتما بعد اموزشی باید مو در حد ماشین باشه؟ (برای لیسانس) توی قسمت دفتری چی؟ پارتی داشته باشی چی؟!!!! یکی نیست بگه تو پارتی داشتی وای نمیستادی تا برسه به نیروی انتظامی!!
البته هنوز برگه نیومده ها همه اینا تو شک و خیال هست
حالا کلا در مورد قسمت دفتری و اداری نیروی انتظامی اونایی که رفتن توضیح میدن؟؟![]()
مو مثلا در یگان امداد گیر میدن در حد ماشین!سلیقه ای بعضیا میگن!
ببین چون ن.ا معمولا آب گرم و مرخصی هرجا بعد آموزشی باشی تعطیله خودت ترجیح میدی کوتاه باشه!
من کار دفتری بودم تو یگان ولی مرخصی نمیدادن(با وجود اینکه متاهل بودم!) و با درجه ستوان دومی هفته ای یکبار هم کمک افسر نگهبان بودم به این شکل: فرض من امروز شروع شده.از۶تو دفتر کارم شروع می شد تا۱۵.از۱۷میرفتم افسرنگهبانی تا۶صبح فردا،از۶صبح فردا بلافاصله دفتر تا۱۵! بدون فاصله و استراحت! اینم دفتریش!سعی کنید ن.ا نیفتین
یا پیغمبر!! بقیه ام بگن یکم بیشتر وحشت کنیم. یعنی شهر خودمون باشیم بعد ساعت کاری (اونجوری فشرده نه) نمیزارن بریم خونه؟!!
پس حتما باید به فکر بند پ بود! اخه لیسانسم اینطوریه!!![]()
دوستم 1 اسفند افتاد نیرو انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز. ما با هم پست کردیم واسه من هنوز نیومده .
به احتمال زیاد منم همونجا هستم دیگه ؟
هیچ ربطی نداره من اول قم افتاده بودم بعد انتقالی گرفتم تهران کارم هم بصورت 12-24 بود یعنی 12 ساعت پست میدادم به عنوان افسرنگهبان بعد 24 ساعت کامل استراحت میکردم هفته ای فقط 1 بار میزاشتن برم خونه با اینکه تا خونمون کمتر از یک ساعت راه بود و اون 24 ساعت رو میگفتن باید تو یگان باشی حتما.....ولو اینکه کاری نداشته باشن باهات!!!
کلا بستگی داره به فرماندتون....اگه اهل حال دادن باشه خدمت خوش میگذره وگرنه دهنت سرویسه
قاعده خاصی نداره اصلا معلوم نیست.....شما ممکنه هرجایی بیوفتی![]()
پس با این حساب فقط باید دعا کنم که نیروی انتظامی نیفتم مثل اینکه هیچ رقمه از هر زاویه های نگان میکنم نمیشه باهاش کنار اومد![]()
سلام
اگه یه نفر که تو ساق پاش یه پلاتین هست (بزرگتر از" 20 سانته) اقدام کنه واسه معافیت امیدی هست معاف دائم بشه ؟
اگه کسی اطلاعی در این مورد داره لطفا" جواب بده !
تو آیین نامه پزشکی هم چیزی در این مورد ننوشته ! ممنون میشم راهنماییم کنید !
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)